Gå til innhold

Kamptråd - Manchester United vs Blackburn


Latias

Anbefalte innlegg

b_12.png VS b_22.png

 

Premier League

27-11-2010 Kl. 16:00 @ Old Trafford

 

Vises på: TV2 PL HD1

 

0,,12306~8729050,00.jpg

 

 

----------------------------------------------------

 

Ligaens beste hjemmelag tar imot Blackburn lørdag ettermiddag, vel vitende om at en seier vil løfte dem til toppen av tabellen for første gang denne sesongen. Blackburn har kun slått United en gang på Old Trafford på de siste 16 forsøkene. Det skjedde i september 2005 da Morten Gamst Pedersen scoret begge målene i 2-1 seieren. Begge lagene er i god form, noe som burde føre til et interessant lokaloppgjør.

 

Lee Probert er pipeblåser. 38-åringen dømmer United for første gang denne sesongen, men han var dommer i Blackburns 0-0 kamp mot Sunderland og ga ut ett rødt kort til Christopher Samba. Probert er visstnok veldig glad i kortstokken sin. På 13 kamper har han delt ut hele 39 gule og fire røde kort.

 

MANCHESTER UNITED

 

manutd1.png

 

28 kamper, og hele 238 dager uten tap i alle turneringer. Til tross for en vanskelig start på sesongen, ligger laget likt på poeng med ligaleder Chelsea. Tok en rutinert og typisk United-seier sent mot Rangers i midtuka. Rooney er tilbake, og fikk nok en god del selvtillit av å kampens eneste mål på onsdag. Fletcher er ute med skade, mens Scholes er usikker. Owen, Hargreaves og Valencia er fortsatt på sidelinjen, mens stoppergigantene Vidic og Ferdinand er tilbake.

 

Mulig lagoppstilling:

 

van der Sar

Rafael - Ferdinand - Vidic - Evra

Nani - Carrick - Scholes - Park

Berbatov - Rooney

 

 

BLACKBURN

 

blackburn-1.png?t=1277769345

 

Gamst Pedersen noterte seg for to scoringer sist, og hjalp med det Blackburn opp til en 11. plass på tabellen. På de siste fire kampene har laget plukket opp ni poeng, mens United kun har åtte i det samme tidsrommet. Gamsten, Brett Emerton, Steven Nzonzi, Gael Givet og Benjani Mwaruwari er alle usikre, og må ta medisinske tester før kampen. Mame Biram Diouf er utlånt fra nettopp United, og er dermed utilgjengelig her.

 

Mulig lagoppstilling:

 

Robinson

Salgado - Nelsen - Samba - Givet

Hoilett - Dunn - Jones - Pedersen

EH Diouf - Kalinic

 

Tips: 2-0

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tråden har gått meg (og tydligvis alle andre) hus forbi. Forventer at Gamst Pedersen, Dunn, Salgado, Givet, Diouf og resten av det skabbete laget blir satt hardt på plass. Sammen med Aston Villa er Blackburn det styggeste jeg vet å se på og sklir derfor pent inn blant rivallagene (ambisjon-om-gull-lag) under lag jeg føler hat for.

 

Håper på noe lignende av det vi så mot Rangers, selv om det kanskje er for mye å forvente at f.eks Giggs skal spille igjen.

VDS

Brown - Vidic - Ferdinand - Evra

Nani - Scholes - Fletcher - Giggs

Rooney - Berbatov

 

Tipper forresten alt annet enn 2-0, Latias. Jeg har litt bedre odds enn deg, men allikevel. Alt annet enn 2-0. (Book it).

Lenke til kommentar

Van Der Sar; Rafael, Vidic, Ferdinand, Evra; Nani, Carrick, Anderson, Park; Rooney, Berbatov

 

Bench: Kuszczak, Giggs, Chicharito, O'Shea, J. Evans, Fletcher, Obertan

 

Ok lag det der, men svææææært spent på kva Anderson og Carrick får til sentralt på midten. Ser med ein gong han kjem inn mot Rangers at han tilfører litt fart, kvikkheit og at han ynskjer å vere meir direkte i retning mål enn f.eks Carrick, men han blir litt for upresis i eindel situasjonar og det blir mange nesten-pasningar.

Endret av archanios
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...