Gå til innhold

Battlefield Bad Company 2 (PS3)


Anbefalte innlegg

Sitter nå og venter på spillet. :( Hadde virkelig håpet å få det i dag, da spillet ble sendt av elkjop.no på mandag, men burde vel da virkelig få det før uken er omme, eller? Brevpost kan vel ikke ta så lang tid?

 

Og til dere som har spillet: er det noen mulighet for custom matches, eller private matches? Ofte gøy å bare lage deathmatch servere der man bare kødder seg... Mulighet for dette?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
MiljO' date=' 3. mars 2010 - 20:11' timestamp='1267643463' post='15312945']

Hvordan er dette spillet i forhold til Cod MW2? Er veldig fan av dette spillet, så vil dette være noe for meg? Syntes dere BF er bedre eller dårligere og hvorfor?

 

Det er vanskelig og svare på.. Min mening er at multiplayer mappene på MW2 er ekstremt lineære i forhold til mappene BFBC2. Jeg får mye mer krigsfølelse av dette, enn jeg gjorde av MW2 iallefall. Jeg liker også at man feks ikke kan ha 2 håndvåpen(akimbo) og stå 5 meter unna en person og knife. Det er også deilig og føle at man må gjøre noe mens man spiller, enn at man blir paralysert og nistirrer på kartet oppe i hjørnet letende etter røde prikker for og drepe flest mulig folk i løpet av 10 minutter. Her må man holde flagg lengst mulig, eller ødelegge punkter for det andre laget. Rush er en genial modus egentlig, det blir skikkelig samarbeid ut av det..

 

Det er ikke like mange "tweaks" som det er i MW2, og om jeg synes det mangler kan jeg ikke svare på enda, for jeg har ikke unlocket alt..

 

 

Har tilbrakt mange timer med MW2, men de blir det ikke noe mer av..

Lenke til kommentar
MiljO' date=' 3. mars 2010 - 20:11' timestamp='1267643463' post='15312945']

Hvordan er dette spillet i forhold til Cod MW2? Er veldig fan av dette spillet, så vil dette være noe for meg? Syntes dere BF er bedre eller dårligere og hvorfor?

 

Jeg har spilt mye MW2. Jeg lasta ned BFBC2 demoen, og ble forelsket. La bare vekk MW2.

 

Begge spillene er bra, men jeg syns BFBC2 tar kaken! :love:

Alle våpnene, ingen problemer med campere, i hvertfall ikke av samme grad som du finner i MW2. MW2 ble for meg ett spill hvor laget med den beste spilleren vant. MW2 fokuserer mer på den enkelte spillers reaksjoner og skills, mens BFBC2 satser på teamplay. Man deles inn i squad hvor du kun kan kommunisere med de 3 andre i din squad. Man kan selvsagt lage egne squads med venner, og gjøre det bra for hele laget. Det handler om å være god i teamplay. Det handler ikke bare om K/D ratio, og du blir belønnet for alt du gjør for å hjelpe laget ditt på slagmarken.

 

Spawning systemet er genialt, at tyngdekraften har noe å si på skuddene dine er genialt, at det faktisk tar litt tid før kulen treffer målet som er 1000meter unna gjør det enda mer genialt. Alle kjøretøyene man kan bruke, og hvilken enorm fordel de kan gi på slagmarken er genialt! :love:

 

Alt er i mine øyne mer underholdende. Men er det to ting som virkelig gjør dette spillet storslagent, er det det at det er en slagmark, og den slagmarken er fin før slaget, men ser ut som ett krater når kampen er ferdig. Altså, du spiller på en slagmark der du kan blåse inn vegger, få hus til å kollapse(ja fienden kan være der inne, og du får alle kills hvis du raser det), lage enorme hull i veien, og prikken over i'en er lyden! Jeg har aldri hørt på maken! Alle lyder er helt ekte, og det smeller godt på slagmarken. Spesielt når flakgunnene smeller rundt hodet ditt når du daler ned på slagmarken som Attacker i Rushmode.

 

Spør gjerne om konkrete ting angående spillet. Lettere å svare på det i korte trekk.

Lenke til kommentar

Nå har jeg peisa på med AKS-74u, og jeg skal si den smeller! Den har en ekstrem fire-rate iallefall, men det man sikter på, det dør..

 

Blir kult og spille med folket i morgen iallefall.. håper du får det da TheKopKing89 ;)

 

EDIT:

jeg er fortsatt ikke helt begeistret for red dot siktet.. det føles som om kulene har redusert dødlighet i mangel av bedre ord.. Med iron sight sikte virker det som om våpenet gjør mer damage.. Noen andre som har merket dette?

Endret av andypandy
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...