Gå til innhold

Hjelp, lurt av ticket!


DeuCerN

Anbefalte innlegg

Heisann folkens, trenger litt hjelp her fordi jeg føler meg utrolig snytt av ticket. I går søndag 31.10 skulle jeg kjøpe 4 biletter til new york i juni. Fylte ut bestilling å styra å ordna men når jeg kom til betalingsdelen fant jeg ut at jeg skulle splitte det over 2 mastercard som jeg har reiseforsikring på.

 

 

 

Da satt jeg opp 2 bestillinger samtidig og betalte først en og så når jeg skulle betale den andre gikk ikke dette(kom en feilmelding). Da jeg prøvde å fylle ut bestillingskjema på nytt hadde selvfølgelig prisen steget med 1000 kr per bilett.

 

Ringte i dag ticket å klagde på dette men de mente at det kunne være noe med at det hadde blitt færre biletter igjen og da ville prisen stige. Noe som sansynlighvis(ikke) hadde skjedd i de sekundene mellom de 2 betalingene jeg skulle utføre. Så da endte jeg i fella og måtte kjøpe 2 biletter 1000 kr dyrere.

 

Greit nokk tenkte jeg, jeg prøvde iallefall, men når jeg kommer hjem i dag trur du FAE# ikke de har skrudd ned prisen til der den var i går?!

 

Er det noe som helst jeg kan gjøre for å komme meg ut av detta? Det er ikke pengene det står på men jeg blir så utrolig provosert, dette er jo rein svindel.

 

PLEASE HELP!

 

Bare still spm om det er noe, sikkert dårlig forklart :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg ser den, føler meg fortsatt så j#vlig lurt :(

Er vel beregna på å sette folk som skal reise sammen i fella, sitter par 1 og bestiller reise så kommer par 2 rett etter å da har prisen automatisk steget. Helt latterlig.

Har de lov å drive å leke aksjer med flybiletter? Syntes det er helt usaklig.

Burde da være mulig å kunne forholde seg til en pris i hvertfall 5 minutter.

Lenke til kommentar

Det ville vært litt på kanten hvis det ble gjort bevisst, men er vi sikre på det? Å refundere tusenlappen ville vært anstendig, men i dagens prisjag er det kanskje for mye å forvente.

Ble det reklamert med denne prisen, eller får du den kun på forespørsel?

Endret av Isbilen
Lenke til kommentar

Kan selvfølgelig ikke bevise at det er bevist, men det er det jo egentlig ingen tvil om. Disse bilettene er et halvt år fram i tid og oddsen for at det satt fler å bestlite akuratt de bilettene klokka 22 00 på en søndag 7 mnd i forveien er jo på kanten til et mirakel.

Men for all del jeg begynner å innse hvor surt detta eplet er ^^

 

Nei prisen var ikke reklamert.

Blir så utrolig sint i tilegg, er så unødvendig at det skal være sånn :(

Lenke til kommentar

Jeg tror det er sånn mange billettsystemer fungerer. Har opplevd ting som tyder på det et par ganger når jeg har bestilt fly. Hvis man reserverer den siste billigbilletten men gjør en tabbe slik at man må starte på nytt, vil den billetten være utilgjengelig i noen minutter til for sikkerhets skyld. I mellomtiden vil det bare være mulig å velge mellom de dyrere billettene. Serverne har ikke total oversikt over hva du gjør, de bare merker seg når du utfører bestemte handlinger. Derfor må de operere med slike sikkerhetsmarginer så folk ikke får billettene revet vekk under nesen på seg mens de fyller inn kortnummeret. Det er i så fall ikke noen svindel på gang, man tar bare forholdsregler så man kan holde det billettsystemet har lovet.

 

Det hadde vel vært minst like surt å få beskjed om at billetten ikke lenger er tilgjengelig fordi noen tastet Visa-nummeret fortere enn deg?

Endret av Isbilen
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...