Gå til innhold

En ny æra av Krystallnatten - er Israel det nye Nazi-Tyskland?


After Dark

Sammenligning mellom Israel og Nazi-Tyskland  

206 stemmer

  1. 1. Kan Israels behandling av palestinerne sammenlignes med Nazi-Tysklands behandling av jødene?



Anbefalte innlegg

Denne artiklen passer glimrende inn når det gjelder å vise til verdens oppfattning av Staten Israel:

 

Israel like mislikt som Nord-Korea

 

Israel knivar med diktaturstaten Nord-Korea om å vere blant dei tre minst likte landa i verda, skal me tru ei ny undersøking gjort av BBC.

 

 

Resultatet frå den store popularitetsundersøkinga viser at Israel er på tredjeplass i verda når det gjeld negativt omdøme. Berre Pakistan og Iran er verre stilt, og Nord-Korea stiller likt.

 

Undersøkinga er gjort mellom desember 2011 og februar 2012 der meir enn 24.000 menneske er spurt om inntrykket dei har av dei største og mektigaste landa i verda. Intervjua er gjort i alle dei 22 landa som er med på undersøkinga.

 

 

Iran tok ein klar førsteplass der 55 prosent av respondentane svarte at dei har eit negativt inntrykk av landet. Pakistan kjem på ein andreplass med 51 prosent, og Nord-Korea og Israel på ein delt tredjeplass med 50 prosent negativ oppfatning.

 

For Israel er dette ei markant auke frå tidlegare. Tilsvarande undersøking i fjor viste at det då var 47 prosent som hadde eit negativt innrykk av landet.

 

Berre 21 prosent av dei som svarte på undersøkinga sa at dei har eit positivt inntrykk av Israel. Det einaste landet i Vesten der folket har ein meir positiv enn negativ oppfatning av landet er, kanskje ikkje overraskande, i USA. Der svara 50 prosent av dei spurte at dei har eit fordelsaktig inntrykk av landet.

 

http://www.nrk.no/ny...erden/1.8142869

 

Nå vil selvsagt de som forsvarer terroriststaten Israel hevde at dette kun er antisemittisme og jødehat, men det er helt latterlig å hevde! Dette nemmelig ikke noe nytt. Staten Israel har selv ødelagt sitt eget omdømme i verden samt en rekke vennskap med andre land med okkupasjonen av Staten Palestina og Golanhøydene som tilhører Syria, med sin enorme brutalitet, vold og diskriminering mot den palestinske befolkningen, forsøket på å fjerne palestinere/arabere og erstatte dem med jøder med krigene sine de siste årene samt ved å konstant vende ryggen til hva FN og det internasjonale verdenssamfunnet mener og sier! Det startet for alvor da Andre intifada brøt ut sent i år 2000 og Ariel Sharons framferd og ekstreme brutalitet mot den palestinske befolkningen og siden har det bare fortsatt takket være Staten Israels oppførsel!

 

Akkurat slik Nazi-Tyskland klarte å ødelegge sitt omdømme og flere vennskap i verden med diskrimineringen av jøder samt krigene og okkupasjonene de bedrev samt å fjerne "uønskedde" og erstatte dem med ariske folk...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Sikkert en salig blanding. Israel får utvilsomt mye hat mot seg på grunn av alle overgrepene som blir begått, bosetningene og hvordan de behandler palestinere, men det er samtidig en utbredt antisemitisme i deler av verden som beveger seg langt utenfor staten Israel slik vi kjenner den.

Lenke til kommentar

Som jeg viste til i tråden om Midtøsten med en artikel nylig er det Staten Israel som påvirker folks meninger om jøder. Dette igjen viser at det ikke er jøder som er problemet, men Staten Israels handlinger!

 

Noen hater jøder av prinsipper, men de er i midretall og er langt ifra representative for en slik undersøkelse som dette. Rent utenom det er det heller ikke unikt da hauevis av folkeslag og grupper opplever rasisme og diskriminering. Jødene er ikke noe spesielt offer.

Lenke til kommentar

Nå står vell jøder relativt sentralt i en mengde konspirasjonsteorier, særlig i midtøsten, og det er nok langt fra tilfeldig at mange nettop der tror jødene stod bak 9/11, at Holocaust aldri hendte, osv. Som sagt, Israel gjør nok mye som fører til mer jødehat, men vi må heller ikke undervurdere det inngrodde og noen steder statlig promoterte jødehatet som vi vet er en stor del av bildet. Det er jo forøvrig lite inteligent å hate jøder generelt på grunn av Israel, men nå vet vi også at opplysningsnivået mange steder ikke er så mye å skryte av. Hvorvidt disse menneskene er i mindretall tror jeg kommer ann på hvor du er i verden. Jeg vil også tro at jødene her er i en særstilling fordi disse har en helt annen myte rundt seg enn andre folkeslag som opplever rasisme, og jeg vil påstå at det i mye større grad er mindre "selvforskyldt", i mangel av ett bedre ord, hos jødene enn hos en del andre folkeslag.

Lenke til kommentar

Nå var ikke dette noen undersøkelse spesielt basert på Midtøsten eller hvor man bare har spurt folk i Midtøsten så dermed blir det helt irelevant hva slags spesiell status jødene måtte ha i Midtøsten. Nå er det også andre folkegrupper som til alle tider har blitt forfulgt og diskriminert og som fortsatt blir det. For å ta et lignende eksempel som Israel-Palestina kan du jo bare se på Marokko og Vest-Sahara... Serbia og Kosovo er også et godt eksempel. Du finner hauevis av eksempler om du begynner å lete. Det eneste unike for jødene er det som hendte under 2. Verdenskrig.

 

Det er nettopp hos jødene at dette er selvforskyldt! Med unntak av de få landene som er findelige mot jøder i utgangspunktet var det først under Andre intifada at jødehat begynte å blusse opp igjen og det takket være Israels daværende statsminister Ariel Sharon og hans terror mot den palestinske befolkningen! Og siden har det bare fortsatt. Staten Israel kan utelukket takke seg selv for at langt ifra bare arabiske land, men land hele verden rundt har så dårlige tanker om dem!

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Vurderer å fastsette palestinske grenser

 

Israels forsvarsminister Ehud Barak mener Israel bør vurdere å selv fastsette grensene rundt en framtidig palestinsk stat for å omgå den fastlåste fredsprosessen.

 

Barak oppfordrer ifølge avisen til det han og mange andre israelere kaller «ensidige handlinger», uten å komme nærmere inn på hva det egentlig innebærer.

 

http://www.vg.no/nyh...?artid=10053931

 

Se her ja, nå vil Staten Israel stykke opp Staten Palestina og dermed hvilket område den palestinske befolkningen kan leve i samtidig som de skal diktere de fremtidige grensene. Akkurat slik Nazi-Tyskland ville oppnå med krigene og okkupasjonene sine av andre land og folkeslag...

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Men hva har det med demokrati å gjøre?

 

I et demokrati behandles ikke fanger slik som palestinske fanger blir behandlet i israelske fengsler.

 

Som er?

 

Selvsagt er det et motargument. Tror du virkelig Israel er så inkompetente at de ikke hadde klart å utrydde palestinerne hvis de virkelig ville?

 

Det nærmer seg ikke noe motargument engang! Israel er ikke i stand til å diktere hvor stor fødselsraten blant palestinerne skal være selvom de ser på det som en enorm trussel.

 

Palestinerne er ingen trussel fordi de er utlendinger, og kan fint holdes utenfor Israel.

 

Og jo, Israel har mulighet til og ønsker å utrydde den palestinske befolkningen for godt, men tør ikke pga. at hele verden hadde reagert og de tør ikke å miste støtten fra USA.

 

Konspirasjonsteoriene dine blir bare merkeligere og merkeligere.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Hvis du leser linker som er lagt ut samt det som er skrevet tideligere finner du ut av det du lurer på om behandlingen av palestinske fanger i ideælene fengsler. Det har vært tatt opp i tråden om midtøstenkonflikten også så les gjerne der og. Det er faktisk en grunn til det når palestinske fanger sultestreiker mot forholdene i fengslene...

 

Den palestinske befolkningen kan ikke holdes utenfor noe som helst før de har fått sin egen stat!

 

Det er ingen konspirasjon, men sannhet. Israel er livredd for å miste støtten fra USA ettersom de da måtte gi etter for kravene fra resten av verden!

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Israel er i ferd med å bli mye farligere enn Nazi-Tyskland kunne bli. Israel og jødestammen er ett og tilsammen utgjør jødestammen verdens ENESTE supermakt via sin kontroll av politikk i USA, Israel og, via trusler og hjernvask, mange andre land. De forakter og hater alle ikkejøder = 99,75% av verdens befolkning.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Svært viktig og godt poeng. Og Israel vil garantert ikke endre sin oppførsel ettersom støtten fra USA er deres eneste reddning fra å bli stilt til ansvar for alt de har gjort siden statens opprettelse...

 

Mener du virkelig dette glimti eller ble du litt for ivrig da du fant noen som er enige med deg?

 

 

Hint. Les igjen hva han skriver og se hva han mener med dette. Vi er kanskje ofte uenige men jeg tror ikke du er så langt ute ;)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Selvfølgelig mener jeg det skriver. Hvorfor tviler du på det?

Så du mener at israel via jødekonspirasjonen kontrollerer USA og mange andre land vi hjernevask osv. og at de hater alle ikkejøder? Og du synes ett innlegg som går langt i å støtte opp om "den store jødekonspirasjonen" er ett godt innlegg?

 

Hvis så, ok, men jeg håper og tror dette ikke er hva du egentlig mener.

Lenke til kommentar

Staten Israel har stor makt i USA via israellobbyen. Og de har stor påvirkning på presidentvalg og politikk ettersom de er USAs viktigste allierte i Midtøsten. De har en viss kontroll med andre land også som feks. Tyskland pga. dårlig samvittighet for 2. Verdenskrig og holocaust. Og dette vet Israel absolutt å benytte seg av samt utnytte seg av!

 

Det er imidlertid ikke jøder generelt dette dreier seg om selvom Staten Israel som absolutt først og fremst er jødisk bare blir mer og mer religiøs og ekstrem. Og en svært god del av dem hater uten tvil enhver som ikke støtter dem. Dette er ganske enkelt å se på handlingene både til israelske politikere, offiserer, soldater og bosettere samt sivile bosatt innenfor Israels anerkjente grenser. Dog gjeller det ikke alle. Det finnes israelske jøder som er imot okkupasjonen og terrorismen mot den palestinske befolkningen, men de er i klart mindretall.

 

Så ja, PeterB er absolutt inne på noe viktig.

Lenke til kommentar

Svært viktig og godt poeng. Og Israel vil garantert ikke endre sin oppførsel ettersom støtten fra USA er deres eneste reddning fra å bli stilt til ansvar for alt de har gjort siden statens opprettelse...

 

Mener du virkelig dette glimti eller ble du litt for ivrig da du fant noen som er enige med deg?

 

 

Hint. Les igjen hva han skriver og se hva han mener med dette. Vi er kanskje ofte uenige men jeg tror ikke du er så langt ute ;)

 

Du er tydeligvis ikke bare langt ute, men fullstendig utenfor realiteten.

Lenke til kommentar

Staten Israel har stor makt i USA via israellobbyen. Og de har stor påvirkning på presidentvalg og politikk ettersom de er USAs viktigste allierte i Midtøsten. De har en viss kontroll med andre land også som feks. Tyskland pga. dårlig samvittighet for 2. Verdenskrig og holocaust. Og dette vet Israel absolutt å benytte seg av samt utnytte seg av!

 

Det er imidlertid ikke jøder generelt dette dreier seg om selvom Staten Israel som absolutt først og fremst er jødisk bare blir mer og mer religiøs og ekstrem. Og en svært god del av dem hater uten tvil enhver som ikke støtter dem. Dette er ganske enkelt å se på handlingene både til israelske politikere, offiserer, soldater og bosettere samt sivile bosatt innenfor Israels anerkjente grenser. Dog gjeller det ikke alle. Det finnes israelske jøder som er imot okkupasjonen og terrorismen mot den palestinske befolkningen, men de er i klart mindretall.

 

Så ja, PeterB er absolutt inne på noe viktig.

 

Det finnes alltid en minoritet av dissiderende jøder. Det som er konstant er at de ALLTID er i mindretall. Og det de ofte har til felles er at de dukker opp som jødiske hardliners noen år etter sin "dissidens"-periode. Israel er null uten verdens jøder, og et 100% globalt jødisk prosjekt. Den aller største feilen mange begår er å si at man må "skille mellom jøder og israelere. Enhver som kjenner miljøene vet at det er det siste man må forlede seg til å gjøre!

Lenke til kommentar

Svært viktig og godt poeng. Og Israel vil garantert ikke endre sin oppførsel ettersom støtten fra USA er deres eneste reddning fra å bli stilt til ansvar for alt de har gjort siden statens opprettelse...

 

Mener du virkelig dette glimti eller ble du litt for ivrig da du fant noen som er enige med deg?

 

 

Hint. Les igjen hva han skriver og se hva han mener med dette. Vi er kanskje ofte uenige men jeg tror ikke du er så langt ute ;)

 

Du er tydeligvis ikke bare langt ute, men fullstendig utenfor realiteten.

 

Da venter jeg på at du forklarer hvordan

Lenke til kommentar

Det finnes alltid en minoritet av dissiderende jøder. Det som er konstant er at de ALLTID er i mindretall. Og det de ofte har til felles er at de dukker opp som jødiske hardliners noen år etter sin "dissidens"-periode. Israel er null uten verdens jøder, og et 100% globalt jødisk prosjekt. Den aller største feilen mange begår er å si at man må "skille mellom jøder og israelere. Enhver som kjenner miljøene vet at det er det siste man må forlede seg til å gjøre!

 

Vi snakker om likhetene mellom Nazi-Tyskland og Staten Israel. Jøder er ikke ensbetydende her. Det er forskjell på jøder både i og utenfor Staten Israel og det er Israels behandling av palestinerne samt deres brutale framferd og terrorisme ellers vi diskuterer her, altså det som skaper likhetstrekk mellom Staten Israel og Nazi-Tyskland.

 

At Israel bare blir mer og mer ekstremt samt mer og mer jødisk betyr ikke at alle verdens jøder er en del av det. Dessuten er det indre stridigheter mellom israelske jøder. Feks. rømmer de sekulære jødene nå Jerusalem fordi de ortodokse tar over alt.

Lenke til kommentar
Gjest Gjest slettet-ld9eg7s96q

Ubemannede droner som dreper uskyldige mennesker er ikke noe bedre eller verre enn selvmordsbombere som dreper usyldige mennesker. På begge sider finnes det uskyldige sivile.

 

Den dagen man utvikler missiler som presist kan identifisere og eliminere psykopatiske drittsekker vil befolkningstallet i Israel og Palestina bli drastisk forminsket

 

Staten Israel skulle aldri vært opprettet, men nå er det for sent og skaden er skjedd. Det er ikke mye vi får gjort med det. Denne regionen er et soleklart vitnemål på menneskets brutale natur og mere kommer vi til å være vitne til, mye mye mer.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...