Gå til innhold

Hobby Bartending Tråden


ovalle

Anbefalte innlegg

Hei alle sammen!

 

Jeg tenker meg at det finnes noen andre der ute som har bartending som en hobby, så jeg lager denne tråden hvor vi kan snakke om hvordan vi liker å lage drinkene våre og anbefalninger og alt sammen som hører inn under emnet.

 

Jeg har nettopp begynt med det egentlig, ettersom det ikke var så lenge siden jeg ble 20. Synes det er morsomt å kunne mikse og trikse med drinkene. Eneste negative er prisen på alkohol i norge og mangel på isbiter :p Har ikke råd til å kjøpe en slik ismaskin og lage isbiter i poser tar masse plass :p

 

Vel.. noen av dere som ønsker å fortelle om hvordan dere har det når dere skal lage drinker? Kanskje jeg kan få noen tips. Og det er bare til å fortelle om sin favoritt oppskrift og slik :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg tar et glass, fyller det med 1dl vodka, whisky, akevitt eller noe annet over 40%, blander den siste delen med burn eller redbull, gir det til kompisen min og han er drita på 10 min. :roll:

 

Driver ikke så mye med blanding selv, setter heller pris på en god whisky slik den er fra flaska. (ikke det at den skal blandes)

Har prøvd div. fancy drinker nede i syden, det gikk relativt lett ned og smakte søtt. Ble god og beruset. Fikk alikevell ikke helt sansen for det alikevell.

Lenke til kommentar

Eneste negative er prisen på alkohol i norge og mangel på isbiter :p Har ikke råd til å kjøpe en slik ismaskin og lage isbiter i poser tar masse plass :p

 

Her hvor jeg bor selger de store poser med isbiter på Rema 1000. Er ikke så fryktelig dyrt heller om jeg husker rett... :hmm:

Er hvertfall et lite tips om du skal samle noen av dine venner for å vise dine bartender-skills ;)

 

edit: leif og problemer med sitat

Endret av Minamo
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...