Gå til innhold

Pc spill billigere enn konsoll spill


Anbefalte innlegg

Jeg kjøpte for litt siden Mass Effect 2 Collectors Edition til pc, den koster 499 kr. Mens Collectors Edition til 360 kosta 549 kr. Elkjøp selger Bioshock 2 hundre kroner billigere til pc.

Hvorfor er det slik? Er det fordi pc er et mindre marked enn konsoll markedet. (Iallefall når det gjelder spill som nevnt over) Har det noe med at det er mye piratkopiering i pc-markedet?

 

Jeg skjønner det bare ikke, for man får jo akkurat det samme i spillene.

 

Noen som har noen innspill?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nja, prisen for bluray plater er da litt høyere, slik at PS3 spill vil sikkert fortsette med høyere priser, men Xbox vs windows? Det kan jo være et minimalt insentiv for at folk ikke skal piratkopiere? Ikke vet jeg, slik har det vært siden PS1 kom ut, and I like it, siden jeg spiller på PC :p

Lenke til kommentar

Når utviklere skal lage ett spill til 360/ps3 må de betale Microsoft eller Sony for hvert spill de selger. Microsoft og Sony tjener ikke penger på at du kjøper konsollen, de tjener på at du du kjøper spill til den. Dette er grunnen til at konsollene kan være så billige som de er(ofte solgt med tap).

 

PC er ett fritt format og kan derfor levere spill uten ekstra tillegg på prisen.

Endret av -sparks-
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Har også litt problemer med å se logikken. :ermm:

Det burde da være motsatt, da konsoll er et større marked (antall konsoller, samt anti-piratkopiering), og derfor gi en lavere pris.

 

Tilbud - etterspørsel - pris stemmer ikke overens

 

Dette blir feil, da etterspørselen er større på Xbox/PS3 enn på PC, på grunnn av piratkopiering, og derfor er prisen billigere på PC. + så kommer tileggene EA/Actisoft må betale til Sony/Microsoft for å utgi spill på deres kontroll.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...