Gå til innhold

Republikanske motkandidater til Obama, 2012? Hvem?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er ikke nødvendig om de kutter tilstrekkelig andre steder. Dessuten er det ca. halvparten av resten av kloden. Eller, kansje de tallene jeg så sist begynner å bli gamle. Det var vel 48% av verdens forsvarsutgifter. Uansett så vil ingn få gjennomslag for å svekke dem militært. De ønsker å bli værende verdens eneste supermakt.

Lenke til kommentar

mao like mye som resten...

De trenger ikke baser over hele verden for å forbli en supermakt, bare de alene koster 100 milliarder dollar pr år, totale militærbudsjettet er på 700 milliarder dollar. Over 2000 milliarder dollar har de ikke peiling på hvor de har blitt av og den totale gjelden i landet er vel noe sånt som 15000 milliarder dollar, landet ville vært slått konkurs for lenge siden om de ikke hadde den posisjonen som de har i verdensøkonomien.

Det er klart det også må kuttes andre steder, ikke minst i staten selv, men å tro man skal få gjort noe med underskuddet uten å røre militærbudsjettet er naivt.

Lenke til kommentar

jepp, flertallet av politikerne der borte vil fortsette i Bush og Obama's fotspor, sannsynligvis er det allerede for sent, det er omtrent umulig å betale tilbake den gjelden de drukner i, det må radikale forandringer til og det er det bare Ron Paul som står for stort sett.

kjøp gull og sølv, sier jeg bare..

Endret av sageman
Lenke til kommentar

Georges krigshissighet er da en av hovedgrunnene til at det renner penger ut fra USA? Hadde ikke George vært så krigskåt, så hadde det ikke blitt voldsomme utgifter til krig. Så jo, Georges kjærlighet for å starte kriger er i aller høyeste grad relevant.

 

George hadde generelt det med å kjøre ting på ræva, for så å stikke av og la andre rydde opp etter seg.

 

Når det gjelder det om amerikanere er lut lei Obama eller ikke, så var det du som kom med påstanden her. Jeg bare påpeker at du ikke har et datagrunnlag som støtter denne påstanden. For eksempel, så tror du vel ikke helt alvorlig at USA er et homogent land?

Geroge W. Bush var ikke en god president, men du gir han for mye ansvar. Igjennom mesteparten av perioden var det ikke Bush som satt med makten, men demokratene som hadde kongressen. Bush har skyld for skattekuttene han ga og krigen i Iraq, men han er ikke årsaken til at USA har gjeldsproblemer eller at helsekostnadene og skolekostnadene har eksplodert. Det er like mye demokratenes skyld som står imot enhver budsjettkutt. Det er ikke Texas som har størt problemer med å balansere budsjettet, det er faktisk liberale California.

 

Krigen i Iraq var en brøkdel av underskuddet som du kan se her.

Deficits.gif

Ikke bare Irak, men også Afghanistan, vet du.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...