Gå til innhold

Anbefaling: Spilleren


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 4 måneder senere...

Bullshit at dere ikke har AMD som anbefaling både på skjermkort og CPU-siden.

 

Idiotisk at dere skal støtte Goliat i stedet for David.

Vel, det er ikke til å nekte for at i5-2500k gir mer ytelse for penga enn en Phenom II X4 955 BE når man tar med hovedkort og RAM i beregningen.

 

Derimot er det helt meningsløst å kjøpe et dyrt kort som GTX 580 om man ikke har råd til å oppgradere til nytt annethvert år. HD 6950 koster halve prisen og yter 85-90% så bra avhengig av fabrikkoverklokk.

 

En annen ting jeg stusset på var 4x2GB RAM-moduler og Vertex 3. Ingen av disse valgene er særlig gode.

Lenke til kommentar

Også billigste tastaturet i NATO da.

 

 

Vi anbefaler at spilleren selv velger ut hva slags skjerm han ønsker. LCD-skjermene har nå fått såpass rask responstid, at disse kan egne seg også for spillere.

 

Lurer på hvilket år de to setningene kom fra..

 

Det trenger vel ikke å være så udatert det vel? Det finnes fremdeles hardcore gamerz som sverger til CRT, fremfor LCD. Det er selvsagt forskjell på behovet til en som gamer WoW og en som gamer FPS-spill, men det er fremdeles relevant å snakke om responstiden til LCD-skjermer.

 

Mvh Håkon

 

Er vel mere hertz enn responstid det går i der :)

 

Tror det er bedre responstid på LCD enn en gammel CRT pr. idag, men amnge CRT har 120hz og det er bare et fåtall LCD med 120hz på markedet som er like bra.

 

OT: bra oppsett, men ingen headsett og drittastatur :p

Lenke til kommentar

Ultra X er billig men det er et veldig bra tastatur. Tastene har kortere avstand du må trykke slik at du får en bedre responstid fremfor et tradisjonelt lego tastatur. Ser ikke helt kritikken bare fordi det er billig.

 

Ikke fordi det er billig, fordi det er elendig.

 

Det er ikke elendig. Har prøvd det selv. Det er fantastisk i fps spill.

Lenke til kommentar

SSD er for folk som ikke klarer å vente på at maksinen booter på 5 min.

Hvis du tror det syns jeg synd på deg.

Når jeg kjøper en maskin til 8000 kr forventer jeg at den oppleves rask, ikke bare i videoredigering og spill, men også i vanlig kontorbruk.

Det er ikke elendig. Har prøvd det selv. Det er fantastisk i fps spill.

Det bruker scissor switches, som egentlig ikke er et voldsomt steg opp fra vanlige gummitaster. Prøv et Steelseries 7G eller et annet mekanisk tastatur med svarte brytere i spill, så kan vi snakke fantastisk tastatur til fps.

Lenke til kommentar

SSD er for folk som ikke klarer å vente på at maksinen booter på 5 min.

Har du prøvd å bytte fra harddisk til SSD? Har du opplevd forbedrede ytelsesopplevelsen du får? En oppstartstid som er kuttet med halvparten merker du godt...! Og 5 minutter er grusomt lenge å vente, med en PC som bare står å jobber uten at du kan gjøre noe for å forbedre det. Åpning av programmer går også mye fortere og ting reagerer jevnt over mye raskere, at du ikke liker det er greit. Men det er fortsatt mange millioner andre som er uenige med deg.

 

At jeg merket mye ved å bytte fra en treig (veldig treig) Toshiba-5400rpm til WD Scorpio BLACK-7200rpm sier litt. Det er to forskjellige harddisker. Kopierte image av disken, sektor for sektor. Også samme fragmentering. Mapper startet på sekundet (også flere samtidig), programmer startet mye kjappere, oppstarten var veldig forbedret. Og det jeg merket mest var at når jeg arbeidet samtidig som jeg gjorde flere ting (f.eks. Anti-virus-scan, defragmentering, multitasking) så knelte ikke maskinen. Den jobber fortsatt nesten like kjapt. Før jeg byttet slet jeg med mye "lag" i spill, FPS-en var jevnt over ustabil og dårlig og jeg opplevde ofte at spillet frøys i et sekund gjevnlig. Det gikk ikke an å bruke den til spilling før jeg byttet harddisk.

 

Dette fikk meg til å tenke, hvordan ville laptop-en være med SSD? Mtp. ytelse men også batterilevetid og støy! Desktop-en er den eneste med SSD for øyeblikket.

Endret av Stian Aarskaug
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...