Gå til innhold

ios Jailbreak, Og div prat om jailbreaking (Guide i første Post)


QUiPS

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Blir telefonen noe merkbart treigere etter man jailbreaker?

 

Jeg merker at den har blitt tregere ved åpning av folders. Men det er kun pga at jeg har folderenhancer som gir muligheten til å ha mange flere apps enn standard i hver folder. Har da to folders med over 40 apps/spill i hver folder.

 

Samt at den er tregere på oppstart når du slår tlf av/på eller respring, men det gjør jeg så skjeldent anyways så det plager meg ikke spesielt :)

 

Og multitasking menyen er litt treg til tider, men det er den vel pga lite minne. Har som regel 40+ apps "liggende" der, og om jeg ikke husker helt feil så mener den var slik før JB også.

 

 

Edit:

 

Hva er den enkleste måten å oppgradere for meg til iOS 4.3.2 og JB nå?

ATM har telefonen 4.2.1 med greenpoison JB. Hvordan bør jeg gå frem for å beholde alt etc? Og hva skjer om jeg oppgraderer til 4.3.2 via iTunes nå? Vil hele telefonen bli som ny? eller forsvinner kun jailbreak apps osv, men resten av tingene som kontakter, mail oppsett, bilder, sms'er, apps fra appstore forbli?

Det viktigste er ihvertfall at jeg beholder sms'er, kontakter og bilder... (kan selvfølgelig backe up alt manuelt, men det er jo slitsomt :p) Da vanlige apps og cydia apps ikke er såå stress å legge inn på nytt.

Endret av dTd
Lenke til kommentar

Stemmer det. Trykker du Oppdater IKKE Gjenopprett skulle du beholde innstillinger, meldinger, anropslogg, kontakter osv. Til og med app'sa i bakgrunnen, om jeg ikke tar helt feil. Tar du en sikkerhetskopi i iTunes er du sikker, og det er jo ikke mye stress. :new_woot:

Endret av turbojon123
Lenke til kommentar

Bedre eller dårligere dekning du mener? Egentlig ikke sett noe spesielt på det, men tror jeg har hatt like bra dekning som ellers.

 

Hvordan det? Lest noe sted at det skal bli bedre eller dårligere?

 

Edit: mangla par ord :whistle:

Endret av dTd
Lenke til kommentar

Er litt satt ut her jeg sitter! Har lagt inn lockscreen, installous, winterboard, appsync, freesync, infiniboard, OpenSSH, untracked, SBSettings og SuaveHD theme. Det ble virkelig en HELT annen telefon. Den fikk så mange flere bruksområder, funksjoner og enklere å bruke faktisk. Er kanskje blitt pitelite granne tregere, men det er verdt det i forhold til alt snaxet :D

 

Så vurderer man å jailbreake, kjør på. Har brukt dette en stund, og er like stabil som en vanlig iphone vil jeg si! Vurderte selv å gå over til en android telefon, men den tanken har jeg lagt på vent :)

Lenke til kommentar

Hei, min Iphone 3GS synger snart på siste verset og skal snart gå til innkjøp av iphone4 evt. vente til iphone 5 kommer så imellomtiden jailbreaker jeg denne.

 

Hvilken jailbreak anbefaler dere? Hva er fordelene med jailbreak? (vet ikke veldig mye om det, er mest nysjerrig)

 

kjører OS. 4.2.1, altså ikke den nyeste, så burde jeg oppgradere til siste OS før jeg jailbreaker?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...