Gå til innhold

Eide seg selv


Laughing Madcap

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 9 måneder senere...

Enig der, det verste jeg vet er "metrosexual"- og emo.stilen. De er så store idioter at de ikke klarer å finne sin egen stil, men må kopiere andre (homofile menn og gothere, respektivt) og kaller det noe annet for å føle seg litt bedre. Sæggere er da i det minste litt mer originale, selv om jeg synte det også ser latterlig ut.

 

Btw hvorfor emo-kidsa må kalle det noe annet for å føle seg bedre har jeg aldri skjønt. Er ikke hele konseptet at alt er så trist og tragisk? Så burde de ikke streve for å føle seg verre? :p Og om alt er så trist som de vil ha det til og de kopierer goth-stilen, hva skiller dem fra gothere egentlig? :dontgetit:

Endret av vikingkylling
  • Liker 4
Lenke til kommentar

Du hjelper ikke saken din...

 

Bærumstilen er den stilen hvor norges ryggrad kommer frem når sola skinner med boblejakke, rosa skjorter, solbriller fra Paris, og trange olabukser og viser frem hvor mye kuk pappa har sugd for å kunne gi ungene deres litt for mye penger.

 

Det er ikke klesstilen og valg av farge på buksa som gjør at jeg misliker den, de ser jo bra ut, det kan sikkert Jan Thomas skrive under på, problemet er bare skuldrene klærne henger på, arrogante små brune skuldre.

 

Når en 19 åring kjøper seg en bukse til 3800 og en t-skjorte til 1000 er det ikke fordi de var så jævla fine, men fordi det viser at noen i familien har penger. At Stordalen går rundt i dresser som koster noen månedslønner for en vanlig arbeider er greit, det har han gjort seg sånn halveis fortjent til, men at en 19åring skal gå rundt fordi FAREN har vært heldig med noen aksjer en eller annen gang gjør meg kvalm.

 

Skal man vise seg frem burde man gjøre det ved egne prestasjoner, du ser ikke en fotballspiller med millionlønn fordi kompissen spille på Chelsea!

I tillegg skal disse bærumsguttene alltid være så jævla cocky, og alt annet enn 5-stjernes er så jævlig dårlig, buhu, kom dere til helvette vekk fra samfunnet og sett dere i kjelleren, med boblejakke og lue på, midt på sommeren, i 30 varmegrader!

 

De 2 bærumsguttene som omkom i båtulykke forleden kan kun skylde på seg selv og deres uvitenhet, men går alt sin gang blir båtprodusent saksøkt for manglende idiotsikring for idiotstyring...

Svært så muggen du var da. Hva gir deg egentlig rett til å dømme andre? Dette er generalisering på høyt nivå. Slettes ikke alle Bærumsgutter som er slik. Virker nesten som du er litt sjalu bare fordi de har penger...

  • Liker 4
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...