Gå til innhold

Er det noe Brann trenger, så er det penger


Step_up

Anbefalte innlegg

For å oppsummere det enkelt:

 

1.Vi har ikke råd til å få juniorspillere over på proffkontrakt.

 

Greit at Grønner ikke får, han viste jo i går at han skal slite med seniorfotball i det hele tatt. Når man ikke kan markere som guttespiller, da står det ikke bra til.

Men forsåvidt er det mange talentfulle spillere i klubben som hadde vært veldig positivt å få inn.

 

2.Men dette betyr nok også at det ikke er vits i å ha spillere på prøvespill.

 

3.Vi har ikke råd til spillerkjøp.

 

4.Vi har ikke råd til Nilsens sluttpakke. Håper virkelig han trekker seg.

 

 

Er stygt redd for at vi blir en middelhavsfarer igjen. Vi rykker ikke ned som noen pessimistministere her inne mener. Til det har nok Huseklepp, Gustav, PVM, Solli og Mjelde for mange målpoeng til å unngå. Men hvis vi skal klare å komme opp i toppen denne sesongen så trenger vi forsterkninger. Og da en stopper og en konkurrent til Holmvik. Uansett så bør vi ha disse inn ved sommervinduet, ellers får den mannen som skal stå for spillerkjøp vondt i hodet ved å tenke på hvor mange spillere vi trenger. For fire på en gang vil bli slitsomt. Det hadde riktignok vært fordelaktig å få gjort noe med Opdal, men det er ikke det farligste. Selv om Udjus bør spille kampene fra nå...Få inn disse to nå, så kan man fokusere fremover på banen etter sesongen(playmaker og spiss).

 

Brandtun har sagt de skal jobbe for å skaffe forsterkninger når vinduet åpner. Men har vi investorer som vil spytte ut til disse to spillerne? Det må det jo være, ellers hadde vel Brandtun informert om det...

 

Dessuten skaper vi mer enn nok sjanser til å vinne kampene. Er sikker på at det løsner hos Huseklepp snart.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Litt av en supporter du er som legger skylda på en 16åring for at Brann er ute av cupen. :hrm:

 

Grønner er fortsatt veldig ung og har så klart veldig mye å gå på. Det vil si, det aller meste. Ingen 15-16åringer er utlærte i den alderen de er i. Neste årene er veldig viktige for utviklingen hans og spillere på den alderen. En spiller kan være veldig god som 16åring, men mulighetene for at andre spillere er bedre enn han om noen år er tilstede. Ikke alle slår til i veldig ung alder, og noen slår faktisk ikke til før de er uti 20årene, mens andre bare visner.

 

Det er også viktig at de blir matchet på et høyere nivå enn de er vandt til. Hvis treneren mener at han er god nok og fortjener en sjanse, så gjør han mest sannsynlig det. Det er faktisk en stor bragd å starte en kamp for et tippeliga lag i en alder av 16år selvom det er "bare" er i cupen. Men å nærmest legge skyld på en guttespiller som ikke har proffkontrakt, eller hever lønn i klubben blir veldig veldig feil. Se heller på de som tjener flere millioner enn å hakke på unggutta.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Nå må det gjøres grep. Brann kan ikke bare fortelle at de ikke har penger og ikke kan hente spillere. Greit at vi har underskutt på budsjettet, men da må vi jo få inn penger på en eller annen måte.

Dere må ut og fri til investorene og hvis ikke så må investorene gå til Brann av egen fri vilje fordi de ikke vil at vår kjære klubb skal komme i enda større problemer. Skal vi komme oss ut av den sportslige krisen så trenger vi en trener med en klar plan for å snu det. Om dette er Skarsfjord, Sandstø eller Sollied er ett fett.

Mens vi trenger å hente stoppere, kanskje en venstreback og en targetspiss.

 

Men til alt dette trenger vi penger og da må investorene komme på banen og spytte inn frisk kapital de viktigste stedene.

Men da først og fremst til spillerkjøp og lønninger.

Men de pengene må komme nå!

 

 

BT:Han (Eivind Lunde) sier at også Hardball synes det er ydmykende at Brann drar landet rundt og får juling.

 

Vi også synes denne situasjonen er merkelig og ydmykende. Det er ikke til å komme fra.

 

Men da Kjære Hardball må dere på banen NÅ! Dere har vel ikke tenkt å vente å se hva som skjer og sitte der i etterkant og angre på at dere ikke gjorde noe?

Endret av Step_up
Lenke til kommentar

Hvorfor har ikke Brann penger lengre egentlig? Hvor har det svikta? Har ikke fulgt så mye med på den fronten :p

 

Det har vel kommet frem at Brann har brukt enormt mye penger på å hente hjem seriegullet uten at de tilsynelatende hadde kompetanse til å høste de økonomiske fruktene av den store Brann-interessen i byen på den tiden. Blant annet feilberegnet de merch-salget TOTALT ved først å kjøpe inn altfor lite i den mest intense perioden og deretter altfor mye når perioden var over, og jeg tror de fortsatt sliter med å bli kvitt en del av lageret...

 

Det går ikke an å tape økonomisk ved å ha sportslig suksess. Da må man ha gjort mye galt.

Lenke til kommentar

jaja, det er fortiden. Nå må vi se fremover. Jeg blir overopphetet, fortvilet, oppgitt, irritert og rasende av å lese at vi ikke har penger til å kjøpe, betale lønninger, osv.

I tillegg så står det ikke at man har en løsning på dette og at spillerne vil komme.

nå sa jo styret at de skulle handle i sommervinduet, så da får vi se hva som kommer.

Men Brann har virkelig en jobb å gjøre i media, for å ikke utløse alle de følelsene!

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...