Gå til innhold

Hvorfor/Hvorfor ikke kjøpe en alienware?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Noe som irriterer meg er at jeg tipper at de på Elkjøp sier til sine kunder at dette er det beste for prisen man får osv. osv. når det ikke er sant...

tipper de sier at dette er den beste kvaliteten man får:)

 

Beste kvaliteten? Aner du va du snakker om? Alienware har ikke verdens beste kvalitet. De bruker samme komponenter som resten av verden, untatt kabinettet som er litt harry. Garantien er grei og ha, men uansett så får du garanti og reklamasjon når du kjøper del for del.

 

Høy pris er ikke det samme som kvalitet.

Endret av Skrujernet
Lenke til kommentar

ja 1400kr for kabinettet.. tviler på at det er det alienware sitt hadde kostet på markedet. for det du puttet på er ikke i samme liga når det kommer til hvor mye det tåler til funksjoner og ikke minst hotswap på det meste

 

btw så har du svakere ram en alienware.. alienware kan få 6 gig på 1866 mhz for 0 kr ekstra samt tastatur ;D

 

pluss å ta fra prisguide må du kjøpe fra forskjellige steder og da øker frakten.. sant?

Haf X kabinettet eg valgte er et fullblods fulltower med løsninger/støtte til det meste og knallgode omtaler.

 

Med tanke på minne så kan man da velge CORSAIR 6GB DDR3 INTEL I7 DOMINATOR GT 2000MHZ CL8 (3X2GB) til 2249(eller CORSAIR 12GB DDR3 XMS3 INTEL I7 9XX PC12800 1600MHZ til lignende pris) som er bedre en hva du får i Alienware, sparer faktisk ca 200 kr også fra det 12GB forslaget mitt tidligere her.

 

Vannkjølingen på den Aurora maskinen ser ut som en Corsair H50 kopi, tviler sterkt på at vi snakker vannkjøling til fleire tusen kroner her, uansett så lenge man ikke har store planer om å klokke CPU'n til nye rekorder holder en H50 i lange baner og ser mye det samme ut som hva Alienware har.

 

Merk også at mitt oppsett her tidligere var basert på Alienware Aurora ALX og ikke Alienware Area-51 ALX(my bad), velger man Alienware Area-51 ALX blir det enda dyrere og det er meir å hente på å bygge selv ser det ut til.

Endret av Falkers
Lenke til kommentar

Noe som irriterer meg er at jeg tipper at de på Elkjøp sier til sine kunder at dette er det beste for prisen man får osv. osv. når det ikke er sant...

tipper de sier at dette er den beste kvaliteten man får:)

 

Beste kvaliteten? Aner du va du snakker om? Alienware har ikke verdens beste kvalitet. De bruker samme komponenter som resten av verden, untatt kabinettet som er litt harry. Garantien er grei og ha, men uansett så får du garanti og reklamasjon når du kjøper del for del. '

hehe trur jeg aner hva jeg snakker om. Vet du om noen annen produsent som tester produktet sitt før de sender de ut?? ikke hp/acer/tos/asus/msi/osv dette er en ferdig pc ikke en som er bygget av en nettbutikk. kvaliteten kommer av at de tester de skikkeli før de blir sendt ut. ergo så er det nesten ingen DOA og de som er kommer som regel av frakten. hvor surt er det ikke og ha fått den råe gaming pcen din hjem for og finne ut at den er defekt? eller du har fått alle delene du har bestilt og så er HK DOA eller GPU doa?

 

Det som virker som ingen her er helt med på er at dette er et produkt for de som ikke vil bygge sjøl.

Kan du bygge så fint da, hva med 80 % av de andre som ikke kan.

Lenke til kommentar

Kan du bygge så fint da, hva med 80 % av de andre som ikke kan.

Finnes haugevis med ferdig-PCer og nettbutikkar som bygger for deg. Du kan sjølvsagt risikere å motta eit defekt produkt, men så lenge ein har garanti og reklamasjon er ikkje det noko problem.

 

Det Alienware tilbyr av support og garanti kan andre matche, til ein rimeligare penge. Kor nødvendig det er med umiddelbar assistanse kan vel og diskuterast.

Lenke til kommentar

ok for det første Alienware produserer HKene sine selv, for det andre å si at det er area 51 alx( som er overprisa av en rar grunn) er jo helt på tryne. en aurora alx kan du få mye mer for pengene. for det tredde.. noen andre kan matche alienware sin support? hahahahahahaha xD de har blitt kåra til de som har verdens beste pc relaterte support, det er kun Voodoo pc som hadde nesten samme support. for det fjerde.. å si at alienware kjører på 500krs vannkjøling blir feil for i usa kan man få den frabrikk overklokka høyere en en h50 klarer med samme temp.

for det femte.. hvorfor bringe elkjøp inn i dette? og når du fikk byggd alt sammen(husk å prise på frakt fra alle steder) og tenke at man betaler 2000kr for en alienware med samme specs.. hvem vil ikke det? support og garanti er altid fint. og skal man på LAN og noe i maskinen er dødt dagen før.. jo så kommer alienware innom lanet og fikser den for deg.. hvis du kan si ETT forbanna merke som gjør det for hele verden be my guest..

Lenke til kommentar

jepp spørr dem selv. hvis du har problemer med pcen og de for vite hva problemet er..la oss si skjermkortet er røket eller noe annet. Så er de disponible så lenge det er arbeidsdager. spørr dem selv på tlf eller chat. du kan være barnselig å spørr " fikser dere pcer på lan?" eller du kan spørre om de er disponible og om du kan få support om du er på for eksempel jobb, LAN osv.

 

 

btw ingen kan komme å repare når de ikke vet hva problemet er xD tenk litt da mann... er det en hardware jobb så bytter de skjermkorta eller rammen på stedet.

Endret av stened
Lenke til kommentar

du ringer AW support og de går igjenom noen test rutiner de har innenbyg i bios med deg. Finner de feilen så kommer den en fyr fra deres nærmeste partner og fikser din pc der du ønsker det, om det er hjemme eller på jobben eller på lan er det samme. de har med de mest trolige delene. Det kalles på stede service neste dag. står bra forklar på hjemme siden til dell.

 

edit:

to late, stened beat me to it.

Endret av Otern
Lenke til kommentar

At du fekk service med sånne prisar skulle nesten berre mangle. Det er jo ein prioriteringssak om ein vil bruke pengar på det eller ei. Sjansen for at PC-en min tar kvelden på eit ekstremt uheldig tidspunkt er så liten at eg heller tar med meg dei 10 000 kronene til andre ting.

Lenke til kommentar

Er det bare meg som syns at TS kommer med useriøse tilbakemeldinger på god kritikk?

 

Back on topic: har du peng som ligg å sleng? jaja, bruk de på alienware. Er du _litt_ pc kyndig eller har venner/nabo som er litt pc kyndig, trenger du ikke den supporten så grusomt mye.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...