Gå til innhold

Yo-Yo / Jojo - Hvor kjøpe?


N1ko

Anbefalte innlegg

Hei.

Så nettop en fyr på norske talenter som var ganske god med jojo, og fikk lyst til å prøve.

Noen som vet hvor på nettet eller i butikker man kan kjøpe jojo? Er ikke ute etter noe crappy shit fra leketøysbutikken. Evt. noen som vil selge meg en jojo?

 

Lurer også på hvilken yoyo jeg burde kjøpe når jeg er helt grønn innen det.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Fant ikke noe der, men uansett, et tips til de som handler på slike butikker:

Mer eller mindre allt på slike butikker er kjøpt fra www.dealextreme.com , så solgt for 3 ganger prisen det ble kjøpt for. Kjøp dirrekte fra dealextreme.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Duncan Metal Zero er ikke akkurat det jeg vil kalle top kvalitet. Hvis du er ny anbefaler jeg at du sjekker ut yoyoexpert.com. André Boulay (eiern av siden) har en del hjelpsomme videoer, i tillegg er det et nydelig forum der du kan bruke (er aktiv der selv)hvis du vil ha tips. Jeg anbefaler at du starter med noe av plastikk. Du vil også ha noe responsvt med mindre du har lært deg binding allerede.

 

En YoYoJam KickSide eller YoYoFactory Velocity funker kjempebra, og de takler de fleste triks.

 

Du blir nesten nødt til å bestille fra USA (med dyr frakt), å kjøpe importert er ikke billigere og utvalget er patetisk

 

Yoyoguy.com har noe som heter Priority Mail Flat Rate. $13 bare det får plass i pakken. Beste fraktmulighet som finnes for tiden. Pleier å komme frem før det har gått to uker.

 

Det er bra Ståle drar litt oppmerksomhet, hyggelig fyr, har skeels. Kjekt å se flere folk som vil kaste.

 

PS: Yomega Dash og Maverick er ikke like, Dash er bredere. Yomega har vært så flinke at de bruker sine egne størrelser av alt, noe som betyr at du ikke kan bruke det utstyret du liker best.

Lenke til kommentar

Det er ingen av dere "pro" folka som har noe yoyo å selge meg a?

 

Meh. Hvert eneste eksemplar er en del av en samling. Det er bare stygt dyrt å kjøpe jojoer herfra, det er noe vi bare må skjønne. Fortsatt verdt investeringen.

 

Men, Fra yoyoguy.com kan du få en KickSide, 100 tråder og et ekstra kulelager for omtrent 43 dollar, ikke en gang 300 kroner (inkludert frakt). Toll kan komme, men jeg har bestilt større ordre uten problem.

Lenke til kommentar

Når du sier uten problem, mener du at du ikke har betalt tollen?

 

Jeg mener at jeg ikke trengte å betale tollen, Jeg fikk en bestilling på 60 dollar uten å betale toll en gang. Du trenger litt flaks. Du kan få med deg noen andre på bestillingen hvis du vil spare i frakt, men da ender du kanskje opp med større sjanse for å betale toll.

 

Hvis du er i tvil om det er verdt det... det er verdt hvis du vil det.

Lenke til kommentar

Ok. Morobutikken er ganske enkel med at du slipper å betale frakt, men det er vel det same om du må betale meir uansett...

Når noen bestiller noe på Morobutikken, så tar Morobutikken og bestiller det fra DealExtreme til kjøper ;)

 

Bare at de tar mer for det. Varen er den samme.

Endret av timb
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Hei,

 

Lønner seg å kjøpe fra utlandet, tar ikke så lang tid å få det hit. De store største sidene er vel:

 

yoyoz.co.uk

yoyoguy.com

yoyonation.com

yoyoexpert.com

 

De jeg kommer på i farta.

 

kjøpte en fra yoyoz.co.uk, veldig fornøyd utrolig grei kundeservice. Dreit meg ut på no greier og de fiksa det med en gang og jeg slapp til og med å betale den lille summen ekstra for det jeg bestilte feil, de ga meg det gratis. Utrolig kult. Tok ikke lang tid å få det heller.

 

Hvis du vil ha en yoyo som fungerer som en "pro" yoyo, men ikke er så dyr og grei i starten er to av de mest brukte Yoyojam Kickside eller Lynfury. med disse vil du kunne gjøre ganske avanserte triks, bare ikke de som tar sykt lang tid (1 minutt i strekk osv.). Hvis du holder på til du kommer dit har du nok skaffet en annen uansett. Og husk å kjøpe et par ekstra tråder.

 

Og videoene på yoyoexpert er veldig gode, greie for å lære seg ting.

 

Lykke til.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

hei, kjenner noen som bestilte en jojo fra "http://www.yoyoshop.co.uk/" og han fikk den etter 2 uker. han måtte bare betale 100kr inkl. frakt. så det ble ingen toll på grunn av at den kostet under 200kr. jeg anbefaler og bestille en jojo fra den siden! :thumbup:

 

1257656120&&yo-yo-%20speed%20maker.jpg

 

hva heter den yoyoen?

 

den heter yoyojam speedmaker. den kan "sove" i ca 30 sec. men jeg anbefaler yoyojam Kickside, den har jeg bestilt fra http://www.yoyoshop.co.uk/products/YoYoJam/Kickside.html tror den kan "sove" i ca 1 min :dribble:

Endret av handdan
Lenke til kommentar

Har en grønn Speedmaker selv. Med et godt kast får du den til å spinne i 2 min +. En grei jojo, mye vekt er plassert på midten, så den har en tendens til å tilte. En Kickside har ikke dette problemet og er hakket bedre for begynnere. Det som trekker ned er den latterlige starbursten. Hvis du vil ha noe litt mer avansert enn en Kickside er en yoyojam Legacy et godt valg, legg merke til at denne jojoen er det vi klassifiserer som "unresponsiv" (kommer ikke tilbake av å nappe i tråden).

 

PS: Hvor lenge en jojo spinner avhenger helt av kastet ditt. En god kaster kan få de fleste jojoer til å spinne lenger enn det folk flest tror.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...