Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hvor mange har du høvla over?


korehoret

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

3 eller 4, alt avhengig av hva som ligger i å "høvle over". Jeg har også hatt lang tørketid, men det er helt egenvalgt iom jeg har en tendens til å isolere meg med interessene mine og ikke oppsøke steder der man møter andre mennesker. Jeg har også lenge vært litt ambivalent ift legning og det å eksponere meg for et annet menneske, som har holdt meg tilbake.

 

Jeg fikk sprøytet nytt liv i seksualdriften etter en lapdance for noen uker siden, og jeg "høvlet" over ei nokså tilfeldig - og nokså deilig - dame senest på lørdag. Det ga mersmak og jeg satser på at hun ikke blir den siste i år. Så får jeg bare håpe at 27 år ikke for sent å begynne og leve livet? ;)

 

Jeg ser det er mye tørketid på forumet her og mitt generelle inntrykk er at nordmenn er reserverte mennesker som har lite sex til tross for relativt liberale holdninger til det. De fleste jeg kjenner er enten single og har lite eller ingen sex, eller i et forhold som ikke er så seksuelt aktivt som de skulle ønske. Skal man være seksuelt utsvevende med mange partnere på kort tid tror jeg man må til utlandet og steder der det er høyere temperatur på nattlivet (og menneskene), for det tror jeg er vanskelig å få til her. Livet er kort og jeg har ingen planer om å gro fast i et forhold før jeg har nytt så mye som mulig av det verden har å by på. Dessverre finner jeg lite av den holdningen blant mine norske venninner, som ser ut til å akseptere at de skal leve forutsigbare, hendelsesløse liv der man ikke gjørt stort mer enn å jobbe, føde barn og dø. Jeg synes det er synd, for norske jenter er for det meste svært attraktive og har alt det som trengs for å nyte livet.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Sant og det handler om mye mer enn sex, og det er sikkert mulig å leve livet uten å være spesielt seksuelt aktiv, men jeg synes allikevel at livet må bli mye bedre hvis man har sex i tillegg til alt det andre, så hvorfor nekte oss selv det? Jeg ønsker meg en langt mer løssluppen holdning i Norge, der man er mest opptatt av å ha god sex og ikke så mye av hvordan, med hvem eller hva.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

23-25, 21år. Ikkje bra, ikkje bra. Tall er fortsatt bare et tall. Jeg liker å ha sex, jeg liker å ha det med forskjellige damer, men har jeg forhold, så har jeg forhold. Fruen jeg har spurte hvor mange jeg har hatt, men det har ikke ho noe med, ei heller vil jeg vite hvor mange hun har hatt, eller NOE som helst om ekskjærestene hennes.

 

For i bunn grunn, så betyr det jo ingenting.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...