Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Bestevenninna til kjæresten min liker meg ikke.


Gjest Undrende gjest

Anbefalte innlegg

Gjest Undrende gjest

Hei!

 

Lovet å ikke snakke om dette til noen, så da antar jeg at et anonymt innlegg på et internettforum hvor ingen kjenner meg må være lov.

 

Saken er den at bestevenninna til kjæresten min ikke synes noe om meg. Hun "er ikke seg selv" når jeg er tilstede, og ønsker ikke at jeg skal finne på ting sammen med de to i det hele tatt. F,eks kan kjæresten min, bestevenninna og to kompiser/venninner stikke og spise, bowle, se film, whatever og det går helt fint. Men om jeg er med, takler ikke bestevenninna det.

 

Det er utrolig sårende for meg å vite at jeg ikke er likt(jeg har spurt kjæresten min om det er noe jeg har gjort galt, men det har jeg altså ikke gjort), og jeg er egentlig veldig usikker på om jeg kan gjøre noe med situasjonen. Jeg tar ofte med meg kjæresten min og finner på ting med mine venner, men det går tydeligvis ikke an andre veien. Hva tenker dere om dette?

 

Jeg er rimelig aktiv inne på forumet her, så om det er noe dere lurer på, kan dere bare spørre, så skal jeg svare etter beste evne så fort jeg får tid.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Undrende gjest

Vi er begge i tyveårene, og nei, jeg er ikke fra utlandet. Hva skulle det ha med saken å gjøre?

 

Ja, hun sa til kjæresten min at hun "ikke klarer å være seg selv" når jeg er der.

 

 

"Det jeg undrer mest på er hvordan hun da fortsatt kan være bestevenninna til kjæresten din." Saken er nylig kommet frem, kjæresten min visste ingenting om det før bestevenninna fortalte det for en ukes tid siden.

Lenke til kommentar

Dessverre er det mange som har noe imot utlendinger, derfor måtte jeg bare utelukke den teorien.

 

Istedet for å undre om mulige teorier som kan være galt så ville jeg fått kjæresten din til å snakke med henne. De er tross alt bestevenniner, å spør om hva som gjør at hun ikke er seg selv ved din tilstedeværelse.

Lenke til kommentar

I motsetning til andre, som tror skylda ligger hos deg, tror jeg det er jenta det er noe galt med. Du skriver ikke hva dama di syns om dette men hun kjenner godt til saken og hvis ho ikke reagerer, finner jeg det ganske rart. For meg virker det som hun ikke vil ha deg hengende rundt dama di fordi hun er sjalu på henne og lar det gå utover deg.

 

Jeg syns ikke du skal finne deg i dette og konfrontere den jenta. Men først bør du snakke med dama di og høre hennes versjon så du ikke kødder til mer. Du vil nødig plassere henne mellom dere så hun blir nødt til å velge...

 

 

Edit: Kom ny info der ja. Hvordan reagerte dama di på dette da?

Endret av Myst
Lenke til kommentar
Gjest Undrende gjest

Kjæresten min synes det er veldig synd at denne situasjonen har oppstått. Det jeg tror kan være saken (hverken kjæresten min eller bestevenninna har hatt noe seriøst forhold før jeg kom inn i bildet) er at bestevenninna føler seg tilsidesatt, og at jeg "overtar" hennes rolle.

Lenke til kommentar

Ja det kan godt være. Hun tenker sikkert at "bestevenninna mi har fått seg type og vil dermed ikke få tid til meg lenger, så jeg prøver heller å skyve ham vekk istedenfor å snakke og finne en løsning".

 

Er ikke mye å gjøre her, bare snakke sammen rett og slett, gjerne gruppesamtale.

Lenke til kommentar

Jeg kjenner igjen situasjonen. Jeg kjenner flere mennesker venner forteller meg at de bare ikke tåler, og jeg kan se hva det kommer av.

 

Jeg og bestekompisen min snakker ofte sammen om venner av venner, og han er rimelig åpen og direkte i måten han sier det på, så jeg vet at jeg ikke er den eneste.

 

Noen folk snakker alt for mye tomprat, det er en faktor som virkelig kan irritere folk.

Å si noe i samme duren som "Neida så, ja fint det", eller "Ja, man må jo det/det er jo slik". Jeg ser flere med overdreven bruk av tomprat for å fylle samtaler og liknende.

 

"Brain farts" går ofte igjen. Jeg legger virkelig merke til detaljer, og det kan hende venninna til kjæresten gjør det samme.

Noen mennesker sier for mye unødvendig. "Rett og slett", "Liksom", "Sånn", "Er du med/forstår du", blir brukt alt for mye.

 

"Besserwissere" og "Viktigperer" irriterer meg virkelig. Det vet dere alle hva er, og hvis du går skikkelig inn i deg selv vet du om du respekterer andres meninger, om det kan være vanskelig for andre å ytre seg i ditt nærvær og så videre.

 

Jeg misliker å måtte ta hensyn til hvem jeg snakker, da jeg ikke kan være meg selv. Hvis noen er tydelig mindre intelligent enn meg, har en klysete måte å snakke på eller trekker frem prestasjoner og sider ved seg selv klarer jeg ikke være meg selv, da står jeg i fare for å såre dem ved å si mine meninger, selv om jeg er tydelig på at smaken er som baken, og alle er ikke som meg.

 

Det ble et langt innlegg, men jeg foreslår at du vurderer deg selv i forhold til faktorene over, og unngår å være i fornektelse.

Det kan jo også være noe annet, som de to innleggene over, men jeg tviler på det.

Jeg tror venninna til dama ser en side i deg som hun skikkelig misliker, kanskje ved dårlige erfaringer med liknende personligheter.

 

Håper problemet blir løst!

Lenke til kommentar

Hun er som sagt tidligere sjalu. Hun føler at du prøver å ta hennes plass og at hun kjemper for å holde på den. Jeg hadde et lignende tiflelle med min nåværende kjærste bare det var min kompis som ble litt irritert på henne fordi hun "stjal" meg. Det er idag ikke noe problem i det hele tatt. jeg pratet med begge to om det og passer på å sette av tid så det bare er oss gutta av og til, samtidig som når vi er alle tre sammen så henger jeg ikke oppå henne og kliner med henne. Funket fjell!

Lenke til kommentar

(...)men jeg foreslår at du vurderer deg selv i forhold til faktorene over, og unngår å være i fornektelse.

Det kan jo også være noe annet, som de to innleggene over, men jeg tviler på det.

Jeg tror venninna til dama ser en side i deg som hun skikkelig misliker, kanskje ved dårlige erfaringer med liknende personligheter.

Enig. Du er inne på noe.

Det er utrolig sårende for meg å vite at jeg ikke er likt(...)

Get over it.

 

Hun liker deg ikke, ferdig med det. Sjalusi tror jeg ikke har noe med saken å gjøre.

Endret av RickyRon
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...