Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Deppetråden - Et fristed for tunge tanker (les førstepost!)


Jann - Ove

Anbefalte innlegg

Meldte meg på turnkurs for voksne, har gått her i et par uker nå.

Mest for å komme meg i form.

 

Lite visste jeg at det var parøvelser i dag. Har gjemt meg i gangen igjen inntil videre.

"Gå sammen to og to"

 

Kjenner til den, "Gå sammen to og to". Og en føler liksom ikke presset øke, hvis den andre skal hjelpe en til å stå på hodet med strake armer. 

Men ikke sikkert de gjør det på voksenturn. Uansett, det er sikkert lurt å ikke være overvektig når en starter på voksenturn, hvis de holder på med relativt avanserte greier som saltoer. Er det bare som "trim for eldre" gjør det ikke noe å være litt polstret. Uansett, du har min sympati :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

 

Tror kanskje typen har vært utro. Men vet ikke om det er noe jeg innbiller meg eller ei for å få dyttet han vekk slik at jeg kan være helt alene

er mer vet enn tror, men vil ikke helt at det skal være sant

 

Anonymous poster hash: de13f...18e

 

:/

Isåfall er han ikke verdt og bruke tid på.

Endret av Skogslik
Lenke til kommentar

For meg er det mer at det ikke nytter. Massevis av ting jeg vil, men det går ikke. Jeg får ikke til stort. Og med tanke på "livet" så bare prøver jeg å gjøre gode valg hver dag... men de er det ikke mange av. Føler at jeg ikke lever, det handler bare om å ikke falle dypere, hver dag for seg. Men nå har jeg mistet enda mer konsentrasjonsevne, hjernen min har blitt borte, det er bare noe som surrer og går der, uten mål eller mening, og uten progresjon.

 

Anonymous poster hash: 451d7...4c4

Lenke til kommentar

Advarsel! Incoherent rant incomming!

 

Verste natta på lenge. Aleine (som alltid). Panikk- og angstanfall. Klarer ikke roe meg. Prøver alle teknikker jeg kan. Hjelper ikke. Prøvd å ringe/tekste/skrive til folk for å ha noen å snakke med. Det hjelper noen ganger.

Får ikke kontakt med noen av de. Får kort kontakt med eksen, men den samtalen varte tre meldinger før hu slutta å svare.

Det er det som svir mest. Når jeg virkelig trenger folk er de ikke der.

 

Føler meg lei nå. Lei av å alltid sitte igjen med det korte strået. Lei av at livet stort sett består av å få dritt kasta etter seg, med noen få gode opplevelser som på ingen måte gjør opp for det.

Jeg har sett mer og opplevd mer enn jeg noen gang trodde jeg skulle. Nå er jeg ærlig talt mett av dage. Alt det beste er bak meg. Jeg har opplevd mer enn jeg kom til å tro noen gang

 

Jeg har svært få jeg kan kalle venner. Jeg kan gå en uke uten å snakke med et annet menneske hvis ikke jeg må på butikken.

 

Jeg er mett av dage nå rett og slett. Ser ingenting verd å se frem til. Opplevd det jeg føler er å oppleve. Om jeg forsvant i morra ville svært få legge merke til det. Sure, de aller nærmeste blir lei seg, men selv de nærmeste burde forstå.

 

Var og bad om henvisning til DPS her for litt siden. Legen fyller ut i skjema og spør spørsmål. Et av de var om jeg hadde suicidalske tanker... Vel, DU'H! Derfor jeg ba om henvisning. Annen ting hu lurte på var om jeg hadde sett for meg en spesifikk metode. Jeg svarte nei, men det var ikke helt sannheten. Jeg har utelukket en del ting som overdose medisiner (har ikke farlige), kniv takler jeg ikke pga. en kamerat jeg hadde som døde til en kniv, samt jeg har måtte stelle knivsår på en eks i flere uker. Kuttet gikk ned til knoklene og du kunne se senene bevege seg selv om det var et hakk i den ene fra kniven. Nei, kniver takler jeg rett og slett ikke. Broren min har noen skytevåpen, men jeg har bedt ham om aldri la meg få vite hvor nøkkelen er. Pluss jeg kunne ikke gjort det mot han.

Da gjenstår det en del ting. Sett på priser på Nembutal. Sovner inn stille og rolig. Dyrt og blir det stoppa i tolla mister jeg invisteringen og vil antagelig få en bot eventuelt fengsel. Tau er enkelt og jeg er vant til kvelningsfornemmelse pga. en voldelig bror i oppveksten. Eller jeg kan hoppe fra en bro, men jeg har høydeskrekk. Kunne satt meg selv i brann. Må være jævlig, men f.eks. han jordanske piloten ISIL gjorde det med så ut til å være dau i løpet av et minutt eller to. Smerte og panikk i et til to minutter og så er det over.

Samme med drukning. En tanke jeg har hatt er å finne noe tung kjetting og feste rundt meg og hoppe fra en bro. Tar ikke SÅ lang tid å drukne, selv om det er jævlig når det skjer. Å hoppe foran et tog eller en lastebil utgår. For lite sikker metode og jeg hadde ødelagt sjåføren for livet. Prøve å hamstre H eller lignende i de åpne rusmiljøene er et alternativ da, men igjen så er jeg feig.

 

Tror det er det som gjør at jeg fortsatt er i live etter alle disse år. Feighet. Og kanskje litt stahet.

 

Men nå har jeg bedt om hjelp (igjen). Kanskje det hjelper denne gangen. Hvis ikke har jeg metoder jeg ikke har nevnt enda.

Lenke til kommentar

Advarsel! Incoherent rant incomming!

 

Et råd du kan tenke på, er å få konakt med ei Thaidame. De er fantastisk positive og greie, og de svikter deg ikke. Men velg riktig type for deg, og bli kjent med henne. Det kan bli et interessefelt å beskjeftige seg med. Drit i hva andre mener om det, det finner du ut av.

 

Kan også anbefale å prøve Kinesiologi. Du vil bli overrasket over hva som kommer fram under det. Har vært hos to forskjellige selv, blant ei veldig dyktig som drev i Bergen. Vet ikke om hun holder på enda, det er over 20 år siden jeg var der. Du vet kanskje hvem jeg snakker om, hun var ganske kjent der.

 

I det hele tatt, kan det være lurt tror jeg for deg, å "avnorske" deg noe. Ikke at jeg skal påstå det, men har en viss mistanke om det.

 

Lykke til iallefall.

 

Anonymous poster hash: 21812...550

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...