Gå til innhold

HTC Desire Bravo (2010) - Hva mer kan vi ønske oss?


Evju

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kan se ut som om du har vært uheldig. Telefonen min har oppført seg merkelig etter at jeg resatte den til fabrikkinstillinger. Alarmen har ikke ringt igjen etter snoozing bla. (Ekstremt irriterende!) Har heldigvis ikke hatt noen problemer med "rouge applications", og jeg har brukt kameraet en del.

Lenke til kommentar

Den er avslått ja...

 

Det er jo helt psycho med kameraet. Hadde det påslått i ca 1minutt for å finne ut av Geo Taggingen. 21% av batteribruken den siste timen.....

 

 

Det ser ut som det er noe med telefonen din, men noen dager ser det ut som noe henger seg litt, men har du sett på hva som tar "cpu osv osv, via spareparts. og hva som tar batteri evt..er det noen som utmerker seg?

Lenke til kommentar

Det skal være sagt at det med kamera kun har skjedd 3 ganger siden eg fikk den i begynnelsen av juni, så det er nok en eller annen bøg som gjør det innimellom.

 

Blackster: Må se litt på det en annen gang, sette meg litt inn i CPU biten på SpareParts. Kan jo liste opp etter en dags bruk og se om dere skjønner noe.

 

Noe er det jo mener eg. Hadde vært interressant om noen her inne kunne latt mobilen ligge urørt i en 12 timers tid og sett hvor mye batteriet faller fra fullt.... Mitt gikk ned ca 9-10% når eg knapt rørte den hele dagen. (Var kun innom og sjekket batteriet innimellom)

 

Edit: Fikk forøvrig Brodit mobilholderen til bilen i dag. Såg sinnsykt bra ut. Ble Thandel til slutt på meg og, bestilte på kvelden, to dager senere fikk eg den i posten. Meget bra. MTP ble bare kuttet ut, nektet å motta pakken og skulle få refundert pengene eg foreløpig hadde lagt ut.

Lenke til kommentar

Jeg har da hatt Desire siden den kom ut.

Jeg har nå begynnt og lure på om jeg skal roote den, har kikket litt på xda forumet og lurte på om jeg kunne få litt hjelp. Så vidt jeg har fått med meg er hovedgrunnene apps2sd og costum ROM.

Er det noen som kan forklare men enkelt hva coustom ROM innebærer.

Håper på svar, på forhånd takk.

Lenke til kommentar

Jeg har nettop skaffet meg htc desire. Og jeg lurer på om noen har et godt forslag til skjermbeskytter som er enkel og sette på, er hardfør, å gir et bra resultat. Jeg har prøvd zagg invisible shield og den føles rett og slett klissete ut og gjør så skjermen er vanskeligere og bruke.

Endret av Khani
Lenke til kommentar

Jeg er også fornøyd med Invisible Shield fra ZAGG, men spent på hvor lenge den holder. Virker som at den sitter godt i det minste.

 

Gikk noen dager før jeg fikk den jevn og fin, men nå er jeg veldig fornøyd.

Endret av Lekr
Lenke til kommentar

Hmmmm... Zagg sin er den definitivt beste eg har hatt på.... Ikke "klissete" hos meg. Glatt og merker ikke at den er på.

 

Satt du den på riktig vei? :hmm:

 

Ja ellers ville den ikke vært på. Jeg syns bare det føles på en måte klissete ut fordu fingeren setter seg fast på den mens uten så glir fingeren uten og stoppe.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...