Gå til innhold

Steam tilbuds- og diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vurderer The Longest Journey + Dreamfall. Noen som har testet ut noen av de?

 

Jeg rundet begge for en del år siden, så jeg husker ikke så mye utenom at jeg storkoste meg med de. Spesielt The Longest Journey husker jeg var veldig bra. Kjøpte den samlepakken med begge to på Steam for noen dager siden også. Når det var så billig synes jeg det var greit å ha de digitalt også hvis det skulle bli noe trøbbel med installeringen fra disc. Gjorde det samme med Broken Sword 3, Runaway og Mafia også.

Lenke til kommentar

Er det noe liv i multiplayer delen til GTAIV til PC? Og vet det har vært mye snakk om at spillet funker dårlig på PC, dårlig optimalisert eller noe, er det blitt gjort noe forbedring der?

 

Spillet har blitt patchet en del siden release, 6 patcher tror jeg, så det definitivt mye mer spillbart nå enn det var når det først kom ut til PC.

 

MP-delen vet jeg dessverre ikke noe om.

Lenke til kommentar

Er det noe liv i multiplayer delen til GTAIV til PC? Og vet det har vært mye snakk om at spillet funker dårlig på PC, dårlig optimalisert eller noe, er det blitt gjort noe forbedring der?

 

Kan ikke uttale meg om MP-delen, men for 8,75 Euro, så vil jeg påstå at GTApakka er et veldig godt kjøp. Kjøpte spillet ene og alene for SPdelen på playstation 3, og det ga meg omtrent 29 timer ved første gjennomspilling. I tillegg så kan du glede deg til en oppgradering, rent grafisk. Noen som modder på spillet som har sluppet ut en kjempebra oppgradering. (http://www.itavisen.no/873300/se-den-nydelige-gta-grafikken)

Lenke til kommentar

Greier ikkje heilt å bestemme meg for Company of Heroes tilbodet. Har aldri spelt det, eg er av den typen som digger Supreme Commander, synes Starcraft er kult og meiner at dei siste C&C spela er bortkasta tid.

Ser på gameplay videoer og ser at Company of Heroes er eindel treigare i gameplayet enn Supreme Commander og Starcraft. Er det god historie i spelet? Korleis er multiplayer? Spele mange folk det enda?

Lenke til kommentar

Enda en dag med ting jeg enten har eller ikke er så interessert it. Vurderer å plukke opp og kjøre gjennom Quake en gang av rene nostalgigrunner. (Synes grunnprisen på 10€ er litt mye for et 15 år gammelt spill, men det er har jo ikke noe å si nå. )

 

Tenker også litt på Guardian of Light, siden jeg har sett mange skryte av det, men har fått inntrykk av at det er et av disse spillene som først og fremst skinner med co-op..(?)

Lenke til kommentar

Har hatt lyst på Sanctum siden jeg så noen gameplayvideoer for en stund siden. Noen her som har prøvd det og kan si hva de synes?

 

Jeg synes Sanctum er et "greit" spill, og derfor ikke noe jeg føler jeg kan anbefale uhemmet til hvem som helst. Men hvis man er interessert i kombinasjonen fps og tower defence og kan kvitte seg med 30 kr uten at det svir for mye.. Det har også 2 player co-op (4 player co-op er enten nettopp kommet eller er på vei), og virker som om det er et spill som sakte men sikkert kommer til å få mer innhold (gratis så langt) i tiden framover.

 

Nå er det vel også en demo på steam, så hvis man er usikker er det vel egentlig bare å teste den. :)

Lenke til kommentar

Company of Heroes Complete Pack til under 50-lappen, yes please! Om enn bare for å leke meg med Map editor igjen.

 

Enda et spill som ikke fikk sine vel fortjente kroner av meg back in the day. Godt å endelig få støtte et kvalitetspill nå som pengene strekker til.

 

Kunne ikke ha sagt meg mer enig! Kjøpte selvfølgelig spillet for et par dager siden, og er strålende fornøyd. Anser dette som det beste strategispillet til dags dato, og anbefaler alle som liker strategispill til å kjøpe dette spillet.

 

Og for å svare på et tidligere stilt spørsmål, Company of Heroes: Opposing fronts trenger Orginalversjonen for å fungere. Tales of Valor er en standalone expansion. Selv liker jeg best CoH:Of.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...