Gå til innhold

HTC Desire vs. Samsung Wave


Anbefalte innlegg

Nei viktig å ta vare på alt (kjekt å ha) eller...... Uansett om du sletter den fra selve telefonen så ligger den igjen på hotmail eller G mail. For meg er dette faktisk bare en fordel.

 

Fanboigirl alert!

 

Det er da ingen fordel for deg at man ikke kan markere mer enn én e-post som ulest, eller at Samsung Wave ikke skjønner hva message state flags er.

 

Det er snarere slik at du ikke har behov for å cache all e-post på telefonen, noe proffe brukere absolutt kan ha.

Endret av angry_norwegian
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vurderer selv Wave eller Galaxy S.

 

Wave

+ Metall-finish

+ Ser bedre ut

+ LED-flash for kamera

 

- GPS er bare 30-dagers trial. Utover det på man betale lisens, og sånn som jeg forsto det fra idioten fra Samsung support var at man betalte dette hvert andre år.

(- Bada er vel kanskje et minus, ihvertfall foreløpig)

 

Galaxy S

+ Android (mer utbredt)

 

- Plastikk

- Ingen LED

 

Som sagt, Wave med Android hadde vært PORNO! I teorien burde det være en direkt port da Galaxy S og Wave er helt like på hardware-nivå.

Lenke til kommentar

Ja, det er min våte drøm ... Wave med Galaxy S-fastvare.

 

Edit: Helt like er de vel ikke? F.eks. er det ingen blits på Galaxy, og det ser ut til å være andre hardware-knapper på Galaxy. Mulig det bare er grafikken utenpå som er annerledes, da.

 

Uansett, veldig like er de, og håper noen fikser en port.

Endret av angry_norwegian
Lenke til kommentar

Ok proffen/sinte normann men dette er ferdigdiskutert og konklusjon er de fleste ser ikke Email delen på Wave som noen problem...

 

Det er faktisk 4 stk i denne tråden som har kjøpt den etter du blåste dette opp så hold problemet ditt for deg selv.

 

Dette plager få av oss men vi er vel ikke proffe nok.

Endret av Just-Me
Lenke til kommentar

Kan noen hjelpe en smarttelefon-nybegynner her? Jeg fikk telefonen i dag, og holder på å sette den opp nå. Har koblet den til Wi-fi nettet hjemme her. Men om jeg nå går på internett, vil den koble seg til via wap/3g eller det trådløse nettverket hjemme her?

Lenke til kommentar

Kan noen hjelpe en smarttelefon-nybegynner her? Jeg fikk telefonen i dag, og holder på å sette den opp nå. Har koblet den til Wi-fi nettet hjemme her. Men om jeg nå går på internett, vil den koble seg til via wap/3g eller det trådløse nettverket hjemme her?

 

Wifi er jo ditt trådløse nett hjemme eller mot et annet trådløst nettverk så skjønner ikke problemet?

Lenke til kommentar

Men om jeg nå går på internett, vil den koble seg til via wap/3g eller det trådløse nettverket hjemme her?

Så lenge du er tilkoblet et trådløst nett vil den gå på det når du surfer på internett på mobilen, men for å være helt sikker på at du ikke bruker penger på mobilt internett når du ikke trenger det, kan du gå inn på Innstillinger --> Tilkoblinger og trykke på Dataroaming og Bruk pakkedata slik at de blir gråe og ikke lyser grønt.

Lenke til kommentar

Sitter selv og skal kjøpe meg en ny mobil. Har egentlig lyst på wave grunnet pris, design og at den har det jeg trenger. Problemet er at den har Bada, som mange sier er "dårlig". Det er vel det eneste som hindrer meg.

 

Tenkte også på samsung galaxy s, men den koster jo fort litt mer.. Hvordan er oppdateringer på Bada?

Lenke til kommentar

Eneste som er dårlig med Bada er antall apps, men det vil nok ikke gå lang tid før vi også kan stryke det av ulempe-listen til Bada. Nå har jeg ikke så mye å sammenligne med men jeg er i hvertfall veldig fornøyd. Hvis det er oppdateringer av firmwaren du tenker på, så kommer det opp et lite vindu om man vil oppdatere når man plugger telefonen i pcen og åpner Kies (pc-programmet til Wave). Så er det bare å følge instruksene på skjermen som går veldig greit. Har vel vært fire oppdateringer siden Wave ble lansert så de er forholdsvis raskt ute med nye versjoner om de oppdager feil (selv om jeg ikke har merket så store forskjeller).

Endret av D'Amico
Lenke til kommentar

Har prøvd å oppdatere telefonen med ny firmware, og da frøys både pc'en og telefonen :/ Frister lite å prøve igjen, men taper vel ingenting på det... Prøvde ut Samsung Apps i går. Var oversiktlig, rent og enkelt å bruke :) Men litt lite utvalg foreløpig :p

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Jeg har faktisk lest gjennom alle 7 sidene her, uten å egentlig bli noe særlig klokere.

Hadde store forventninger til tråden her, men har skuffa til gangs. Begge parter her oppfører seg som jævla barnehageunger.. Nå tror jeg forøvrig valget mitt faller på htc desire.. Brodern har wave, og tekstmeldingene jeg skriver på den ser ut som er skrevet i fylla.. Har ganske store fingre, så opplever det som lite treffsikkert når jeg skriver sms, og med språkvelgern like ved mellomromstasten blir det fyllesnakk både på norsk og engelsk.

Bruker helga på å bestemme meg, så får vi se hva valget har falt på på mandag

Lenke til kommentar

Har prøvd å skrive meldinger med flippa tastatur og ja, funka like dårlig det og.. Nå har jeg ganske store fingre grunnet at jeg i utgangspunktet mangler en på hver hånd, og de to i midten var sammenvokst ved fødselen, og separert i senere tid.. Derfor er tekstefingern ganske stor, og krever sin plass:P

Gikk rimelig fint på desire derimot da jeg testa den i butikken

Endret av petter15
Lenke til kommentar

Problemene med å skrive meldinger på Wave har vel kanskje med skjermstørrelse å gjøre? Den har jo bare en 3,3 tommers skjerm, mindre enn iPhone (som har fått en del kritikk for at de tviholder på 3,5 tommer).

 

Eneste som er dårlig med Bada er antall apps, men det vil nok ikke gå lang tid før vi også kan stryke det av ulempe-listen til Bada.

I følge Wikipedia var det 300 apps tilgjengelige i juli (hvorav 70%, altså 210 apps, var gratis), og i følge denne artikkelen er det nå ca 4000 apps tilgjengelige. Hvordan oppleves app-situasjonen nå av Bada-brukere?

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Hei! Noen som vet om det går an å formatere Samsung Wave? Jeg ser ut til å ha fått noe malware på telefonen som tapper meg for penger. Telefonen kobler opp til WAP-nettverket av seg selv, selv om pakkedata er skrudd av, og hittill har skiten kostet meg 277,- i datatrafikk :S Den stoppes ikke engang av maksgrensa til Netcom på 20,- per dag!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...