Gå til innhold

Webshoperfaring -- PCutstyr og Quad


Anbefalte innlegg

Hei

Jeg har tenkt å kjøpe meg ViewSonic 19"" P90F monitor.

 

Jeg har stort sette brukt Itbutikken, Komplett.no og PS Data til alt av utstyr som jeg har kjøpt. Nå er det slik at min faste leverandører ikke forhandler ViewSonic så jeg er tvunget til å gå til de som har disse produktene.

 

Er det noen som har erfaring med PCutstyr eller Quad.

 

Hvilet firma skal jeg bruke??

Er de å stole på??

Hvem har best service system for eventuel reklamasjoner??

 

TAKK

 

John Kr

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Mitt råd er at du ligger unna PCutstyr. Brukte nesten ett år på og løse en retursak! Jeg fikk ett kræsja Chieftec kabinett fra de i desember 2001, sendte det tilbake og fikk ett nytt etter avtale på telefon. Så gikk det frem til mai 2002, da fikk jeg plutselig ett inkassokrav på ett stk kabinett. De mente at det jeg hadde sendt inn aldri var kommet frem. Sjekket med posten og de bekreftet at pakken var sendt og løst ut hos de...etter mye frem og tilbake (de mer eller mindre påsto på at jeg aldri hadde sendt kabinettet inn igjen!!) ga de seg og skulle tilbakekalle kravet. Så gikk det frem til oktober og jeg fikk på nytt ett krav, og samme runde igjen. De måtte selvfølgelig gi seg (hadde skriftlig bevis fra posten), så i slutten av november var saken endelig ute av verden. Nesten...fikk ett tredje krav i januar i år og da var min tålmodighet slutt, de beklaget og beklaget og nå er saken totalt ute av verden. Det verste med saken er diverse mennesker jeg snakket med hos de, de var alle direkte frekke og sa rett ut at jeg hadde beholdt det første kabinettet selv og at det ikke var noe feil med det.

Så, jeg har aldri og skal aldri handle hos de igjen. De butikkene som har ytet meg veldig god service når det gjelder returer og andre ting enn ren handel er iHandel.no, Multicom og Komplett.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...