Gå til innhold

Hvordan kan jeg tjene penger online?


Cepherit

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er jo mye en kan gjøre for å tjene penger på nettet, blogger, sider, kjøp og videresalg, tilby tjenester osv, Er dog ingen arbeid på nettet tjen gode penger på lite arbeid opplegg som fungerer. Det krever jobbing, og som regel for svært liten fortjeneste i utgangspunktet.

Lenke til kommentar

Er du ung og trneger penger "nå", så ta deg en deltidsjobb. Det er langt å foretrekke fremfor å begynne med online-prosjekter hvor inntekt er usikkert og det kan ta lang tid å begynne å tjene inn. Tid er også penger, og med en vanlig deltidsjobb får du betalt fra første stund og skatter lite eller ingenting.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-1nDPpQXNWW

Ingen på nettet har en easy-way til penger. Og i tilfelle hadde de nok aldri fortalt deg om det!

Og forteller noen deg om en easy-way så er det nok for å lure deg!

Å tjene penger krever arbeid. Store penger krever hardt arbeid!

 

Lykke til! :)

 

Uenig. Store penger krever smart arbeid! :)

Lenke til kommentar

Å bli rik på nett er mulig, men da må du nesten jobbe på...

 

En enklere måte å tjene penger på er en vanlig jobb. ;-)

 

De som tjener penger på nett i dag driver vel stort sett blogger etc med hinsides mange besøk i løpet av dagen. Skal man oppnå noe sånt så må man enten bruke alvorlig mye tid på bloggen, eller ha en veldig god ide til nisje-blogg.

 

Det finnes jo tusenvis av sider på nett om hvordan man skal kunne bli rik i en fei på nett.

De fleste tipsene er at du skal lage deg en side som forteller andre igjen om hvordan de skal kunne bli rik i en fei.. :-) Men det funker selvsagt ikke.

 

Å tjene litt ekstra kroner på en blogg er derimot gjennomførbart for de fleste.

 

Ellers har du jo nettpoker da. Du merker fort om du "har det i deg" eller ikke.

Men dette er vel uansett ikke noe jeg vil anbefale. Nok av dem som har spilt seg fra hus og gård. Mener jeg leste at ca 1 av 10 tjener penger på nettpoker.

Lenke til kommentar

Joda.. Er nok av dem som tjener penger på dette. Kjenner noen som tjener penger, og så vet jeg om en som tok livet sitt etter å ha spilt vekk alt han eide.

 

Har man en tendens til å bli litt hekta på ting så er ikke poker det lureste å begynne med.

Fort gjort at man kommer litt ut av kontroll...

Lenke til kommentar

Det er mange måter å tjene penger på internett vil jeg tro.

 

I tillegg til det som allerede er sagt finnes det et utall av mer eller mindre lyssky aktiviteter. Vi har vel alle fått svindel-spam på e-post regner jeg med.

 

Jeg har også lagt merke til at enkelte, da spesielt pene damer, har tjent seg en formue på å selge kroppen sin på nett. Vel, ikke selve kroppen da, men biler og video av den. Tror dog dette innebærer en del jobb i markedsføring og kroppspleie. For deg som er mann vil det sikkert være ekstra utfordrende da markedet er relativt sett mye mindre, men utfordringer kan vel overkommes? I tillegg vil det nok være litt krav til investeringer i pene klær og et godt kamera, samt webhotell med denne løsningen. Mye av materialet må etter sigende produseres utendørs så det er kanskje ikke noe for deg da du ønsker å forholde deg kun til nett.

 

Ønsker du mer stabil og forutsigbar inntekt har jeg hørt om slike live-chat nettsteder der man må betale penger for å være med inn på "privat" chat. Dette krever mindre investeringer enn overstående da det kun er behov for et webcam med dårlig kontrast og en liten mørk krok du kan sitte i. Det er også en fordel at du slipper å gå ut av huset for å yte denne tjenesten.

 

Av seriøse forslag kan det nevnes å utvikle noe. Gründere kan tjene godt, men det er også store sjanser for å tape penger. Dersom du har gode kunnskaper innen programmering kan du gjøres som denne fyren]/URL]. Han tjente 10'000 kr. dagen for salg av en iPhone applikasjon. Jeg tviler på at denne type jobb er lettjente penger, men du må finne ut hva dine styrker er og prøve å utnytte de til det maksimale.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

My shopping genie er veldig populært i usa og irland. Nettopp kommet til norge.

www.jobbhjemme.no har en blogg om emnet :)

kan være verdt å ta en kikk, synes selv det virker veldig spennende!! :)

Tror ikke man skal bli med i det om man regner med å tjene penger. Dette er pyramidespill og noen vil sikkert tjene på det men veldig mange vil tape.

 

 

Les mer her

 

Den omstridte nordmannen Tor Einar Olaisen, tidligere verdensleder i skandalepyramiden World Games Inc, er blant de første distributørene her til lands. Olaisen nekter for at konseptet er et pyramidespill.

 

----

 

- MyShoppingGenie har klare pyramidelignende trekk ved at inntektene i stor grad ser ut til å komme fra betaling av deltageravgift og videre verving av nye deltagere, sier kommunikasjonssjef Rune Timberlid i Lotteri- og stiftelsestilsynet til digi.no.

 

 

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Hallo...

Jeg er en fyr som trenger litt ekstra "income" til lommeboka, og har helst lyst å gjøre dette online.

 

Noen tips/hints til hvordan jeg kan gjøre det? Hørt om sånn Ad-clicking men det tar for lang tid å tjener for lite på det! :(

 

Takker på forhånd! :)

 

Jeg vil anbefale å begynne med en nettbutikk på QXL. Risikoen er lav, og det er lett å "få en fot innom døra" på den måten. Begynn gjerne med et produkt som få andre selger. Ta øreplugger for eksempel (for å gjøre det stille, ikke for musikk).

 

Du tar da å kjøper en pakke øreplugger fra en grossist. Her er en god side med grossister:

http://www.alibaba.com

 

Ørepluggene som heter "howard leight" er rågode. De blokker det meste av lyd.

 

Når du har begynt å selge øreplugger og fått litt erfaringer med det, så går du over til å selge andre ting. Småelektronikk, kosedyr, hva som helst. Det er et hav av forskjellige produkt der ute, og (jeg mener) det meste er overpriset her til lands...

 

Det viktigste først, og det er å komme i gang. Jeg vil anbefale kombinasjonen QXL og Alibaba (evt made-in-china.com), eller andre grossitsider (du finner de ved å søke på "wholesale china"). Når du er i gang, så er det så mye lettere å vite hva or hvordan du tar neste steg.

 

Vil også anbefale www.bedin.no på det sterkeste. De er utrolig hjemsomme og dyktige. Lykke til!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...