Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hvor mange har du høvla over?


korehoret

Anbefalte innlegg

http://www.imdb.com/title/tt0387808/

 

Private Joe Bauers, the definition of "average American", is selected by the Pentagon to be the guinea pig for a top-secret hibernation program. Forgotten, he awakes 500 years in the future. He discovers a society so incredibly dumbed-down that he's easily the most intelligent person alive.

 

Hvem hadde trodd. Det er ikke naturen, asteroider eller sykdom som blir vår undergang. Det er dumme kåte mennesker.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Småfeit gjør ikke noe da :) bare hun ikke er Smellfeit liksom, sånn som hun er på det bildet synes jeg ho er kjempe deilig :) men jeg liker jo ikke markerte kropper da i det hele tatt, nummer 1 bildet du posta va i grenseland for min del.

Vel, er enig i at hun i det første bildet var litt i overkant trent. De to bildene var ment som to ekstrempunkter for min del. Ikke mer macho enn den første, og ikke feitere enn den siste ^^ Det samme gjelder personligheten. Ikke for beskjeden, men heller ikke for utadvent. Altså ikke en fjortiss som skriker og hyler og tar større plass enn resten av forsamlingen tilsammen!

 

Jeg lurer forsåvidt også på hva du mener med slut.

 

Hvis du mener at hun ikke er redd for å utforske seksuelt, så må du ikke tro at jomfruer ikke er interesserte i å ha det gøy. Det er direkte feil.

 

Mener du derimot at du liker at kjæresten din har hatt mange gutter før og/eller at hun knuller på andre i tillegg til deg, så er jeg så uenig som et menneske kan få blitt. Purity FTW!

Hehe hun siste finnes jo ikke feit. Dog går det vel på hva man definerer som feit men selv synes jeg hun ikke er feit.

Lenke til kommentar

Jeg har blitt høvla over av 19 gutter/menn og så har jeg tatt 3 jenter.

 

Jeg er 24 år og har vært seksuelt aktiv i 8 år. Hadde en litt ..utsvevende livsstil en periode og fikk opp antallet med noen ONS, som jeg i ettertid fant ut ikke var noe for meg. Jaja, gjort er gjort! :)

 

Du har bare hatt 2,75 i året siden du ble seksuelt aktiv.

 

Absolutt ikke ille :)

  • Liker 3
Lenke til kommentar

21 år, har hatt meg med 4 forskjellige jenter, 2 av disse lange forhold. Nr 3 var med en jente jeg visste likte meg, uten at jeg likte henne noe særlig. Jeg var full, hun edru.

 

Nr 4 var ONS.

 

Har hatt seksuell kontakt (tmz's definisjon) med flere jenter, og syns det er frustrerende å ligge der uten at det blir noe høvling.

Lenke til kommentar

Jeg er en jente på 18, og jeg har hatt sex med 36 stk, 30 gutter og 6 jenter, og sjemmes ikke over det :)

Og til deg som sier det er bedre med 20 forhold enn 10 ONS, hehe, tenk da på hvor mange ganger de 20 partnerne har vært inni jenta, nei, huff, ville heller valgt hun med de 10 ONS'ene ;)

  • Liker 9
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...