Gå til innhold

finnes denne wow reiserute


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

fra stromwind til ironforge?

jeg en paladin i level 27 som MÅ til ironforge, kordan er det mulig? noen som har noen forslag på en vei som er mulig og overleve? slik at jeg kommer meg dit?

 

dette hadde vært til STOR hjelp!:)

Enkleste rute er å stikke til Dwarven District. Der er det en inngang (oppe til høyre) hvor du tar "toget" til Ironforge. Verre er det ikke. Gjort på 2 minutt.

Lenke til kommentar

Tram'en ble jo lagt ned etter at gnomene gikk til streik.

 

Dessverre må du gå ut i skogen, gjennom Redridge Mountains, og til Burning Steppes. Her det monster på ganske høy level, så vær forberedt på en del corpse runs. Helt nord i Burning Steppes finner du inngangen til Blackrock Mountain. Gå gjennom den, så kommer du it i Searing Gorge på den andre siden. Her er det også mobs på ganske høy level. Helt øst i searing Gorge er det et pass som går til Badlands. Gå gjennom det, og videre gjennom Badlands. Helt nord i Badlands kommer du til Loch Modan, og derifra er det bare å følge veien nordover før du tar til venstre mot Ironforge rett før veien er i ferd med å gå inn i en tunnel. Så er det bare litt sikk sakk gjennom et par tunneler, så er du i Ironforge. Hele turen skulle være gjot på omtrent ti minutter, tenker jeg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...