Gå til innhold

Gode fantasybøker?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har ligget i senga de siste ukene og lest gamle Pundus tegneserier som jeg har lest ørten ganger før og har lyst på en ny bok. Jeg digger fantasy, men er relativt ny til sjangeren når det gjelder bøker jeg har lest. Jeg har lest Eregon og 3 av Phenomena bøkene. Jeg liker å lese på Engelsk, men om det er på Engelsk eller Norsk har ikke så mye å si. Har noen noe tips til hva jeg burde lese?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

WoT er en koselig serie som anbefales på det varmeste. Kan ellers anbefale Mistborn triologien, og vis du er ute etter noe litt "råere" så ville jeg ha anbefalt The malazan book of the fallen. Har også hørt mye bra om A song of ice and fire, men har ennå ikke kommet igang med serien selv.

 

edit: Har de siste gangene kjøpt fra amazon.co.uk. Tar omlang 6 dager før jeg får bøkene da.

Endret av Runarbs
Lenke til kommentar

Kan anbefale Wheel of Time på engelsk. Universet og personene er alfa omega og det er lett å "leve seg inn i". Føler selv at ringenes herre ikke kan måle seg med wot, men leste den på norsk, så kan ha noe med saken å gjøre.

 

Hørt mye bra om Mistborn og Way of kings også, men klarer ikke å starte på noen ny bok før jeg har lest neste utgave av wheel of time som kommer snart.

Lenke til kommentar

Orker ikke å sjekke om det er nevnt med anbefaler "The Wheel of Time" av Robert Jordan på det VARMESTE. Utrolig gode og avhengighetsskapende bøker, og så utrolig godt gjennomført. Begynner du har du lesestoff for et år fremover :)

 

Do it!

 

Ops, der var det noen som allerede hadde nevnt det, men :p

Endret av sneipen92
  • Liker 1
Lenke til kommentar

"The First Law" av Joe Abercrombie er en serie jeg vil anbefale. Lettlest, interessante karakterer. Den gikk ned på høykant hos meg.

 

Liker forresten Malazan Book of the fallen, men den krever nesten at du leser litt fort ettersom den er rimelig langdryg. I tillegg så har den tre paralelle historier gjennom 10 bøker på 1000-1400 sider. Personlig hadde jeg likt den bedre hvis serien hadde blitt delt i tre serier. Det hadde vært lettere å følge med.

 

Det jeg liker med Malazan Book of the fallen er rett og slett skalaen. Digger Bridge burner kompaniet og historiene rundt det det. Bøkene er rett og slett episke.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...