Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hvordan fortelle en bestevenn at man er homofil?


Gjest GUEST38

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest GUEST38

Sørg for at han ikke misforstår og tror at du liker han (med mindre du gjør det :ermm: )

Nei jeg liker han ikke :!: men det er det jeg er redd for at han skal missforstå og tru at jeg liker han og da blir det :no: han er hvartfall en god venn det ser jeg og merker det :yes: har noen andre venner men dem er bare falske :hrm:

 

 

Men hva skal jeg si til han?

"hei det er noe jeg må fortelle deg, plizz ikke misforstå? "kort pause" vell ehh jeg er homofil :roll::blush: "

Lenke til kommentar

Grunnen til at det er så ekkelt å si det til guttevenner, er jo fordi de automatisk tenker at homofile tenner på alle gutter, at det blir vanskelig i garderoben etterpå osv. Men det fungerer jo på samme måte som med heterofile og, det er ikke sånn at en gutt tenner på alle jenter han ser.

 

Du kan jo bare si det en gang dere er sammen. Bare forklar at det er vanskelig å si det, og at det ikke betyr noe annet enn at du vil si det til noen. Det skjer som oftest ikke en kjempeforandring i personligheten etter man kommer ut, så om dere er bestevenner går det nok kjempefint.

Lenke til kommentar

Hvor gammel er du? Du burde egentlig ha følt deg homofil i minst 1 år før du gjør noe ut av det. En jeg kjenner trodde han var homofil i 5 måneder og vips så fant han ut at han er hetero.

 

Går du ut med det nå, blir det utrolig vanskelig å reversere det.

 

Om du er sikker, så prøv å luke ut hva vennen din synes om homofili uten å avsløre deg selv. Hvis dere ser noen homofile på TV eller på gata, se på reaksjonen hans. Altså, snok litt forsiktig i krokene.

Lenke til kommentar

En mann som trodde han var homoseksuell i 5 mnd er ikke hetero. Men biseksuell, eller selvfornekter. Det er ikke uvanlig at folk prøver å komme ut av skapet, men blir dyttet tilbake av de man har rundt seg.

 

Feil. Jeg har da snakket med helsesøster og leger (også fordi jeg er homofil selv ja). De er ikke enig med deg. Ungdomstiden er en periode med store hormonforandringer, dermed mye forvirrelse.

 

Og jeg sto han såpass nært at han ville ikke ha trukket seg tilbake i forhold til meg, sånn plutselig.

Endret av Vikestart
Lenke til kommentar

Vis du er ungdom sånn typisk 13-16ish alderen ville jeg nok drøyet det et par år om jeg var deg. Mange i den alderen er ikke moden nok til å forstå sånne ting og du risikerer mange år med mobbing. Anbefaller deg heller å vente litt med å fortelle han om det og kanskje prøve å søke andre venner innen for homse miljøet som du kan ha litt på siden?

 

Mener ikke at du skal leve et dobbeltliv, men det er bare så utrolig viktig at du er klar over konsekvensen vis dette ikke går som du tror. Vis du føler at du kan håndtere dem så er det jo bare å kjøre på så klart. En ting til sist så er det jo mange hormoner i ungdomstiden og det blir fort litt overvelmende, så vis du ikke er 100% sikker på at du er homo ville jeg vertfall drøya den.

Lenke til kommentar
Gjest GUEST38

Jeg tiltrekkes av gutter og jenter men mest gutter og har gjort noen ting med gutter før :ph34r: men hva syns dere ? homofil eller bifil?

PS. får ikke stå engang av jenter, only gutter :whistle:

 

 

han bestevennen bor litt lenger sør i norge :) så blir ikke noe garderobe tull men skal ditt neste år

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...