Gå til innhold

Billigste TV(kanal) pakke? Hvilket firma?


Anbefalte innlegg

Jeg har GET nå, som koster 299kr/mnd, og det ser ikke ut til at jeg får det noe billigere hos de.

Hvor kan jeg få noe som er (mye) billigere?

 

Jeg ser veldig sjeldent på TV. Kun en gang i blant når jeg har besøk. Ellers er det foreldrene mine som ser på TV i de 5-10 dagene i året jeg har de her..

 

 

Så jeg skulle hatt en tv pakke med kun basic kanaler som f.eks. nrk, tv2, tv norge, tv3 etc til en veldig billig peng. Hva finnes der ute?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Viasat har jo da vanlig folkepakke til 199,- i måneden inkl kort leie. (Her får du alle de vanlige kanalene som folk flest har)

 

Da er det lurt å gå inn i en slik "try and buy" pakke hvor du går inn i en 12 måneders avtaleperiode, hvor du får de 2 første månedene gratis med full pakke (Folkepakke, dokumentar og nyheter, barnepakke, sportpakke og filmpakke), når den prøveperioden er over, så ringer du inn til kundeservice (eller mail) om at du vil nedgradere pakken din til folkepakken til 199,- i måneden.

 

: )

Lenke til kommentar

Hvis du kan klare seg uten hotel cæsar, csi og robinson-ekspedisjonen, vil jeg anbefale å kun se NRK som tilbyr tre kanaler ukryptert i bakkenettet. Ingen utgifter utover NRK-lisensen.

@ få deg brukt tallerken og lnb hodet, kabler og tuner og søk deg inn på Sirius eller Thor og la mott stå i 1 time uten noe kort, da vil gratiskanalene dukke opp.

 

edit: Artig å søke seg inn på Astra og Hotbird og se øst-europeiske kanaler ^^,

Endret av tomkrugis
Lenke til kommentar

 

@ få deg brukt tallerken og lnb hodet, kabler og tuner og søk deg inn på Sirius eller Thor og la mott stå i 1 time uten noe kort, da vil gratiskanalene dukke opp.

 

Det er ingen Nordiske gratiskanaler på Sirius & Thor.

 

Viasat og Canal Digital har "grunnpakke" til kr. 199 pr. måned. Viasat mangler TV 2 Zebra og MAX og HD versjonen av TVNorge.

 

Med Canal Digitals "Norgespakke" følger det med HD dekoder til 1kr. slik at HD kanalene i grunnpakka kan mottas. I øyeblikket er NRK1 HD , TV2 HD og TVN HD i "Norgespakka". NRK2 HD og NRK3 HD starter i 2011 i følge Teknisk Ukeblad.

Dersom man monterer parabolen selv så får man rabatt slik at prisen første år blir ca. 150kr/måned. http://parabol.canaldigital.no/Parabol/kanalpakker/Norgespakken/ Med montering blir prisen ca. 215kr/måned det første året ( kr.199pr måned for år to)

 

Viasats "Folkepakke" vil også koste kr. 215 pr. måned for første år og kr. 199 pr. måned for år 2. Da følger det med HD mottager til kr. 1 men ingen montering følger med. I øyeblikket er NRK1 HD , TV2 HD i "Folkepakka". NRK2 HD og NRK3 HD starter i 2011 i følge Teknisk Ukeblad.

http://www.viasat.no/Produkter/Folkepakken.html

 

Dersom man kun ønsker å se NRKs kanaler så er bakkenettet absolutt billigst siden NRK ikke krever noe abbonement i bakkenettet. Du må kjøpe dekoder eller kortleser dersom TV'n din kan motta bakkenettet. Det krever også antenne ute på veggen.

Alle NRKs kanaler vil sende i HD i løpet av 2011.

 

RiksTV tilbyr betaltv kanaler i bakkenettet. Man kan betale pr. kanal slik at man slipper å kjøpe en stor pakke. Dersom man ønsker å se NRK+TV2+TVN+TV3 så koster dette kr. 285 pr. måned inkludert dekoder(vegg antenne kommer i tillegg).

 

Billigst pr. kanal er kabeltv. Dyrest pr. kanal er RiksTV.

Endret av Bobben1
Lenke til kommentar

there is...:o

 

nrk 1 og 2(tror det var de to) vil dukke opp hvis du lar mottakeren stå på uten kort...Kan ta alt ifra 15 min til flere timer, ikke noe konkret tid. Dette er på grunnlag at du har antennen rettet inn mot Sirius. Jeg vet at det går ann via Sirius, om thor gjør dette er jeg sannelig ikke sikker på, men regner med det. (er selv teknisk kundebehandler innen parabol og dekodere, men ikke spesialisert)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...