Gå til innhold

Fredag kjøper jeg sigma 10-20 til 1999,-, skal du?


Anbefalte innlegg

Meget skuffende at Fotovideo lokker med -25% på alt fra Pentax både i butikken og på nett hele uka fra mandag til søndag, men ikke har klart å få ut de rabatterte prisene ennå, tirsdag kveld. Føler meg lurt av messekatalogen deres. Det som står der er jo ikke sant.

Er det ikke bare å sende en e-post og spørre om de produktene du er interessert i?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Er det ikke bare å sende en e-post og spørre om de produktene du er interessert i?

Jeg tenker ikke bare på meg selv. Når Fotovideo lover noe så er de faktisk forpliktet gjennom markedsføringsloven til å holde det de lover.

 

Jeg har sendt flere eposter men får bare unnvikende svar som at "det har vi allerede gjort" uten at jeg ser noen endring, og spørsmål om hvilke produkter jeg tenker på. Noe jeg tolker til at de egentlig ikke vil holde det de lover senere i uka heller, men kan lage en spesialordning for meg siden jeg påpeker at prisene ikke er forandret. Dette lukter useriøst lang vei selv om jeg vet at Fotovideo har opptrått dønn seriøs i andre sammenhenger.

Lenke til kommentar

Samme gjelder Crumpler rabattene, først i .pdf filen på nett stod det 50 %, så står det 30-50 % i nettbutikken og utenfor butikken, og så står det en annen plakat utenfor og inni butikken med 20 % - 50 %...

Jeg ringte og sa at dette var forvirrende og at bagen jeg skulle ha var halv pris på nett i dag, og så ble prisene endret fra 50 % til 20 % avslag i løpet av dagen og jeg krevde å få 50 %.

Jeg fikk halv pris, men FotoVideo har forsatt alt for mye rot i sakene sine og ikke rettet det opp.

Endret av Deem
Lenke til kommentar

Synd med dette prisrotet, dette var en gjenganger i fjor også...

 

Men Sigma 4,5mm Fisheye er på plass sammen med badegakkgakk så jeg er i allefall fornøyd.

 

Lurer på om folk som ikke kjøper Kata pga produksjonsland gjør det samme med alle andre produkter de kjøper, eller er dette purely tilfeldig siden man vet det ? Trenger vel ikke vise til hvordan det gikk når man prøvde å finne ut hvordan de ulike kameraprodusentene behandlet sine ansatte...

Lenke til kommentar

First we take Manhatten, then we take Berlin.

 

Først Israel (okkupasjon, drap, etnisk rensing) og Marokko (okkuperer Vest-Sahara, etnisk rensing) for min del. Kina og USA kunne man gjerne boikotta, men da blir det så jevlig vanskelig å kjøpe noe som helst (spes Kina).

Lenke til kommentar

Har noen av dere erfaringer med denne? (2999 kr på lørdag.) Jeg er ute etter noe som kan erstatte en Sigma 55-200mm, og med lengre brennvidder og bildestabilisering virker denne attraktiv. Jeg lurer på spesielt på hvordan skarpheten på sider og i hjørner er ved lange brennvidder og lave blendertall.

Lenke til kommentar

Linken funket noen minutter, men nå er den død. Så vidt jeg fikk med meg var det den splitter nye Sigma 70-300 f/4-5,6 OS.

 

Jeg aner ikke hvor bra det er, men siden Sigma 55-200 er ganske dårlig så regner jeg med at det er mye bedre og dermed en bra erstatning. Men noe jeg vet er veldig bra er Nikon 70-300 VR og Tamron 70-300 VC. Disse er litt dyrere, men da vet du at de er gode på 300mm f/5,6.

Lenke til kommentar

Takk til trådstarter for tips om dagens tilbud.

Takk til FotoVideo for dagens tilbud.

Og takk til meg og resten av dagens kjøpere av 10-20mm, fra FotoVideo, for å la dere friste.

 

Bestilt og betalt!

:thumbup:

Kunne jo ikke akkurat vente jeg heller som trådstarter :)

Bestilt og betalt.

Lenke til kommentar

Kjøpt og bestillt (Sigma 10-20mm). Det var igjen 5 på lager nå kl. 00:15. Da jeg snakket med butikken (Thomas) på onsdag, så sa han at det skulle være et tre-sifret linser av denne og at det ikke skulle være noe problem.

Håper det kommer snart... he he.

Godt tilbud i hvert fall.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...