Gå til innhold

Gåte: Hva liker Kalle?


24erBest

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Her kommer en gåte som jeg ikke finner ut av:

Kalle har vært i en ulykke. Han har mistet hukommelsen. Ambulansefolket kommer bort å spør hva han liker. Gåten er, hva liker han?

Hint: han liker ikke farger, men liker grønt, han liker ikke blått, men blå, han liker ikke frukt, men grønnsaker, han liker ikke å lese å skrive, men liker å blogge, han liker ikke vg,, han liker musikk, men ikke høytalere, han liker ikke salt, men sukker, han liker votter, men ikke hansker, han liker sokker, men ikke lester, han liker gutter, men ikke jenter, han liker ikke bil, men liker buss, han liker brunetter, men ikke blondiner, han liker venner, men ikke kjæreste, han liker ikke deg, ikke meg, men oss, han liker hammer, men ikke sag, han liker pledd.

 

Hva liker han? :-)

Endret av 24erBest
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Han liker åpenbart søte, blå, transylvanske dverger med brunt hår og votter som blogger og hører på musikk uten høytalere imens de kjører buss sammen med vennene sine imens de slår hverandre med hammere under et pledd.

 

Haha xD

 

Gode svar her. Kan det være noe med at han liker nesten alt, det omvendte.. Kan Kalle være et dyr, og ikke menneske? Ettlant mat eller dyr han liker? Skjønner ikke helt der det står han ikke liker blått, men blå... :S

Lenke til kommentar

Å, ja! God idee, alt stemmer med at han liker doble konsonanter, vel? :D

Dere er flink!

 

Men de som har fortalt vitsen må ha tenkt feil når det gjelder grønt. I tillegg til at personen var så flink å si at han liker blå men ikke blått, når personen mener det omvendte, må det være..

Endret av 24erBest
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...