Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

dama mi "tar livet" av meg!


Gjest Aeneas

Anbefalte innlegg

Gjest Trådstarter
[...] Men det var bra det ble slutt, når han bryr seg såppass lite at han samme dag bare kan blokkere nummeret hennes og aldri vil høre fra henne igjen. Da var nok ikke forholdet noe å samle på, og jenta har det bedre som singel

Jeg synes det også er gøy å finne på ting og late som det er fakta. Hva vet du om det? Om du hadde faktisk lest igjennom tråden så hadde du kanskje sett at han hadde all grunn til å slå opp og blokkere nummeret/mailen hennes. At det finnes flere sider av samme sak er sant, men det skal godt gjøres å beskytte det hun har gjort og sagt. Latterlig.

 

Jeg "hadde faktisk lese tråden igjennom" , og må da få lov til å kommentere at det kan hende jente har en grunn til å være som hun er mot trådstarter.

 

At trådstarter virker veldig moden vil jeg si meg uenig i. Hvor modent er det å måtte be om hjelp på et forum for å få gjort det slutt med dama i en alder av 18 år? Å kontakte jentas foreldre var jo noe han fikk råd om herfra, ikke noe han kom på av seg selv.

 

Her legges det ut om episoder for å få støtte fra forumbrukere for å ta en avgjørelse om hvorvidt han skal avslutte forholdet eller ikke. Det blir ikke sagt noenting om hvor ofte trådstarter tilbragte tid med dama si , eller om det hendte at han sendte henne koslige sms'er , eller ringte på eget iniativ. Dersom dette skjedde svært sjeldent forstår jeg at jenta var masete...

 

 

Jeg sendte meldinger og ringte hun får min egen del også men langt fra like ofte som hun.

Men nå etter jeg begynnte og jobbe da har jeg ikke vært like mye med hun som jeg var før jeg begynnte og jobbe. før var jeg med hun så og si hele døgnet, men nå har jeg som regel vært ganske sliten etter jobb så har ikke orket og tilbringt like mye tid med hun som før.

Men jeg såg hun hvær dag og av og til overnattet vi hos hverandre selv om jeg skulle på jobb. Jeg har pleid og ringt hun 2-3 ganger får dag og da har vi snakket alt fra 30 min til 1 time og det syns jeg egentlig er nok. Meldinger har jeg selfølgelig også sendt. Men har komt helt an på om jeg har vert opptatt eller ikke.

 

Og det at det ikker er modent og spør om råd, den syns jeg du kan dra lenger ut på landet med. Vist du hadde vært usikker på hva du skulle gjort så vedder jeg på at du hadde gjort det samme selv.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest TRÅDSTARTER

nei **** enda mer trøbbel!

jeg var ute og "cruset" litt i kveld, og da kom hun bort og måtte ha seg en alvorsprat med meg. Hun var ganske lei seg, også pluttselig sier hun: Jeg er gravid!

da viste jeg ikke hva jeg skulle si. Spurte hun om hun er sikker på det og da sa hun ja.

Bør jeg stole på henne eller er det et triks på og få meg tilbake?

 

huff nå vet jeg ikke hva jeg gjør altså :(

Lenke til kommentar

Åj. Den er hard! Og uansett korleis forholdet har utvikla seg, må du ta ansvar om dette er sant. Kan det ha hendt? Har hun skippa p-piller om ho går på det? Eller har du slurva med kondombruken. Be ho ta ein prøve, og for guds skyld, ver der når det blir tatt, så ho ikkje "jukser" for å få deg tilbake.

Lenke til kommentar
Gjest trådstarter

må nok være med hun og ta en prøve slik at hun ikke kan jukse ja ;)

men jeg har altid vært flink og bruke kondom så dette skjønner jeg ikke. Og hun brånekter på at hun har hatt sex med noen andre enn meg så tviler litt på at det kan være noen andre sin unge.

Men kondomen kan vel ha sprukket eller noe kansje :(

Lenke til kommentar

Uansett... Å holde sammen i et dysfunksjonelt forhold "for ungen sin del" er dødfødt (selverfart). Det bringer ikke noe godt med seg. Verken for dere eller for ungen.

Si du er villig til å ta din del av ansvaret. Dele 50/50 på omsorgen. På den måten slipper hun å ha eneansvar for ungen. Og krev bevis på at faktisk er gravid.

Faktisk så tror jeg du slipper unna bidrag om dere deler 50/50 på omsorgen. Men det trenger du ikke nevne for hu.

Endret av L4r5
Lenke til kommentar

Mine 50 øre er at jenta juger så det renner angående graviditeten. Greit, det er kanskje en sjanse for at det er sant. Men timingen? Neh.. dette lukter helt hit.

 

Si at du skal fikse å bli pappa selv om det var overraskende og utilsiktet. Gi uttrykk for at du fremdeles har begge beina planta på jorda og at du fikser dette. Sannsynligvis forsøker hun "bare" å vippe deg av pinnen og gi deg skikkelige nerver. Høres kanskje kynisk ut, men graviditet er noen av de sterkeste kortene den kvinnelige siden sitter med. Du er ikke den første som går igjennom dette og garantert ikke den siste.

Endret av epifant
Lenke til kommentar

En graviditet er som regel ikke synlig før mellom uke 16 og 22 , men hun kan få det bekreftet hos legen lenge før og legen kan skrive attest på at hun er gravid. Du kan jo kreve en slik.

 

Jeg vil anta at hun er ca 4 uker på vei nå (det er så langt man er på vei når menstruasjon uteblir og man kan ta graviditetstest.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+5132

Som mange andre her, så tipper jeg det bare er løgn. Ikke ta sorgene på forskudd og stress, før du ser testen hennes selv. Etter det jeg har lest her på foumet ser det ut som "omg, gravid!" er ganske typisk for mange jenter å komme med når de prøver å få typen tilbake.

Lenke til kommentar
Gjest Trådstarter

ja jeg snakket med hun i sted og da hadde hun kjøpt graviditeststest, så jeg skal bort til hun etterpå da hun skal ta den.. krysser fingrene får at det ikke er en junior på vei!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...