Gå til innhold

PL: 28.11.10 Tottenham v Liverpool, WHL.


Smågal

Anbefalte innlegg

 

b_19.png - b_9.png

 

 

28.11.10

Tottenham - Liverpool

Barclays Premier League

17:00 @ WHL

TV2PL1

Dommer: Martin Atkinson

PROP090524-31-Liverpool_Tottenham.jpg

 

I fjorårets sesong vant Tottenham 2-1 i serieopningen på WHL, returoppgjøret senere i sesongen vant Liverpool 2-0. Og sesongen før den igjen var Hyypias siste kamp for Liverpool, pic related.

 

Liverpool er i en veldig god periode, og på formtabellen er kun Man Utd foran. Liverpool har 13 av 18 mulige poeng på sine siste seks ligakamper. (Utd med 14 av 18 mulige). Spurs kommer ut fra kampen mot Arsenal med 3poeng og flyver nok enda høyt, men det er typisk Spurs å komme fra en storseier og ned på jorda igjen kampen etter. Spurs ligger for øyeblikket 3p foran Liverpool, og de kan om de er heldige med resultater i andre kamper ta over 4.plassen. Liverpool kan avansere til 5.plass maks.

 

 

 

1 Chelsea 14 9 1 4 28 9 19 28

2 Man Utd 14 7 7 0 28 15 13 28

3 Arsenal 14 8 2 4 28 15 13 26

4 Manchester City 14 7 4 3 19 11 8 25

5 Bolton 14 5 7 2 26 20 6 22

6 Tottenham 14 6 4 4 21 19 2 22

7 Sunderland 14 4 8 2 17 15 2 20

8 Stoke City 14 6 1 7 18 18 0 19

9 Liverpool 14 5 4 5 16 17 -1 19

10 Newcastle 14 5 3 6 22 21 1 18

11 Blackburn 14 5 3 6 17 18 -1 18

12 Blackpool 14 5 3 6 21 27 -6 18

13 Aston Villa 14 4 5 5 15 20 -5 17

14 Everton 14 3 7 4 16 15 1 16

15 Birmingham 14 3 7 4 15 17 -2 16

16 WBA 14 4 4 6 16 25 -9 16

17 Fulham 14 2 8 4 14 17 -3 14

18 Wigan Athletic 14 3 5 6 10 23 -13 14

19 Wolves 14 2 3 9 14 25 -11 9

20 West Ham Utd 14 1 6 7 11 25 -14 9

 

 

 

Liverpool news

Nok en viktig kamp for Liverpool om vi skal holde følge med topp 4, kan bite oss til 5.plassen med seier, med andre ord en meget viktig kamp. Agger, Gerrard og Cole er dessverre fortsatt skadet. Vi spilte med 2 spisser forrige kamp mot West Ham, og tror vi gjør det samme nå mot Tottenham, Lucas er tilbake fra suspensjon etter 2 gule mot Stoke og går sannsynligvis inn i start 11'ern igjen. Jeg vil tro både manager og spillerne er gira på å fortsette den gode poengfangsten, og vinne en ny storkamp, derfor tror jeg vi ser topp motiverte spillere på søndag. Meireles så mye bedre ut sentralt enn ut på høgrekanten hvor han absolutt ikke hører hjemme. Var komfortabel med ball i bein og virka "gladere" når han fikk spille hvor han liker seg best, var gøy å se en god Meireles mot West Ham. Vi har også 1 ukes pause nå, Spurs spiller CL i kveld(det var merkelig å si).

________________________________________________________

Forventet starting-XI:

 

Reina

Glenny - Skrtel - Carra– Konchesky

Kuyt - Lucas - Meireles - Maxi

Torres - Ngog

 

Man to watch: Fernando Torres

_________________________________________________________

 

Siste 5 PL-kamper

Liverpool - West Ham 3-0

Stoke - Liverpool 2-0

Wigan - Liverpool 1-1

Liverpool - Chelsea 2-0

Bolton - Liverpool 0-1

 

 

Tottenham News

Huddlestone,Dawson, O'hara, og Woodgate er ute for Spurs. Spurs har alltid slitt med kampene som kommer etter en Champions League kveld i år, og det kan fort skje denne uken også. Etter sine to siste kamper i Champions League, har London-laget kun tatt 1 poeng fra sine neste to ligakamper. Van der Vaart har, ikke overraskende, vist seg som et geni-kjøp, og må passes godt på av forsvaret til Liverpool. Han er Spurs toppscorer med 6 mål i Premier League, bak han finner vi Bale med 5.

 

 

_________________________________________________________

Forventet starting-XI:

 

Gomes

Hutton - Kaboul - Gallas - Assou

Lennon - Jenas - Modric - Bale

Van der Vaart - Pavly

 

 

Man to watch: Van der Vaart

__________________________________________________________

 

Siste 5 PL kamper:

Arsenal - Spurs 2-3

Spurs - Blackburn 4-2

Spurs - Sunderland 1-1

Bolton - Spurs 4-2

Man Utd - Spurs 2-0

 

 

Resultattips: 2-2

Lykke til.

Endret av Smågal
  • Liker 3
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Bra post, nice bilde. Har hatt det som wallpaper på den ene laptopen min lenge nå :)

 

Blir en veldig veldig tøff kamp, men har faktisk tro på at vi skal klare å få med oss noe fra denne. Veldig viktig at det jobbes hardt, og at vi ikke legger oss bakpå og inviterer Tottenham til å banke løs på oss. Håper på samme som sist med Lucas inn for Poulsen og Aurelio på vensteback (det siste skjer ikke). Evt. en 4-2-3-1 med Cole inn bak Torres.

Lenke til kommentar

Johnson mot Bale i storslag blir en veldig veldig spennende duell. Håper Kuyt fortsetter på høyre så han kan hjelpe til defensivt mot Bale når det trengs. Det som hvertfall er positivt med Johnson tilbake på back er at han hvertfall bør ha muligheter til å matche Bale på fart, i motsetning til Carra f. eks.

Lenke til kommentar

Håper dette blir et klassisk oppgjør mellom lagene, dvs. underholdende. Spurs-Liverpool brukte å være en garanti for god underholdning men de siste årene har det vært en tendens til litt småkjedelige oppgjør.

 

Er veldig usikker på hvordan laget vårt blir, vi har fortsatt veldig mange kader blandt nøkkelspillerne våre og både Jenas og Bale såg ut som om de fikk seg hver sin trøkk idag.

 

Vi har altså VdV, Bale, King, Gallas, Huddlestone, Dawson, Jenas, Dos Santos, Woodgate og O'Hara på skadelisten. I tillegg er Defoe og Lennon så vidt tilbake etter lange skadeavbrekk.

 

Jeg tipper at VdV, Bale og Gallas er klare for spill på søndag men er urolig for at ingen av de er i optimal form.

 

Skal vi vinne på søndag så får vi håpe på at Lennon gjør Konchesky til sin bitch. Han har vist gryende form i det siste og hvis Liverpool velger å fokusere på Bale så kan de fort bli straffet på andre siden. Hvis Defoe og VdV også skulle være klare til denne kampen så burde vi ha en god mulighet til å slå Liverpool, men det kommer jo litt ann på hvor defensivt Woy velger å spille.

Lenke til kommentar

Konchesky v Lennon kan fort bli en katastrofe for vår del. Tror aldri jeg kommer til å bli trygg så lenge vi har han i forsvaret. Hadde e fin n assist mot West Ham, men veldig mye rart defensivt (snakker generelt). For vår del er det også ekstremt viktig at Lucas spiller på sitt beste, veldig viktig å holde kontroll på Modric (delvis VDV hvis han dropper litt dypere i banen også).

Lenke til kommentar

Dere har spilt 4-2-3-1 med Lucas og Meireles (av og til Paulsen) i det siste ikke sant? Tror det kan bli veldig effektivt mot oss. Våre sidebacker er av den eventyrlige typen og vi har en tendense til å stå veldig høyt på banen. Hvis Kuyt spiller på høyresiden så kan det fort skape problemer for oss, Ekotto er jo litt vel ivrig når det kommer til å finte på egen banehalvdel.

 

Nei jeg er overbevist om at vi vinner HVIS Lennon har dagen, Konchesky er en vandrende katastrofe det er det ingen tvil om. Jeg kan ikke fatte og forstå hvordan en klubb av Liverpools kaliber valget å kjøpe en slik spiller. (Nå får jeg vel spise i meg disse ordene bare pga det hehe). "Konchesky er veldig god altså, han knuser Lennon lett" :)

 

Skal bli spennende å se hvordan den sentrale midtbanen kommer til å se ut, Palacios har jo vært helt ute av det etter en fantastisk periode for ca et år siden, men idag spilte han tilnærmet feilfritt. Hvis Lennon og Palacios har dagen så er dere kjørt, hvis ikke så blir det jevnspilt tror jeg.

Lenke til kommentar

Eneste måten vi kan vinne på er om vi ofrer (lol) Poulsen og han får som oppgave å knekke foten på Bale. Deretter spiller vi langt bedre med ti mann og kjemper inn et mål. Så kommanderer Roy oss i mur og det holder helt inn.

 

Nei, fra spøk til alvor. Tror dette kan bli jevnt. Tottenham er i god form om dagen og har stablet sammen et meget godt lag. Samtidig har jeg troa på at vi vil gi de solid motstand. Gleder meg.

Lenke til kommentar

Jeg og gleder meg faktisk. Det er ikke så ofte, som regel gruer jeg meg mot å møte "dårligere lag" fordi vi rett og slett ikke evner å spille mot de ennå, vi har ennå ikke klart å utvikle en egen spillestil mot lag som står stille og forsvarer seg rundt egen sekstenmeter samtidig som de presser ballfører. Jeg gruer meg som regel også til å møte et lag blandt "sky-4" fordi vi siden begynnelsen av 90-tallet har utviklet en eller annen latterlig form for kapitulasjonstaktikk hver gang vi har hatt en sjanse for å vinne.

 

Men, Liverpool er kanskje det eneste laget blandt disse som jeg til en viss grad respekterer. Fansen vet hva det vil så å ha litt motgang og de er herlig arrogante i sitt forhold til rivalene, akkurat som spurs-fansen. Dessuten har dere gitt oss gratis-penger og gratis-poeng en del ganger så da er det ingen grunn til å sutre.

 

Til sist, en liten video som jeg håper gjentar seg i Kamerunsk form på søndag:

 

http://www.youtube.com/watch?v=wP7z7SXQnrY

 

(Kan man integrere youtube-videoer på dette forumet? edit: ja det kunne man :) )

Endret av Solaar
Lenke til kommentar

Hvis Lennon og Palacios har dagen så er dere kjørt, hvis ikke så blir det jevnspilt tror jeg.

Haha, virkelig? Hva om Torres har dagen da? Kommer til å springe ihel det hobbyforsvaret deres gang på gang.

 

Bale er god når han får rom å springe i, det hadde kanskje ikke vært dumt å spille med Kelly denne kampen. Jeg ser for meg at Johnson får offensive begrensninger nettopp pga dette, og da kan vi like gjerne se Kelly IMO.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...