Gå til innhold

World of Tanks - Informasjonstråd


Anbefalte innlegg

logocde.jpg

 

World of Tanks er et lagbasert mmo action spill dedikert til pansret krigføring. Kast deg inn i de episke tanks slagene i andre verdenskrig med andre tanksførere over hele verden. Ditt arsenal omfatter mer enn 150 pansrede kjøretøyer fra Amerika, Tyskland og Sovjetunionen, nøye detaljert med historisk nøyaktighet.

 

Med et fleksibelt system av autentiske kjøretøy oppgraderinger kan du prøve mange av kjøretøyene og våpenene i spillet. Enten du foretrekker å utmatte fiendene dine med rask og manøvrerbarhet med lette stridsvogner, lage dype brudd i fiendens linjer med allsidige medium stridsvogner eller bruker du kraft med gigantiske tankser for å eliminere motstanderens pansrede styrker, eller bli en tung snikskytter med langtrekkende haubitser, hver enhet type har sine egne fordeler og kan være svært effektive når som drives av en ekte tanksfører.

 

Men å være en stor stridsvognkommandør alene er ikke nok til å vinne! I World of Tanks, handler det om teamwork. Seieren er oppnådd ved å kombinere dine kampferdigheter med de andre medlemmene i laget ditt, hver spiller sin egen rolle på slagmarken. Bare legg til din favoritt-strategi for å bygge din egen jern imperium og åpenbare tanksens autoritære makt!

 

 

Den ultimate Armored Warfare Erfaring

 

Kast deg inn i den intense tanks-on-tanks kamp for å nyte en fantastisk ny slagmark erfaring med en balanse mellom flere sjangere. En unik blanding av disse "ingrediensene", støttet av topp grafikk og imponerende audiovisuelle effekter, gir uendelige utfordring og spenning.

 

Simulator. Autentiske modeller og kjøretøy egenskaper gjør deg som en ekte stridsvognkommandør, ta del i en rasende pansrede offensiv.

 

RPG. Din pansrede hest er ikke bare en blikkboks på spor - det er et levende, utviklende mekanisme som bør behandles deretter. Forsk på den beste tilgjengelige oppgraderinger og modifikasjoner for å forbedre ytelsen på slagmarken.

 

Action. Ta del i felles operasjoner for å oppdage, spore, og ødelegge fiendtlige enheter og delta i head-on-head dueller hvor hastighet og reaksjonstid er like viktig som i alle co-op skytespill.

 

Strategi. Det er bare en enkel regel å følge - ikke vær en helt. Følg dine kamerater for å tenke ut en slagplan, og tildele roller, så flytte ut og slå din fiende på feltet for ære.

 

 

Dynamic Combat System

 

Nye spillere kan lett hoppe i kamp i mindre enn ett minutt etter å installert spillet. Så fort som du blir kastet på slagmarken, må du være modig, avgjørende, og fleksibel for å lykkes i malstrømmen av jern og ild.

 

 

Episke Tanks Sammenstøt

 

Intense slag med opp til 60 stridskjøretøy utfolder seg på enorme og detaljerte scenarioer med en variert terreng fra åpne felt med åser og skoger til ørkener og industrielle soner. Terrenget har et stort rom for taktiske beslutninger fra aggressive fartsfylte thrusts til utdypende flanker og avledende angrep.

 

 

Deep Squad-baserte Gameplay

 

Ut å erobre verden? Da kan vår svært vanedannende troppsbaserte spill være ditt endelige mål. Utallige nye landområder og territorier lar deg vise frem ditt teamarbeid - nøkkelen til seier. Fordelingen og rettidig gjennomføring av oppgaver og målsettinger i laget ditt får du en kritisk fordel over dine rivaler som er uorganisert.

 

 

Generell viktig informasjon!

Spillet er F2P(free to play), helt gratis uansett hvor lenge du spiller så er dette spille perfekt for deg som leter etter noe å spille i sommer, akkurat nå er spillet i closed beta. Men man kan fortsatt skaffe seg beta keys ved å google "world of tanks beta keys" eller ved å besøke mmohut.com trykke på GIVEAWAYS og deretter World of Tanks(man må registrere seg, deretter får man kode) Undertegnede gjorde sistnevnte. Kort forklaring:

 

1.Skaff deg betakey ved å bruke infoen ovenfra

2.Deretter skriver du inn infoen her:http://game.worldoftanks.com/registration/

3.Last ned spillet

4.Spill!

 

FAQ: http://game.worldoftanks.com/faq

 

Jeg har testet dette spillet selv og jeg ble ganske hektet på det med engang jeg spilte den første kampen. Anbefales! God grafikk med gode oppgraderingsmuligheter gjør dette spillet til må prøves! :w00t:

 

edit: fikset skriveleif og la til en faq

Endret av Phoenix8
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

bygninger kan ødelegges og man kan kjøre over gjerder og trær. Har merket at suspension til tankene kan ødelegges også sånn at man ikke kan kjøre mer men bare skyte :p så er ganske nice realisme men er fortsatt på beta stadiet så stadig nye ting legges til :)

Lenke til kommentar

nei som sagt er spillet fortsatt beta, freemmostation.com har selv intervjuet prosjektlederen til spillet som du kan se her: http://www.freemmostation.com/2010/04/world-of-tanks-exclusive-interview.html

 

How do you plan to support World of Tanks? Will there be an item store?

 

We are planning to support and enhance World of Tanks for quite a long time by designing new maps, adding bonus vehicles and introducing new tank nations. We’ll have German, Soviet and American armor in the release version. British, French, Italian and Japanese tanks will be added some time later. All in all there will be around 500 vehicles available in the game.

 

We will not sell separate parts of vehicles that can increase player’s performance characteristics on the battleground as all of them will be obtained during the level up process. However, a premium account one will significantly boost experience growth and provide access to some bonus vehicles. They will be rather exotic medium tanks like Matilda or Churchill that will not give their owner a decisive advantage in battle.

Lenke til kommentar

Akkurat komt ut i standard battles, men føler at jeg ikke får gjort noe annet enn å dø.... Har 1 kill på 5-6 kamper og det var mot en med samme tank som meg :p

 

Noen tips?

 

Hehe ja etter recruit battles så er det mye vanskeligere fordi folk har bedre tanks og oppgraderinger, men det kommer an på hvilken tank type du er og prøv å spille mindre aggressivt før du får de bedre tanksene. Er bare å holde ut litt skaff deg bedre ting på tanksene så går det som en drøm etterpå

Lenke til kommentar

Akkurat komt ut i standard battles, men føler at jeg ikke får gjort noe annet enn å dø.... Har 1 kill på 5-6 kamper og det var mot en med samme tank som meg :p

 

Noen tips?

 

Hehe ja etter recruit battles så er det mye vanskeligere fordi folk har bedre tanks og oppgraderinger, men det kommer an på hvilken tank type du er og prøv å spille mindre aggressivt før du får de bedre tanksene. Er bare å holde ut litt skaff deg bedre ting på tanksene så går det som en drøm etterpå

kjører med en fullt oppgradert PzKpfw III ausf A.

Går vel stort sett i scouting her...

Lenke til kommentar

ja er vel stort sett det som er meningen med din tanks, å finne fiender slik at artilleries kan targette de og drepe de, det du kan gjøre er jo å lete etter fiendens artilleries for å så ta de ut. Men skal du ta skikkelige tanks så må du enten være Artillery, Anti-Tank, heavy eller medium for å ha noen sjanse mot de tanksene som er nevnt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...