Jump to content

ponke

Medlemmer
 • Content Count

  1987
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Vilkår i utviklerlisens undersøkes av amerikanske myndigheter. Les mer
 2. Asus med Android-basert Eee-tablet mot sensommeren. Les mer
 3. Seagate ikke største harddisk-leverandør lengre. Les mer
 4. Gjør det enkelt å dele skjermen i to. Les mer
 5. Handelshøyskolen BI presenterer årets kundebarometer-resultat, og nettbaserte virksomheter er i toppen. Les mer
 6. I et nytt opplysningsprosjekt offentliggjør Google hvor mye myndigheter sender data- og fjerningsforespørsler. Les mer
 7. McAfees Enterprise-kunder sliter med en falsk positiv etter en nylig oppdatering. Les mer
 8. Flere rykter og kilder tegner nå et bilde av lansering mot slutten av året eller straks etterpå. Les mer
 9. Courier-nytt fra Digitimes? Flere rykter og kilder tegner nå et bilde av lansering mot slutten av året eller straks etterpå. Les mer
 10. Nye L-serien Thinkpads fra Lenovo er delvis laget av gjenbrukte vannbeholdere. Les mer
 11. *Ut av skummelt lang dvale* Google har fikset dette i sin implementering av POP i GMail. E-poster sendt fra lokal e-postklient via Googles SMTP-server blir lagt inn i "Sendt e-post"-mappen i webversjonen. Dette er en av grunnene til at jeg enda holder meg til GMail som samlekonto for mitt syfte, dog er det et annet problem, eller ikke direkte et problem, men en irritasjon med Googles opplegg for en annen funksjon som irriterer meg og mange andre: GMail støtter det å sendte e-poster med annen "fra"/"svar til"-adresse, alt flott og fint i bunn og grunn, men måten de har valgt å støtte dette på er intet annet enn ganske tåpelig, for uansett om du sender e-post fra GMail med valgt avsenderadresse satt til x@y.com, så legger de fortsatt nonsjalant med z@gmail.com i headeren. De har således mot nok til å nesten dra dette ut til å være en ting de gjør for vår skyld... *semi-sarkasme* http://mail.google.com/support/bin/answer.py?answer=20616 Hurra...!
 12. Dette har vært diskutert svært omstendig, med utallige sammenligninger, både mtp det moralske, sikkerhetsaspektet og lovligheten. For de interesserte er den tråden tilgjengelig her: http://forum.hardware.no/index.php?showtopic=266623 Med over 700 meningsytringer tror jeg du finner alt du trenger å vite der.
 13. Er ikke slik det skal bli/blir gjort fra Postens side. Diskusjonen om hvorvidt postoppkrav egentlig er noe tryggere enn forhåndsbetaling har gått i uante tider. Konklusjonen bruker vel bli at postoppkrav er tryggere, så fremt du er kjent med de ansatte på postkontoret (ala venner, nesten). Plus, at det er greiere å få vite der og da (når du mottar/åpner pakken) at du er blitt svindlet, istedet for å vite det 1-2 uker etter at du har overført pengene og ingen pakke enda er kommet.
 14. Men... alltså... Variabler som kan forlenge/forkorte leveringstiden, og som du glemte å legge ved/kommentere: Når på fredagen du bestilte Hva du bestilte (forskjellig størrelse = forskjellig befrakter, iblant Posten, iblant Tollpost Globe, les på Siba.no for å se hvordan din blir/ble sendt) Hvor du bor Lagerstatus Så nå skjønner du kanskje hvorfor du ikke får svar på det litt vage spørsmålet.
 15. Fikk/får gjort slik hos mitt/min lokale Politi-kontor/avdeling. Kostet 1 krone pr ark.
×
×
 • Create New...