Gå til innhold

Folk som bare MÅ kritisere/mobbe andre bør få ban!


Anbefalte innlegg

huh, topicen er allerede ødelagt, så jeg slenger meg på:

 

Uten å vite for mye om døve, må jeg også si at det høres merkelig ut at døve skriver så dårlig som "Thomas" gjør.

 

Det er jo en gåte hvordan de i det hele tatt lærer seg å skrive, men jeg antar at de lærer det ved å lese.

 

Altså, jeg har en mistanke om at døve leser massevis av bøker, og ser massevis av filmer med tekst. Burde ikke de da kunne skrive perfekt norsk? Hvordan kan de skrive ord feil når de har lært de ved å lese?

 

Grunnen til at noen ikke-døve skriver dårlig er jo fordi vi forbinder ordene med slik de høres ut, og det er ikke alltid slik de skrives.

 

Som sagt jeg har ikke peiling, så bare svar på mistankene mine!

 

BTW, at "Thomas" sine innlegg bare er full av BS er det jo ingen tvil om (superscore i 3dmark under linux f.eks), og da er vel påstanden hans om at han er døv litt tvilsom, og ikke så veldig troverdig.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Måten noen folk fremstiller døvhet, høres mer ut som dumhet. SELV OM vedkommende er døv er ikke det betydning at vedkommende er dum. Snakker om Thomas. Jeg kritiserte han sterkt i tråden der han hadde fått et FX5900U av en kjempesnill mann hos nVidia.

 

Det er dette som er problemet med internett. Man kan si en ting og la det bli hørt og trodd på. Så hvis jeg starter en topic "HELE JAPAN HAR GÅTT UNDER" så hadde sikkert noen av dere blitt skeptiske og andre trodd på meg.. Og i tillegg, er det da rett, hvis jeg hadde vært døv så er jeg mer troverdig enn en gjennomsnittlig poster ? Virker sånn i Thomas sitt tilfelle. Alle begynte å beskyttte han fordi han er døv og I TILLEGG ga han tips om at han ikke trengte FX vannkjøling ( vil si de trodde på han ).

 

Tror dere kan trekke noen konklusjoner selv.

 

Jeg stopper her og glemmer denne saken her, men vær kritiske til informasjon dere finner og leser. :yes:

Lenke til kommentar

[offtopic]

*snip*

 

 

MEN hvor fa*n kommer denne "VISS" inn i bildet. Trodde man brukte det i nynorsk isteden for HVIS, siden "hv" ord er forbudt

 

[/offtopic]

*snip*

Hvis er dersom på nynorsk. Hva "viss" er for noe vet jeg ikke.. Er det virkelig et ord?

Lenke til kommentar

"Viss" er det nynorske ordet for "hvis". Men jeg tror faktisk ordet "viss" er blitt sideform på bokmål nå også.

 

Til debatten generelt: Selvsagt skal man respektere folk som vitterlig har problemer på en eller annen måte. Samtidig burde brukere flest også lære seg normal folkeskikk og "nettikette".

 

For å sette det på spissen: Jeg mener at det at en person har lese- og skrivevansker, klumpfot eller kreft er IKKE legitimerer at vedkommende oppfører seg som en idiot. (Uten sammenlikning for øvrig)

 

På newsgroups er det vel slik at en helst skal følge med i hva som skjer en god stund før man poster for første gang. Det hadde vært fint om folk hadde tenkt seg litt om før de skrev ting i hw-forumet også. Synes det begynner å bli litt VEL mange unødvendige fjortisinnlegg som konkurrerer i antall utropstegn i topic, for eksempel. Samtidig må det jo være mulig å være uvitende - alle har vært "newbies" en gang. Vanskelig balansegang. ;)

Lenke til kommentar

lysbryter skrev

 

For å sette det på spissen: Jeg mener at det at en person har lese- og skrivevansker, klumpfot eller kreft er IKKE legitimerer at vedkommende oppfører seg som en idiot. (Uten sammenlikning for øvrig)  

 

Her har vi en som er på sporet av noe essensielt. Mange tråder er søppel fra begynnelse til slutt. Det er uvesentlig om man er døv osv. Folkeskikk gjelder for alle. :yes: Hvis folk skal få lov til å unnskylde tåpeligheter med diverse hemminger, så vil hele forumet bli tullete.

Det er påfallende mange som forsvarer tåpelighetene, uten å tenke på hva det fører til. Folk med virkelige hemminger blir uthengt som dumme. Funksjonshemmede, døve, blinde osv. ønsker IKKE særbehandling, men vil bli oppfattet som deg og meg. De vil ikke bli stigmatisert.

Så trådstarter og andre velmenende forumister, tenk på hva dere bidrar med.

Lenke til kommentar

Vet dere hva som er verre enn å kommentere andres skriveleifer?

Det er å ikke holde seg til topic!

Denne tråden akter jeg å stenge fordi folket ikke kan la være å spore totalt av fra det som er saken. Ser at adawen har stengt en TI SIDER lang diskusjon der tema var om en bruker var døv eller ikke. Sikkert gøy for vedkommende å få sånn oppmerksomhet, eller hva?

 

Tråden stenges pga. useriøse poster som er off-topic. Hadde jeg gjort det rett, hadde jeg gitt et lite gult kort under de fleste brukernavnene her...

 

-moderator yummy-

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...