Gå til innhold

FM11: Football Manager 2011 - Diskusjon og pratetråd


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ja men når andre har krevd å blitt solgt etter interesser så har jeg fått beskjed om det om jeg har fulgt denne spilleren og har den på lista mi, da har det også stått i profilen hans at han er satt på lista etter eget ønske, vil vekk osv.

 

Hos han sto det at han var fornøyd med ny kontrakt osv

Lenke til kommentar

Hvordan sletter man forskjellige lagringsteder? Jeg er i sesong 2019, men vil tilbake til sesong 2016, da jeg var i Chelsea. Og jeg tror jeg har sett et sted på PC'en min alle lagringsdataene og kan slette de. Men har glemt hvor de er.

 

Jeg tror jeg har på Autolagring for hver dag i spillet, og tenker ikke å starte HEEELT på nytt, men heller ikke spille i en annen klubb enn Chelsea i 2019.

 

 

Hvordan sletter man så og si de siste 3-4 årene? Jeg går inn på

Start - Dokumenter? Osv?

Lenke til kommentar

Jeg vet at man egentlig ikke kan beskylde spillet for å jukse, men av og til er det fristende. Etter å ha fått Frigg opp fra 2 divisjon på det tredje forsøket rykket jeg direkte opp fra 1 divisjon til Tippeligaen. Mange av spillerne mine har vel så gode ferdigheter som spillerne på de andre lagene i tippeligaen. God ro, gode avslutningsferdigheter og står på ønskelisten for flere andre tippeligalag. De første kampene i tippeligaen går også ganske bra. Men etterhvert så virker det som spillerne mine sikter på tverrliggeren og stengene i stedet for mål. Følgelig går da moralen ned og media begynner å grynte om at jeg bør benytte en annen taktikk. Det går heller ikke an å kommentere slikt, og når moralen er nede i do så har det utrolig lite å si hvilken taktikk jeg bruker. Så nå er min store utfordring å få laget mitt i gang, samtidig som at spissene min sikter mer inn i mål igjen. Men hvordan skal dette gjøres?

Lenke til kommentar

"You have faith" om de har måltørke.

 

Ja, men det gjelder jo både spisser og midtbanemennesker og vinger og hele bøtteballetten. De skuddene som gikk inn eller i klypene på keeper i første divisjon og de første få kampene i tippeligaen, går nå i stenger og tverrliggere og alle andre steder. Men jeg skal prøve om jeg får dem i gang, men moralen nå er helt på bunn.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...