Gå til innhold

Den kalde kaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tror jeg må plukke fra hverandre hele loopen og ta med den på badet, så kjøre åpen loop med vann slik at alt blir skikkelig renset. Skal bruke pumpa til å få vannsirkulasjon, ikke trykket fra springen. Vil rense pumpene også. Har lest litt rundt at springvann er ikke helt bra. Er det noen her som har renset en hel loop med springvann før? Ble det krøll etter det(algedannelse, korrosjon)?

 

85 grader skal gpu'en fint tåle, men man forkorter jo dens levetid. Men det fins ingen fasit her. Enkelte gpu'er kan kjøre år etter år med skyhøy temperatur. Når 570 dør av for høy temperatur, så er det kanskje på tide å kjøpe noe nytt ;)

kjørte mitt system med springvann å frostveske i 1 år før cpu blokka ble tett, var nede i 40l/h. Etter en gjennomspyling av systemet og litt grovere rens på cpu blokka er alt tilbake til normalen (125l/h v 65HZ)

Lenke til kommentar

Hk pleier ikke å ha sånne tilkoblinger. Aquacomputer har en sånn kickass kontroller som man kan koble til mye rart. Koster par tusen, men så sexy.

 

På min vanntank så kan jeg skru av toppen og stikke ned en termometer som man bruker til å måle feber. Tror kanskje det hadde gjort susen også.

Endret av samye83
Lenke til kommentar

Fungerer veldig bra, må finne noe vibrasjonsdempende sak til å ha under pumpene. Men har kuttet slangen akkurat, slik at det blir vanskelig å få dem høyt nok. Finner alltid en løsning. Kjører begge pumpene på hastighet 3, blir mye turbulens i tanken. Med led lys så blir det kul effekt.

 

Legger ved et lite stemningsbilde

post-74183-0-44516800-1362851385_thumb.jpg

Endret av samye83
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Lian li PC-343B cube case?

Både ja og nei, er en ny versjon av PC343 som er lengre og har plass til HPTX HK(SR-2/SR-X format). det har også plass til 3 stk 280 radd i tillegg til 2 stk 360 radd i 5,25 bay's så kjøling bør ikke bli noe problem. Det er fortsatt plass til 8 stk HDD selv med alle radds installert.

10 stk PCI-slots bak er ikke så dumt heller.

Endret av Minhund
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...