Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Forårsaking av BSOD


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Informasjonen du kommer med er for tynn .Ingen her som er synske.

Debug memory.dmp fil(ene) dine for hver enkelt feil med Windbg eller gjør det ihvertfall litt enklere med å åpne de med Nirsofts BlueScreenView : http://www.nirsoft.net/utils/blue_screen_view.html

 

Har du ikke slettet dmp filene kan du åpne alle sammen for de ulike datoene/tidspunktene med de 5 ulike feilene for å analysere dem hver for seg.

Lenke til kommentar

Kan tildels være enig med arjato at du kan ha hardware memory feil (feil settings) selv om denne BSOD kan liksågodt komme av en feilaktig koding i en driver.

Men med ulike stop errors som ikke har noe slags mønster kan jeg også helle til at du har et hardware problem relatert til minnet eller minnet i sammenheng med IOH/QPI.

Lenke til kommentar

Eg testa dei gamle brikkene sammen og en for en. Noen ganger hviste det feil, andre ganger ikkje

 

Ok, da har du jo funnet feilen da, du må nesten prøve maskinen en stund og se om du får flere feilmeldinger, er ikke noen vits i å lete etter feil om du ikke får flere bsod.

 

Du kan jo selvfølgelig se igjennom dmp filene for å se om du finner noe spesielt, men ville sett om det kom flere bsod før evt mer feilsøking.

Endret av arjato
Lenke til kommentar

Jeg vil påstå at får man feil som TS får:

 

System_service_exception

Bad_pool_header

Memory_management

Cache_manager

Pfn_list_corrupt

 

Dertte vil normalt tyde på feil med minne. Jeg hadde mer eller mindre samme BSOD som dukket opp, og da jeg skiftet fra Corsair Dominator til Kingston HyperX minne, forsvant alle BSOD. Normalt hvis man får BSOD med flere forskjellige henvisning er til feil med filer, er det ganske sikkert det er minne relaert. Hvis samme feil dukker opp flere ganger, f. eks. feil med en ati bla bla bla fil eller nv bla bla bla fil, er det ganske sikkert feil med skjermkort.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...