Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hjelp! Er han forelsket? Eller, har han i det hele tatt vært interesert?!


Anbefalte innlegg

Holdt på i 2mnd uten at noe som helst har skjedd? Her må du bare ta tak i det, og finne ut av det.

Det beste vil være å prøve å eskalere det neste gang du er sammen med han. Ta sjangsen og hoppe i det.

Eller så kan du gå for den litt mer risikofylte veien (ikke at den er så altfor mye mer risikofylt etter 2mnd) og ta en prat med han.

 

Ikke gjør det vanskeligere for deg selv enn det det er. :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Holdt på i 2mnd uten at noe som helst har skjedd? Her må du bare ta tak i det, og finne ut av det.

Det beste vil være å prøve å eskalere det neste gang du er sammen med han. Ta sjangsen og hoppe i det.

Eller så kan du gå for den litt mer risikofylte veien (ikke at den er så altfor mye mer risikofylt etter 2mnd) og ta en prat med han.

 

Ikke gjør det vanskeligere for deg selv enn det det er. :)

 

jooo. Men nå har jeg lest litt rundt om her på formuet, og alle sier jo at det siste man skal gjøre er å si rett ut hva man føler.. :/ Jeg har også lest at gutter må ha veldig tydelige hint. Så i det siste har jeg hintet og hintet, og det virker som det i alle fall gjør at ting går litt lettere. Men det er ikke akkurat sånn at jeg blir overøst med hint og sånn fra hans side liksom... Vi har en veldig god tone både irl og på msn, og de fleste har lagt merke til at vi "har noe på gang". Mangen har spurt meg om det, men jeg vet det jo ikke selv engang.. Jeg tror han er ganske sjenert når det kommer til slike ting, så det kan jo være grunnen til at han kanskje ikke tar alle hintene mine og sånn. Eller så er han rett og slett bare ikke interesert på samme måten.

Lenke til kommentar

Jeg tror nok han har skjønt det uansett :p

I går spurte jeg ham når han kom på skolen i dag, og da svarte han 07.30 (en halvtime før skolen begynner). MEN han hadde egentli fri første time. Så jeg spurte hvorfor han kom så tidli når han hadde fri da allikevel. "Fordi da kan jeg få treffe deg ;D" Var det jeg fikk i svar.. :love: tihi :) Og jeg hinter jo som en galning :p

Lenke til kommentar

Takk for svar alle sammen, jeg er veldig takknemlig for at dere svarer :)

 

Han er interessert iallfall. Få (eller egentlig ingen jenter) som jeg har hatt noe spesielt affære med som jeg noengang ville stått opp så tidlig for :p

 

Hehe, joda håper jo selfølgelig det :)

Men det er bare det at, han har sluttett å sende "<3" på slutten av samtalene slik han gjorde før. Og han er remdeles nokså "ustabil". Men jeg tenkte jeg kanskje skulle spør om vi kunne se film eller noe i kveld/i morgen. Eller blir det for mye? Jeg føler liksom at jeg tar for mye initiativ i forhold til hva jeg "får tilbake". Og føler meg rett å slett litt som en "stalker" og en innpåsliten idiot. Men jeg har jo lest lit rundt på forumet, og sett at det er jo veldig mange sjenerte gutter der ute, og at gutter trenger veldig tydelige signal.

 

Prøvde meg forresten på å få litt kroppskontakt. Jeg var med han og kompisen på kebaben for noen dager siden, å så ble han med meg ut for å vente på bussen min. (Kompisen hadde gått, så vi var alene). Det var iskaldt ute, og jeg sto å klagde på at det var så kaldt, og spurte om han var varm. Han svarte bare ja. Men så tenkte jeg at da måtte jeg gi han et mye tydligere hint. Så jeg spurte rett ut om han kunne varme meg. Selfølgelig kom bussen min akkurat da...

 

Men jeg tenkte at om jeg hadde fått til en filmkveld er det jo mange muligheter for litt kroppskontakt, eller? Spesielt siden jeg vet at han har veldig lyst il å se Paranormal Activity. :)

 

Hva synst dere?

Lenke til kommentar

Gutter synes ofte det er ork å sende "<3" etter hver eneste melding bare man skal svare på noe, ikke legg for mye i det. Det er signalene han sender ut når du er med han du skal se på.

 

Edit: Og det er lett at man får stalker-følelsen i en periode ja. Har fått det selv endel ganger. Det er vel en grunn til at man får denne, så kanskje gi han ett par dager "fri"?

Endret av Wisd0m
Lenke til kommentar

Vi kom innpå om han likte noen å så spurte han om jeg likte noen. Jeg svarte etter mye om og men, at ja det gjor jeg. Han spurte hvem. Etter en stund klarte jeg å manne meg opp til å si at det var han. Så fikk jeg beskjed av noen guttevenner av meg, at jeg måtte spør om han likte meg. (vi snakket på msn) Jeg klarte til slutt å få meg til og spør. Han svarte nei.

 

Så da vet vi det...

 

:cry:

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

hmmm... Altså bestevenninen mine er veldig god venn med denne gutten og har kjent han siden hun ble født. Hun hvet hele "storyen", men mener bestemt at han egentli liker meg og men at han er for usikker og skjenert til å si det. Dette vet hun fordi hun har gjort det samme selv mange ganger visstnok. Og hun kjenner han jo ganske godt, og mener det for eksempel er fordi han har egentli ingen erfaring med sånt, og at han kanskje synst det er lettere å bare "let it go".. For to dager siden hadde hun visst snakket med en av de beste kameratene til gutten vi prater om. Han hadde sagt seg veldig enig i det hun sa. Altså gutten jeg liker har ikke sagt noe, men kameraten var enig i at han trodde gutten liker meg og. Men kameraten har liksom prøvd å ha samtaer om "sånne ting" og si at "hun var pen" og sånt, og gutten jeg liker klarer ikke engang og snakke om sånt.. Så jeg vet ikke jeg..

 

Men nå har bestevenninen min bestemt seg for å prate med han, for å se om han kanskje vil opne seg... Jaja, jeg er vel ganske sikker på utfallet men håper selfølgelig at bestevenninen min og kameraten hans har rett..

 

Litt tillegsinfo:

Vi er jo gode venner og alt sånn, selv etter "episoden" der jeg fortalte og fikk vite :p

Denne helgen var vi på lan (xP)hos en i klassen hans, og det var veldig hyggelig. Men det er liksom så fælt å vere rundt han å sånn, når han har sagt at han ikke liker meg! Spesielt når han absolutt skal ha kilekrig, eller gjøre ett eller annet der de skal "ta meg" som i snøvasking og sånt. Så tar han armene rundt meg som i en klemmete/"nå -fanger-vi-hun"-måte, ser på meg og sier: Nei, stakkar vi kan ikke gjøre det. Å så smiler han til meg.. For når han står sånn er jeg den lykligeste jenta i verden :) Å alt føles så rett! Men med en gang han slipper, er det tilbake til virkeligheten og jeg innser at jeg er nødt til å innse at han ikke liker meg..

Endret av jazzjento
Lenke til kommentar

venninna mi snakkte med han på msn:

Veninna mi (la oss kalle henne Silje)til han(la oss kalle han pål):

Emm.. Altsåå.. E du heilt ærlig når du seie at du absolutte ikkje ser for deg Ingvild som nåko anna enn berre venn? :)

*For eg syns nemlig ikkje da ser sånn ut..

 

Pål: *Jasså

Pål sier: *eg ser ikkje for meg ho som noko anna enn ein venn, nei..

 

Silje sier: *Jamen.. Åh *Eg trur faktisk ikkje på deg :p

 

Pål sier: *koffor? :p

 

Silje sier: *Fordi at eg syns eg syns eg ser på deg at du.. ja.. Nettså syns at ho e litt søt liksom! :p *du blir sjarmert av ho! :D

 

Pål sier: *ho e søt, men eg blir ikkje sjarmert av ho :p

 

Silje sier: *E du sikker? For viss du syns da e so mykje som ein liiiten sjanse for da kan bli nåko, så syns eg du ska gi ho ein sjanse :)

 

Pål sier: *men da e ikkje da :p *sjøl om du får deg type betyr da ikkje at ho må få da."

 

 

Såååå...

 

Og nå snakkte han litt med meg på msn. Så sa han at han var i Sandnes. Og så spørrte jeg om han var hos søsteren hans. Sånn utartet resten av samtalen seg:

Pål sier: koss veit du alt ditta? :-O

Jeg sier: ka veit?

Pål sier: du veit alt om meg :S

Jeg sier:ka e da no då? At eg visste du va hos Silje?

Pål sier: da og :p

Jeg sier: Asso, du har sagt te meg at ho bur der, å då tenkte eg at viss du va i Sandnes så va du jo sannsynligvis hos ho:P Derfor visste eg da :p

Pål sier: jaja, men asso

huska ikkje kem, men da va nokon som da du visste alt.

sånn: (i gongen) Kor e Pål? Ingvild: Han e der og der, kjem tebake då og då :p

Jeg sier:Haha :p Men da e jo fordi du har sagt da te meg, å derfor veit eg da :p

Jeg sier: eg beklaga, men eg skjønne ikkje heilt ka da e eg har gjort så e så forferdeli gale :p

Jeg sier: Men e no lenge si eg har visst noko sånt om deg :p

Pål sier: så bra :)

Jeg sier: javell :p

Jeg sier: eg visste virkeli ikkje at detta va at stort problem :p Koffor sa du da te meg då? Viss du ikkje ville at eg sku "veta alt" :p

 

Og det har han ikke svart på.. Men han sitter og snakker med en annen venninne av meg. Så takk og farvel til livet mitt.

Endret av jazzjento
Lenke til kommentar

Dette er ikke verdens undergang, Ingvild. :)

Du hadde bare uflaks med en fyr, og det skjer. Det er ytterst få som treffer innertier med den første gutten/jenta som kommer og rører ved noen følelser.

 

Det eneste dette betyr er at han ikke var fyren for deg. Og jeg skal love deg at du kommer til å komme over han, og vips står det en annen fyr der som får blodet til å boble igjen.

 

Så jeg vet det er tungt nå, men det er absolutt ikke verdens undergang. :)

Lenke til kommentar
  • 6 måneder senere...

Jaja, case closed. LONG time ago. Han er slik mot alle (jenter vel og merke), noko som eg sjølvsagd oppdga raskt.Han legg ingenting i det, han berre likar å vera slik. No har eg verdas nydelegaste kjærast, og eg og han i denne tråden er gode vener :) Så nei, det vart alt anna enn verdas undergong!

Endret av jazzjento
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...