Gå til innhold

Beste AMD til 1000,-?


Anbefalte innlegg

da har jeg hatt en hyggelig samtale med PS.no! veldig greie folk :) han kunne garantere meg at det passa... kanskje jeg må oppgradere BIOS men det er 0 stress :) skulle det ikke passe kunne jeg sende både hovedkort å CPU til gratis testing hos dem... leveringstid på dagen :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nå er GTA IV en av de verste konsoll portene i historien, og kjører uhyre dårlig på alle PCer uansett oppsett. Flere skjermkort hjelper også lite og du vil få ca. 10% mer ytelse 2 skjermkort (hvertfall i CrossfireX konfigurasjon)

 

 

Hva slags skjermkort har du? Du bør vel ligge på oppimot 50-60 FPS veldig ofte med den CPUen, men alle systemer dropper ned til 30 FPS og litt under siden det er så utrolig dårlig portet til PC.

 

 

Så hvis det du mener at du har til tider god flyt men også store FPS drops så er det helt vanlig, men det bør uansett være en distinkt forskjell. Merka selv faktisk at jeg måtte legge inn ny windows for å få RES5 til å benytte mer enn 3 kjerner. Kjørte først en benchmark uten å ha gjort noen forandringer annet å sette inn den nye Chippen. Da ble det slik:

 

695475.jpeg

 

Sånn skal det egentlig se ut:

 

695476.jpeg

Endret av traveler5843
Lenke til kommentar

igår kjveld/ natt greide jeg faktisk å karre meg opp i 41 og 47 FPS avg... men det er det jeg mener ja at jeg har massivt fps dropp :p

 

RESS? tenker du på det teite programet som må kjøre mens du spiller? for viss det er det du mener har jeg 1.0.7.0 versjonen og den bruker ikke det programmet :)

 

har likevel stor mistanke til PSU en... i og med at kortet annbefaler minimum 450... CPU en er en 125watt så den bruker også litt... pluss ram å harddisk...

har 550watt nettetteleranna fra jula... utrolig god PSU FAKTISK! sparer litt penger å du får den rett i handa i stede for å bestille fra nett! men kanskje jeg må få tak i 700?

Lenke til kommentar

haha!!! jeg fant ut av det! sjekka jo bare det du sendte over... det viste seg at den kjørte med 2 cpuer... nyformatert å alle 4 vises i oppgavebehandling... og til den over her... er ganske snålt... jeg hadde 44 FPS med 1920x1080 med mitt oppsett å det før formatering... tror det blir bedre nå ettersom cpuen skal kjøre ordentlig

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...