Gå til innhold

ios Jailbreak, Og div prat om jailbreaking (Guide i første Post)


QUiPS

Anbefalte innlegg

Det gikk tilsynelatende fint her, men jeg skjønner ikke helt hvor ting blir av. Feks, så lastet jeg ned noen wallpapers som jeg ikke finner.. Tror jeg skal ta en "clean instal" av padden og fjerne alt av apps jeg hadde på fra før.

Kan ikke si jeg har merket så mye forskjell fra før jb og til nå, tror jeg må sette meg litt mer inn i hva jeg kan gjøre...

Tar gjerne imot tips til ting som kan gjøre padden bedre i bruk :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Noen gode torrent muligheter for en jailbreaket iPad 2? Madammen var så drittlei å måtte gå via. itunes for å mate inn video til AVplayer, så jeg lovet henne å "fikse problemet".

 

Testet denne metoden HER , men den virket VELDIG amputert og føler man har lite kontroll her. Er mer ute etter en app ala tTorrent på Android.

Endret av Mala
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+981287349

Noen gode torrent muligheter for en jailbreaket iPad 2? Madammen var så drittlei å måtte gå via. itunes for å mate inn video til AVplayer, så jeg lovet henne å "fikse problemet".

Bruker hun det hjemme eller?

I så fall bruk AirVideo eller noe, du legger det du skal se i en mappe, f.eks nedlastingsmappa de med filene i, og streamer rett derifra.

Laster du ned noe nytt oppdateres mappen automatisk.

 

 

Lenke til kommentar

Det blir vel heller mere brukt til serier og film når man er på reisefot, men takk for forslaget likevel :) Men nekter å tru at ipad 2 er så ubrukeig selv i jailreaket tilstand? Greit det er tungvindt ut av esken, det er jo Apple. Men selv etter å ha jailbreaket padden trudde jeg det skulle finnes ihvertfall bortimot noe av det android tilbyr ut av esken mtp. slikt.

Endret av Mala
Lenke til kommentar

Det finnes flere apper i cydia du kan benytte til å streame eller laste ned serier direkte til padden. Nå skal jeg ikke nevne navn da det sikkert ikke er helt med reglene, men er ikke vanskelig å finne. Men det skal sies at jeg bruker dette fra min iPhone som har en del mindre skjerm, så kan jo hende kvaliteten er ubrukelig på padda :p

Lenke til kommentar

Hei, Noen som har et microsim fra AT&T liggende? Trenger det for å låse opp en iPhone4s.

 

Jeg er i Oslo/Akershus

Det er bare og jailbreake den så er den låst opp!

 

Er du sikker?? Nå er jeg ikke noe ekspert på ios men det er vel forskjell på jailbreak og unlock? Mobilen jeg har liggende her er låst til at&t, den har riktig versjon av ios og bb til å prøve det "ringe-taste kode-bytte simkort" trikset. Men da trenger jeg et micro sim fra at&t.

Ingen som har et liggende??

Lenke til kommentar

Noen som har prøvd ScummVM på iPad?

 

Jeg holder på å prøve nå, men føler at jeg ikke får kontrollert så godt som ønsket..

 

Hva med f.eks. Full Throttle.. skjønner ikke helt hvordan jeg skal få opp "action menyen" ..har så vidt sett ved ved å "hamre litt med fingrene", men ikke bortsett fra det..

 

Ellers så vil den sjelden klare "Resume" etter at jeg har fått opp menyen..

 

 

Vært okei å ha hørt fra andre som har prøvd ScummVM! :)

 

 

EDIT: Og The Curse of Monkey Island får jeg ikke startet.. :(

Endret av Bone
Lenke til kommentar

Da er min iphone 4s på vei, og jeg er allerede klar til å jailbreak'e. Noen som vet om det finnes en "klokke" apps?

 

Tenker å klokke ned, da jeg 4s har mer enn nokk kraft til å åpne "normale" program og jeg spiller ikke. Mem det jeg lurer på er om det er noe å hente i å ned klokke? Tenker på batteri tid.

Endret av MysticoN
Lenke til kommentar

tja, jeg må lade min telefon hver dag/natt. Ser på youtube i 20-30 min, kanskje 1 time eller 2 med musikk, lese/skrive mail og eller bruker jeg telefonen som en telefon.

 

Synest selv at det kan bli litt i det minste laget med batteri på mobilen. Men kan no hende det var noe med min telefon da vist det er bare jeg som er "missfornøyd" med batteriet. Får no se om min nye 4s blir noe bedre.

 

Kommet noe "nytt" som kan anbefales fra Cydia? Er vel 4-5 mnd siden sist jeg JB no.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Hei! :)

 

Det gjelder iPad 2.. Lurer på om folk her synes at batteritiden er noe/en del dårligere etter at de har jailbreaket? Selv synes jeg at den har tapt seg merkbart.. Trodde egentlig ikke at jailbreaking skulle ha noe å si for batteritiden? At den bare låste opp muligheter for usignert programvare? Men, kanskje det føkker litt opp på selve programbehandlingen også? Eller? Hører gjerne deres tanker om saken..

 

Takk, takk! :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...