Gå til innhold

X10-modellene får endelig Android 2.1


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

2.2 er mye raskere enn 2.1, prøv å kjør f.eks Linpack på din X10 og se hva du får. Til sammenligning kan jeg fortelle at Desire og N1 (som har samme CPU som X10) med 2.2 får omtrent 35 MFLOPS. 2.1 er gårsdagens nytt, det kom tross alt med N1 for snart et år siden. Det er ikke hva jeg vil kalle en "liten stund på en ganske liten oppdatering". Som en tilleggsopplysning kan jeg fortelle at Desire fikk 2.2 for et kvart år siden, og at SE ikke hopper over 2.1 og går rett på 2.2 er egentlig bare elendig  ;)

 

Dette viser jo for all verden svakheten med Android: Elendig utnyttelse av CPU'en pga Java-klisteret på toppen.

 

Ellers er jeg enig med han forrige. Sonyericsson har laget et UX som tar rotta på alt annet Android. Det har alt, og det virker nesten perfekt, og det er enkelt og greit i bruk, det er lynraskt samtidig som det ser pent og kult ut. Mye heller SE med 2.1 enn noe annet med 2.2. Faktisk gjør SE sin UX at Android tross alt er brukanes. Vanilla Android er døllt og trist, samtidig som det er kronglete og kjipt, det er en helt annen verden med SE.

 

Folk flest (80-90%) vil foretrekke SE garantert. Men så har vi de 10-20% som er mer opptatt av nyest/raskest og er generellt mer interessert i telefon enn folk flest.

 

Herlighet så trangsynt. En typisk "jeg har X, så X er MYE bedre en Y;Z;Æ og Å!!!" SE UX er mindre fleksibelt enn ren android, som er alt annet enn kjedelig. Herregud, du kan jo customize telefonen til de grader...hvis det er kjedelig er du rett og slett bare ignorant. Ta en titt på HTC sense, det blir ikke stort flottere enn det. Tviler du har tatt i noe annet enn UX med et slikt snevert utsagn.

 

Faktisk så har jeg Nokia N900 og har installert Android 2.2 i dual boot. Og Android 2.2 er definitivt dølt og trist sammenlignet med SE sin utgave og ikke minst Maemo da :) MeeGo derimot er litt på den dølle siden igjen, men MeeGo er kun beregnet på OEM som selv lager UX'et.

 

Det er min personlige oppfatning at SE har den klart beste brukeropplevelsen på Android, uavhengig av versjon. UX'et på mini og mini pro og X8 er en liten genistrek. Førsteklasses design. Og det blir bare enda bedre nå med denne oppdateringen tenker jeg.

Lenke til kommentar

Oppdateringen gikk smertefritt igår kveld sånn i ti-tida, men backup av kontakter gikk filleveien. Syncer uansett mot gmail, så det var ikke noe problem for mitt vedkommende.

 

I artikkelen står det imidlertid "Bedre funksjonalitet på Bluetooth som nå vil gjøre at man kan sende og motta bilder, kontakter og andre filer."

Jeg paret opp mot PC'n, men det er fortsatt ikke en eneste tjeneste registrert mot telefonen, så filoverføring osv får jeg ikke til. Hadde vært fint å slippe 3.parts apps for å sende over en fil..

 

 

 

edit: En annen ting. Innstillinger -> om telefonen. Så får jeg riktignok opp "2.1-update 1" under Firmware-versjon. Men under "modellenummer" så står det ikke lenger X10mini pro, men "U20i". Er det samme model?

 

 

Endret av Mozze
Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...