Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Lurer på om en mannlig kollega liker meg?!


Gjest Lisa

Anbefalte innlegg

Har lenge tenkt å poste et innlegg her, men har kviet meg litt - føler meg litt dum... Men nå hopper jeg i det ;)

 

Har i flere år hatt et godt øye til en kollega, som er en del år eldre enn meg.

Vi jobber sammen i reklame-bransjen, møtes ikke på fester osv, men en del gjennom jobb.

Vi er begge gift, han har 3 barn, jeg har 1. Uansett, uvesentlig. Han er 53, jeg er 30.

 

Vi har en god tone, og noen ganger lurer jeg på om han flørter med meg, om han faktisk liker meg eller.... eller....! Blir så rådvill. Egentlig er det ikke vesentlig, for det kan aldri "bli" noe med oss, hadde aldri vært aktuelt å forlate det forholdet jeg er i nå. Men det er spennende, det kribler litt i magen, og jeg skulle bare så gjerne ha visst.... Fantaserer MYE og daglig om han, oss, sex osv. Men kommer IKKE til å konfrontere han med det. Vil bare høre hva dere her inne tror?! Bare greit å vite, liksom.

 

Her er saken:

Han vier meg mye oppmerksomhet. Vi snakker veldig godt og "nært" sammen, gode og lange samtaler. Er veldig like som personer, både med interesser, væremåte, holdninger og meninger. Mye øyekontakt, tar mye kontakt med meg, snakker med meg, ler av meg, står nært meg, legger hånda rundt skulderen min noen ganger når vi prater og ikke minst; gir meg MASSE komplimenter, nesten daglig. Komplimenter i jobbsammenheng da. Han er ikke slik overfor andre. Føler meg smigret da. Alt dette kan jo bare bety at han liker meg ekstra godt som kollega, ikke noe begjær eller "liker-deg"-følelser. - Derfor føler jeg meg litt dum når jeg i det hele tatt lurer. Kanskje jeg er helt på villspor.

 

Hva tror dere?! Takker på forhånd for svar

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Lisa: det viktigste i hele denne tråden skrev du selv ganske tidlig; nemlig at det aldri hadde vært aktuelt å forlate det forholdet du er i nå... Og hvis du ikke vil det, hva er det du egentlig er ute etter med denne mannen da? Du kan

a) legge det dødt

b) forfølge tankene, flørten, og se hva som skjer..

 

Men hvis du ikke vil forlate det forholdet du er i nå da, hva innebærer egentlig det andre alternativet da? Et dobbeltliv, med en elsker? En hemmelig og eksotisk jobbromanse? Hva hvis den du nå er sammen med finner det ut? Er du villig til å såre ham så mye?

Så tenker du kanskje - nei, jeg ville jo aldri tatt steget med kollegaen min.. Hva er det da du er ute etter? Bekreftelse, å få vite at noen andre enn din nåværende partner synes du er attraktiv? Selvfølgelig - det kan være herlig å få bekreftet at man fortsatt er heit, attraktiv, ettertraktet - men til hvilken pris? Er du helt ærlig med deg selv på hvorfor dette "bare er greit å vite, liksom"??

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Jeg må helt ærlig si at jeg rett og slett blir litt skremt av å lese denne posten. Det viser bare nok en gang hvor utrolig vanskelig det egentlig er å stole fullt og helt på noen.

 

Bli på minnet at kjæresten din, jente eller gutt, faktisk kanskje har slike tanker utenfor deres forhold/ekteskap?

 

Uff..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...