Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Bra første date?


Gjest Guest_gutt19_*

Anbefalte innlegg

Gjest Guest_gutt19_*

Møtte ei utrolig fin jente på byen her forleden og fikk nummeret hennes, og vi avtalte delvis den kvelden at vi skulle møtes senere.

 

Problemet er at jeg ikke helt hvor jeg skal ta henne med, det fungerer ikke så bra og ta henne med hjem, jeg bor i et lite kollektiv sammen med 3 andre gutter. og vi har ikke sofa elns.

 

 

Har en 27" imac som jeg kan bruke til å se på film elns på rommet mitt. Har også vaskedame som kommer dagen før "daten"

 

 

Greia er at det funker veldig dårlig å ta henne med hjem. Er det greit å spørre om vi kan være hos henne?

 

Kino?

 

Vi er 19år, så føler at det blir litt overflødig å dra på resturant som første date, også spøkte jeg litt med at jeg var en veldig kokk (noe jeg faktisk er :p !) den kvelden vi møttes, og da sa hun at jeg skulle lage mat til henne en dag.

 

 

Jeg har ikke vært på ordentlig date før, uten at jeg kjenner de ordentlig. Har tidligere drevet med jenter jeg kjenner godt fra skole osv. Så det her blir noe helt annet, vi møttes bare på byen og dro på nach sammen.

 

 

 

All tips/råd tas imot med stor takk

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Guest_blabla_*

Benytt vinteren for alt den er verdt. Ta henne med på aking, skøyter eller lignende. Du kan ta med kakao, kaffe eller toddy og kanskje noe å spise på. Det kan bli riktig koselig.

Lenke til kommentar

Finn på noe morro og uhøytidelig før dere eventuelt drar hjem til en av dere og lager middag. Går dere rett på middagen kan hele starten bli litt for høytidelig, og det er ofte større sjangser for de pinlige pausene ved å gå rett på en middag.

Som blabla sier, ta henne med på aking, skøyter, skitur, osv. Ha det morro, og underhold hverandre. Da vil det bli mye lettere å holde praten gående, og fortsette morroa med middag hos en av dere. :)

 

Lykke til

Lenke til kommentar
Benytt vinteren for alt den er verdt. Ta henne med på aking, skøyter eller lignende. Du kan ta med kakao, kaffe eller toddy og kanskje noe å spise på. Det kan bli riktig koselig.

 

Må innrømme at det svaret overgikk alle mine tenkte ideer :) +1

Tror hun vil bli svært positivt overrasket av noe uhøytidelig, dere begge er jo 19 år så dere er jo voksen. Man trenger ikke være dødsseriøs eller noe slik. Har man en fin og lattermild dag, er det den største suksessen man kan ha på en "date".

 

Lykke til!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...