Gå til innhold

Budsjett 30.000 TV\blu-ray\pc


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Skal du hive deg på 3d-hysteriet eller ikke?

 

Ikke 3d: Panasonic G20 eller V20 TV'er

Med 3d: Panasonic VT 20

 

BluRay: BluRay er svært standardisert, og det er vanskelig å finne noen kvalitetsforskjell rent bildemessig mellom de forskjellige merkene, uansett pris. Pioneer, Panasonic, Sony, Samsung, Phillips - er de vanlige kvalitetsmerkene som går igjen. Ditt valg.

 

Bærbar: Finn en i 5-6 tusen kroners sjiktet, med Core i5 prosessor, og helst med eget skjermkort fremfor en med grafikkchip innebygd på hovedkortet.

 

PS. Utgangspunktet mitt for forslagene til TV, går på ren bildekvalitet. Har ikke tatt hensyn til teknologi (plasma/LCD), design, eller pris. Ingen andre TV'er på markedet kan matche de nyeste TV'ene fra Panasonic når det gjelder ren bildekvalitet, uansett pris - er min påstand. Da må du i så fall prøve å finne en brukt Pioneer Kuro TV.

Endret av thomit
Lenke til kommentar

TV'en er et godt valg ... husk at du kan finne 50-tommeren ned mot 12.000 også da. Synes du det blir for stort? Etter en uke eller to synes du ikke det lenger ;).

 

Ang. PC - bare sjekk at den har HDMI utgang, og at lyd og bilde overføres greit på HDMI-utgangen, og at skjermkortet kan levere 1920 x 1080 oppløsning, selv om ikke skjermen på pc'en har en så stor oppløsning.

 

Kjøper du en Panasonic BluRay-spiller også, kan du utnytte en spesiell kommunikasjon som Panasonic-produkter har seg imellom.

Endret av thomit
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...