Gå til innhold

Kan null om WoW, men trenger noen gullkorn!


Anbefalte innlegg

Halla!

 

Jeg har aldri spilt WoW (og har egentlig ikke tenkt til å gjøre det heller), men poenget er at jeg trenger noen gode WoW-gloser/setninger. Når folk (ja, la oss kalle de det :-)) prater WoW-prat skjønner jeg ingenting, og jeg trenger derfor hjelp.

 

Jeg skal fortelle noe ala (tale til brodern), at uten din kones hjelp hadde du sikkert kun vært en Paladinfag, og sikkert vært støkk på level 2 enda. Heldigvis for deg, har du en Twink til kone som hjelper deg å raide og spelle osv osv. (hva annet kan man legge til som er typisk Wow-ting a?)

 

Kan noen hjelpe meg med å slenge i sammen noen setninger som gir mening for wow-folket?

Endret av Guybrush
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tingen er bare at man trenger ikke hjelp for å komme forbi lvl 2, da dette er gjort innen 10 minutter fra du starter og fullfører dine første quests som er rett foran trynet ditt..så det blir ikke store burnen.

Nei, det er bedre at det jeg sier er "realistisk" enn å juge på meg level 2.

Det er vel fortsatt en fornærmelse å f.eks. si level 20?

Lenke til kommentar

Bare si at hans fraksjon ikke kan noen ting og andre fraksjon er så evig mye bedre. Det vil si at om han spiller horde så sier du at alliance er best og night elf er penest å se på mens blood elfs er fags (siste skal særlig sies om han spiller blood elf selv). Om han spiller alliance så sier du at alliance er noobs (altså en nedsettende betegnelse på det å være newbie - fersking) og at alle vet at de beste raiding guildene er horde.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...