Gå til innhold

Overganger og øvrige spekulasjoner - Arsenal


invalid_user

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Der virker som om vi er utrolig nærme å signere Joe Cole nå! Så lenge vi slipper å selge unna spillere for å få plass til ham, er jeg fullstendig for dette. En meget god spiller som er en annen type ving enn de vi allerede har i klubben. Dessuten kan han være mentor for Jack Wilshere, om er en ganske lik spillertype.

Lenke til kommentar

Med Arsenals evige skader så tror jeg nesten ikke at noen MÅ ut om J.Cole kommer inn. Det kan virke som om vi får ganske mange spillere på midtbanen, men så lenge vi også har rom for forsterkninger i forsvarsrekka og i mål så ser jeg gjerne for meg at Cole blir signert.

Lenke til kommentar

Er nok redd for at noen må ut om Cole skal inn. Vet ikke hvem det blir, men det blir nok noen..

 

Hvis det er noen av spillerne som skal forsvinne i dagens tropp så kan jeg ikke se for meg annet enn at det blir Eduardo dessverre.

 

Har ikke vært seg selv etter skaden, og tror ikke han kommer til å bli seg selv igjen så lenge han spiller i England iallfall.

Lenke til kommentar

Ingen som tenker på at Cole er ekstremt skadeutsatt? Nei takk. Chelsea kan beholde han.

 

Mtp. at Cole er bosman spiller 1. juli så blir det ikke snakk om å at Chelsea beholder Cole iallfall :p

 

Men Cole spilte 38 kamper forrige sesong og har i alle sesonger bortsett fra 06/07 og 08/09 sesongen spilt rundt 40-50 kamper hver sesong.

Lenke til kommentar

Synes det har vært litt vel stille rundt keeper rykter en stund nå.. Flere som prater om at Wenger kommer til å fortsette med Almunia eller Fabianski. Dette ser jeg ikke som realistisk! Så mange kostbare tabber samt at forholdet mellom forsvar og keeper ser meget sårbart ut. Problemene er der for alle og se, og Wenger er nødt til å gjøre noe her!

 

Personlig håper jeg arsenal går for Manuel Neuer. Ellers så er det keepere som Joe Hart og Akinfeev vært like bra. Joe Hart pga den store utviklingen han har gjort, selv om han har vært litt "uheldig" de få gangene jeg har sett han. Akinfeev er en stabil, erfaren god keeper som jeg har sett flere ganger.

Keepere som Buffon og Lloris er nok ikke tilgjengelige. Mens Keepere som jeg helst ikke ser i arsenal er Schwarzer og Robert Green. Dette da jeg ikke kan se at de vil bli god nok for det behovet arsenal har. Kan ta fryktelig feil der da keepere ikke er mitt sterkeste på vurderings siden av fotball.

Lenke til kommentar

Vi kjøper Frey, håper jeg da. Alt ligger til rette for det.

Dessuten er han bedre enn de andre vi blir linket til, nå har de kansje potensialet til å bli bedre, men foreløpig er han bedre, og han holder i en 4-5 sesonger til, før Tech9 tar over. :)

 

Frey glemte jeg jo helt av, he he. Og ja han er en meget god keeper og hans erfaring er kanskje det som er noe av det viktigste vi kan få bakerst for å få orden på flausene og få inn litt kontinuitet!

Lenke til kommentar

Haaper ikke vi faar Joe Cole paa bekostning av noen. Chelsea-fans vil ikke miste ham, mens Unitedfans skriver (i Chelsea-traaden) at han er en middelmaadighet og attpaatil en cunt. :p Personlig har jeg ikke sett nok Chelseakamper til aa bestemme meg paa akkurat det, men jeg saa alltid for meg at J. Cole var en ganske god spiller. Er litt skeptisk, spesielt med tanke paa at han er saa skadeutsatt.

 

Edit: En annen ting er at Chelsea ikke klarer aa komme til enighet om l0nna til Cole. Hva er da sjansen for at Arsenal skal klare aa komme med et tilfredsstillende tilbud? Jeg 0nsker heller ikke at Arsenal skal fucke opp l0nnsbudsjettet for aa signere Cole.

Endret av iRoman
Lenke til kommentar

Vil heller ha Frey enn Cole..

Det tror jeg de fleste er enig om. Er uten tvil keeperleddet og forsvarsleddet som er svakest. En midtstopper og en keeper er det som trengs nå først og fremst. Begge burde være klassespillere.

Endret av -Lasse
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...