Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

hvordan få jenter sprengkåte?


Gjest gutt

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Slutt å kverulere og pirke så fælt og heller fokusere på å lytte/lese til det andre har å si, du, "dronningen av sexforumet". Host.

Jeg er bergenser, kan ikke noe for det.

 

Og om du ser etter, så er det ikke jeg som har kalt meg dronningen av seksualitetsforumet. Det er sitronsaft. Det er linket både til sitronsaft og til innlegget hvor dette kommer frem i signaturen.

 

Tilbake til topic nuh ^^

Lenke til kommentar

Noen innlegg forsvant. Det er greit om dere holder det saklig.

 

Ellers: Det finnes mange svar og få fasiter på slike spørsmål, rett og slett fordi mennesker er forskjellige. Å utrope seg selv eller andre til eksperter på dette før man er fylt 25 er nokså pretensiøst. Det bør kanskje være underforstått i slike tråder at folk snakker ut fra egen erfaring, eller like så ofte mangel på sådan...

 

Geir :)

Lenke til kommentar

en av mine ekser ble gjennomvåt på 5 sekunder når jeg tok kveletak på henne. konklusjon: sinnsyk forskjell på folk  laugh.gif

 

PS: ikke prøv det på dama di med mindre hu også er voldsomt submissiv  :whistle:

 

 

 

 

men kysse nedover magen er generelt bra triks for da vet hun at om noen sekunder blir det digg. hvis du er flink til det da og hun vet det.. 

 

 

 

 

 

Lenke til kommentar

Det første alle burde finne ut av, er om dama liker det røfft eller sakte. Jeg for min egen del hater å ha stille sex, bare fram og tilbake.. liker det mye bedre når jeg kan ta litt styringa.

Å ta hun opp etter veggen er alltid koselig. Favoritten må vel bli tørketrommelen.

Endret av martin14
Lenke til kommentar
  • 3 måneder senere...
×
×
  • Opprett ny...