Gå til innhold

Noen erfaringer med denne skjermen: BenQ 21,5" LED V2210 Eco ?


need4spedd

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Noen som har noe å si om denne skjermen, prøvd å google men kan ikke finne noe særlig om den...

 

Skal brukes til spilling\word\internett.. Kan ikke være større enn 22".

 

http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=495361

 

Jeg har akkurat kjøpt den, og etter 6 timers testing er inntrykket positivt. Klare, sterke farger, en skarphet som formelig gnistrer av skjermen. Øyenbrynene mine tok nesten fyr da jeg satte på akvarie-screensaveren første gang. Autotuneren virker bra (den er kun aktiv om du bruker vga), bortsett fra at den setter lysstyrken for høyt. Jeg var på forhånd redd for at 21,5" kunne bli for lite for 1920x1080, men det fungerer overaskende bra, og sikkert enda bedre etter en tilvenningsperiode. Ingen som helst fargeblødning.

 

Mange innstillingsmuligheter (diverse innebygde egne modier som du kan tilpasse selv, f.eks. for film og bilder), men selve knappesystemet er skjult på siden, så man må i praksis føle seg fram. Krøkkete. Ellers er selve skjermen og rammen matt, hvilket passer meg ypperlig. Stødig og fin, stålforsterket fot.

 

Vær obs på at denne skjermen kun har hdmi og vga, samt at den har 5 ms forsinkelse. Det lille jeg har testet med 3d har virket greit, men jeg er ingen hardcore-spiller. Film, derimot, blir veldig pent. Det største problemet bildemessig er egentlig at jpg-bilder som tidligere har sett finfine ut, nå blir avkledde i all sin komprimerte grusomhet. ;)

 

Alt i alt er jeg definitivt fornøyd så langt. Utrolig mye bildekvalitet stappet inn på 4 kg. Men obs, jeg har tidligere hatt en 19" crt og er muligens lett-imponert.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...