Gå til innhold

Islam om straffesystemet


Anbefalte innlegg

Medien har igjen skrevet imot Islam og straffesystemet. Derfor vil jeg si litt om det til fritt-tenkede og logikksøkende mennesker uten fordommer.

 

Hvorfor har vi lover og regler?

 

Mennesket er et sosialt vesen som er avhengig av et godt miljø og et godt liv. Menneskets natur i seg selv liker frihet. Men for at denne friheten ikke skal ta andres frihet, og skape problemer i et samfunn, er vi avhengige av å ha noen prinsipper. For å unngå disse problemene, har menneskene utviklet lov og orden overalt. Dette kan vi se i absolutt alle samfunn, kulturer, og land. Går vi litt ned måleskalaen kan vi til og med se lover og regler for ethvert system hvor det er flere folk. For eksempel klasserom, organisasjoner, og til og med fotball og de fleste sport. Disse reglene er som sagt for å få til en normalt og problemfri relasjon i et offisielt samfunn. Er lover og regler best kun i samfunnet? Eller trenger menneskets lover og regler livet vårt også?

 

Når det er klart at vi alle trenger lover og regler på treningen, på skolen, på organisasjonen, på t-banen og en lov for staten. Er logisk at vi som et menneske også trenger noen regler for livet vår for å klare å ha et suksessfullt liv på en best mulig måte. Vi kan se dette i menneskelig natur selv om vi ikke snakker om religion enda. For eksempel kan vi se at et menneske lager rutiner om hva vedkommende skal gjøre og hva vedkommende ikke skal gjøre. Et menneske lager regler og lover for sitt liv, og tar et valg om hva som er riktig og galt. Regler om når en bør sove og når en skal opp osv.

 

 

Spørsmålet som dukker opp nå er følgende:

 

Er det de lovene som er de beste, som vi selv lager for samfunnet eller vårt eget liv? Eller er det de lovene som er best, som den Skaperen som har skapt oss som er de beste og logiske for vår fremgang og perfeksjon? Om vi tenker kun litt så vil vi klart se at det er Guds lover som er de beste for oss.

 

For eksempel: Et menneske har evner i seg som kan få mennesket til å gjøre feil. Som for eksempel mangel på kunnskap, lyster, sinne osv. Mens Gud som har skapt det perfekte systemet i universet, vil gi lover og regler som er fri fra feil, dermed vil de reglene og lovene KUN føre mennesket mot garantert fremgang og lykke. En troende vil ikke være avhengig av å kun unngå å bryte lover når vedkommende blir sett og observert, men derimot vil en ordentlig troende unngå å bryte lover og regler hele tiden fordi han/hun vet at han alltid blir sett og observert av Gud. Og Guds utvalgte leveregler for menneskene er ikke kun overfladiske, men er basert på flere demensjoner av nytte og perfeksjon, både i samfunnet, og for oss som individer.

Straff:

Som nevnt tidligere er det logisk å ha et straffesystem. Det ligger i menneskets natur. Og jo større og pineførende regelbrudd en person har gjort, jo større straff får vedkommende.

 

 

For eksempel:

 

1. En gutt jukser på eksamen og som resultat blir vedkommende utestengt fra eksamensforsøk for et bestemt tid.

 

 

2. En person dreper den andre, og landets straffesystem fengsler eller gir dødstraff til den personen også, akkurat som han drepte den andre.

 

 

STRAFFER I ISLAM

 

Guds utvalgte lover og regler har også et straffesystem. Dette akkurat som alle de andre grunnene. For å holde orden, fred, kjærlighet og rettferdighet i samfunnet til ethvert levende menneske i denne verden. Ifølge Islam har ethvert menneske rett til å ha et trygt liv fult av rettferdighet, muligheter, kjærlighet, fred og harmoni. Mennesket som er Guds beste skapning er ikke skapt kun for et begrenset materielt progress og senere for å dø ut for alltid. Mennesket er Skapt av Gud for å oppnå store nivåer av perfeksjon både materielt sett og også i åndelighet for å da bli et komplett menneske på topp nivå.

 

 

Hvorfor skal noen straffes ifølge Islam?

Når noen mennesker med fritt vilje blir grunnen til å skape terrorisme, urettferdighet og gjør handlinger som ruinerer andre medmenneskers liv, skal de personene få en konsekvens for dette. Dette på grunn av Guds kjærlighet og Nåde ovenfor de menneskene som har vært ofre for denne ugjerningen og har fått hele dette vakre livet sitt ødelagt på grunn av en kriminell individs handling.

 

 

For eksempel:

 

Sara er 22 år gammel jente og en storesøster som er elsket av hennes yngre søsken og et forbilde. Hun er gift med en henne elsker sterkt, og har 2 vakre barn. Foreldrene er kjempeglade i henne. En dag kommer henne ikke hjem. Familien blir engstelig og får en vond magefølelse. Snart får dem en telefon av politiet som gir en trist nyhet om at hun har vært offer for en gjengvoldtekt. Livet til Sara, hennes mann, hennes barn og hele familien blir ruinert og aldri den samme igjen etter denne hendelsen. Barna hennes som var rene og uskjyldige barn, må få vite at deres mor har vært offer for en så skitten og brutal kriminell handling.

 

Islam ser ikke denne hendelsen som en handling som kun har påvirket Sara. Islam ser på denne handlingen som har ødelagt livet til Sara, barna, mor, far, lillebror, lillesøster, mannen hennes nære, og ikke minst hele samfunnet rundt henne. Islam vil gi henne rettferdighet! Fordi hun var Guds elskede skapning, og et menneske, og det var hele familien hennes også. Samtidig vil Islam gjøre alt sammen i dets makt, til at en slik barbarisk og dyrisk ugjerning ikke finner sted i samfunnet igjen.

 

Dermed er det stenge straffer for disse handlingene. Når pisking og steining til døde skjer offentlig er det Islams budskap på at ingen person skal voldta, drepe, torturere, terrorisere noens mor, noens søster og noens barn igjen. For å holde menneskene i samfunnet trygget fra brutale kriminelle som kan ruinere andres liv. For at ingen andre skal våge å gjøre slikt igjen.

 

 

For eksempel:

 

Og hadde vi spurt de pårørende eller foreldre til en jente som hadde blitt gjengvoldtatt og drept for eksempel hva slags straff dem ville at gjerningsmannen skulle få, da hadde de FLESTE gått for hardest mulig straff og noen hadde gått så langt som å si at ”Jeg ville torturert det svinet til døde!” Dette viser oss at et straffesystem av Gud er perfekt i takt med den menneskelige fornuft og for beskyttelse av et godt trivelig og ikke minst et trygt samfunn for alle sammen :)

Endret av Prisonedboy
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg så du hadde tatt en "copy paste" av ditt innlegg,fra denne tråden, til en annen, grunnet manko på tilsvar.

 

Så da gjør jeg det samme, siden slike ekstreme uttalelser ikke kan stå ubesvart.

 

 

--

 

Vårt samfunn bygger ikke på hevn, men snarere på rettferdighet. Om vi (Samfunnet) skulle ha utført samme barbariske handlinger mot kriminelle, som de muligens (!) har utført mot andre, så er ikke vi noe bedre enn de. Vold avler vold, og det sirkulerer rundt, og biter deg i ræva.

 

Vårt samfunn er bygget på rettferdighet og demokrati for alle (Alle, ja det inkluderer faktisk ekstreme muslimer også, så lenge de holder seg innenfor rammeverket som omfattes av Norges lover).

 

Hvordan du, eller andre mennesker i det hele tatt kan tenke tanken, på å ville bytte ut friheten og demokratiet vi er så priviligert å kunne nyte her, med et barbarisk, fanatisk sharia system, som i bunn og grunn ikke ville bidratt med annet enn smerte, forferdeligheter og brudd på menneskeheter, stiller jeg meg sterkt undrene til.

 

En trenger ikke å gå lengre enn til www.islam.no, for å lese hvordan muslimer, som nyter(!) tilværelsen her i et av verdens beste land å bo i (Ifølge FN) jobber aktivt for å kunne skifte ut styresettet vårt, med Sharia.

Du har sågar en sjefsmoderator der- Maroc72(Selv titulert "ChiefWhip"), som banner en hver person som stiller seg kritisk til Islam, da Islam og Sharia strider mot en hver form for rasjonalitet og logikk, og gjør det vanskelig å argumentere for, bassert på et logisk nivå.

Han har sågar sagt, at "menneskerettigheter" tilsidesettes, så lenge de kommer på kant med Sharia.

 

Det ironiske er også det faktum, at majoriteten av muslimer (Innvandrere med muslimsk bakgrunn) som regel kommer til Norge, fordi dem nettopp er forfølgt i sitt islamske hjemland. Hvorfor ønsker de å bytte ut vårt trygge, demokratiske styresett med det helvete som de faktisk rømte fra? Kunne de ikke like gjerne blitt værende/reise tilbake?

 

--

Lenke til kommentar

Islams Gud Allah mener at dette er måten å styre samfunnet på:

 

http://truthtube.tv/play.php?vid=2650

 

 

 

Islam burde kriminaliseres slik Nazisme er kriminalisert i Tyskland.

Ideologien er like politisk og like farlig, men med langt flere offer.

 

Vet du hva dette er video av i det hele tatt? Dette er SADDAM HUSSAINS DIKTATORISKE REGIMETS tortur mot sjiamuslimer og andre personer som turte å kritisere Saddam Hussain!

 

Hvordan våger du å drive løgn på en så åpen måte i det hele tatt kafir? En norsk person som ikke vet dette her vil kanskje tro på deg, men hva skal du gjøre med meg og mange andre norske openminded personer som FORSTÅR og har kunnskap om dette? Dette er SADDAM HUSSAINS soldater som torturerer POLITISKE fanger og ikke noen "Islamsk straff"

 

Kom med FAKTA nestegang og ikke LØGN!

Endret av Prisonedboy
Lenke til kommentar
Gjest medlem-140898

Bra sagt, PrisonedBoy. Kafir kritiserer Islam på grunn av Taliban og Al Qaida, pga at disse organisasjonene har drept ikke muslimer. De har ikke både drept ikke muslimer, men også muslimer (og spesielt shiamuslimer). De har ikke noe med Islam og gjøre. De tilhører wahabi retningen, så går langt bort fra profetens og hans hellige familiens lærde.

 

Barna hennes som var rene og uskjyldige barn, må få vite at deres mor har vært offer for en så skitten og brutal kriminell handling.

 

hahahaha, made my day. et menneske kan ikke være rent eller skittent annet enn på det fysiske plan.

 

Hvorfor er det så morsomt egentlig ?

 

Synes du ikke det er et skittent handlig ?

Lenke til kommentar

Islams Gud Allah mener at dette er måten å styre samfunnet på:

 

http://truthtube.tv/play.php?vid=2650

 

 

 

Islam burde kriminaliseres slik Nazisme er kriminalisert i Tyskland.

Ideologien er like politisk og like farlig, men med langt flere offer.

 

Vet du hva dette er video av i det hele tatt? Dette er SADDAM HUSSAINS DIKTATORISKE REGIMETS tortur mot sjiamuslimer og andre personer som turte å kritisere Saddam Hussain!

 

Hvordan våger du å drive løgn på en så åpen måte i det hele tatt kafir? En norsk person som ikke vet dette her vil kanskje tro på deg, men hva skal du gjøre med meg og mange andre norske openminded personer som FORSTÅR og har kunnskap om dette? Dette er SADDAM HUSSAINS soldater som torturerer POLITISKE fanger og ikke noen "Islamsk straff"

 

Kom med FAKTA nestegang og ikke LØGN!

 

 

Min påstand var at Islams Gud Allah har foreskrevet pisking som en gudegitt straffemetode. Hensikten med filmen jeg linket til var å vise slik pisking i praksis. Om det er Saddam Husseins soldater eller ikke betyr lite, da det er straffemetoden som har fokuset.

 

Et google søk på "women being flogged" avslører fort at filmen jeg linket til ikke er en enestående sak. Det er rett og slett så mye av den makkabre religionen din på nett at det blir vanskelig å velge.

 

La oss ta en titt på noen få:

 

Er dette Saddam Hussein?

Banda%2BAceh,%2Bwomen%2Bare%2Bcaned%2Bunder%2Blocal%2BIslamic%2Blaw..jpg

 

Er dette Saddam Hussein?

pashtunpost_fa_607083564.jpg

 

Er dette saddam Hussein?

saudi+woman+flog.jpg

 

Lenke til kommentar

Det er mye som "glemmes" når Islam skal presenteres for det vestlige publikum.

Man vektlegger at det er de radikale som er slemme, mens majoriteten påstås å være "ekte" fredselskende muslimer. La oss ta et eksempel som alle har hørt om:

 

Over 3000 sinte muslimer marsjerte i en ulovlig demonstrasjon i Oslo, for å markere sin avsky mot at en Norsk avis hadde nyttet seg av yttringsfriheten vår.

 

Under denne demonstrasjonen yttret Mohyeldeen Muhammad en dårlig skjult trussel om at Norge ville kunne få sitt eget 9/11 eller 7/7 (London bombene).

 

Under demonstrasjonen var det INGEN muslimer, av de over 3000 tilstede, som tok til motmæle.

 

I etterkant av demonstrasjonen tok muslimer initiativ til å holde en demonstrasjon mot terrortrusslene.

 

Ni muslimer deltok i denne demonstrasjonen.

 

 

 

Spørsmålet mitt er da: Hvor mange prosent av muslimene i Norge er radikale egentlig?

 

demo2_785317i.jpg

Lenke til kommentar

Til trådstarter:

 

Slik taler en som er totalt ignorant for alt annet enn en påstått gud :no:

 

Er ikke noe å diskutere da den moralen og det lovverket vi har her i landet er så totalt overlegent islamsk moral og lovgining at det rett og slett ikke kan sammenlignes...

 

... men jeg lurer i så måte på hvorfor i all verden du og dine menings feller skal innføre dette her i landet når dere har nok av land som praktiserer tullet allerede... Og hvorfor flykter folk FRa disse landene og TIL norge når dette er så herlige, rettferdige straffer?

 

Er så jeg noen gang lurer på og disse straffene gir imamer og deres like sinnede stram tiss når de tenker på det... Kanskje de skulle begynt med BDSM og sett om de likte det isteden for å pålegge dette på andre folk?

 

For dette er idioti av verste sort bare å forslå det...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...