Gå til innhold

Ryktebørsen - rykter og ønsker, Manchester United


Latias

Anbefalte innlegg

Jeg ser media spekulerer i om det er Rooney eller Fergie som skal bli? OK...

 

Fergie har hatt noen sesonger på overgangsmarkedet under par, men United skylder han alt. At Rooney er en idiot ser ikke ut til å ha noen effekt i denne sammenhengen.

 

Tar for gitt at alt som står i media er sant når jeg skriver slike poster. Ser blant annet at dama til Rooney ikke vil ut av England likevel. Hun har vel skjønt at Rooney er for dum til å lære andre språk, samt at i det store utland er det enda større sjanse for at Wayne vifter med kølla i ukjent farvann.

 

Cash + Benzema = OK om Benzema viser seg å ha mer enn 80 i IQ.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg står bak manageren hver gang. Han må bestemme for å holde et lag sammen

 

Jeg tenkte faktisk tanken istad. "Hva hvis Rooney blir og Ferguson drar, sistnevnte skal jo pensjonere seg snart allikevel". Men rakk bare å tenke halvparten av tanken før jeg nesten dasket meg selv.

 

Den dagen Fergie slutter så tror jeg faktisk storhetstiden er over. Tror ikke noen kan gjøre en like god jobb som han

Lenke til kommentar

Jeg holder viselig kjeft frem til noe er bekreftet. Det er mye man føler som egentlig kanskje ikke har rot i virkeligheten akkurat nå. Uansett hva som skjer så stoler jeg på SAF.

 

Jeg prøver å gjøre det samme. Selv om Rooney har hatt en dårlig start på sesongen så ville det vært utrolig trist om han dro. Jeg håper så inderlig at alt dette er oppspinn eller at SAF og Rooney klarer og komme til en enighet.

Lenke til kommentar

Enkelte mener at han allerede er på vei ut dørene på Old Trafford, mens den andre siden sier det er oppspinn. Tror det ligger litt mer innimellom her

 

For min del er det hverken eller. For det er umulig på nåværende tidspunkt å si noe som helst sikkert.

 

Og å gå ut og calle Rooney cunt og diverse nå blir bare så tragisk og patetisk som overhodet mulig. Noen innlegg her inne har jo allerede solgt han, og solgt han til City.

 

Det går rykter folkens. Før man har noe konkret å forholde seg til vil det kanksje være like greit å avvente litt?

 

Men skulle han finne på å gå til City blir bollemusa av en helt annen art.....

Lenke til kommentar

Det er vel godt kjent at han ble skadet i fjor og at han nå ble operert for skadet i høst.

 

8 mål og 7-8 assist på 25 kamper hvor du springer rundt halvskadet i flere av dem høres bra ut for meg. Jeg tviler på Real slipper Kaka, men om han slippes må han uansett gjennom en ny medisinsk kontroll.

 

Jeg mener vi har et skrikende behov for en kreativ offensiv midtbanespiller - sentralt i banen. Kaka slår gode pasninger, og fungerer under press (press på ballfører), i motsetning til alt vi har som kan krype og gå sentralt.

 

http://www.youtube.com/watch?v=tBTvCrNo9fI&feature=player_embedded

 

Edit:

så litt rykter.

 

Rooney ut - Torres inn.

http://www.imscouting.com/global-news-article/Manchester-United-target-Liverpool-striker-Fernando-Torres-to-replace-Wayne-Rooney/11404/?

Endret av Sovehest
Lenke til kommentar

Det virker som mange her tror at Rooney har IQ rett over 70. Klart han kan lære seg et nytt språk.

 

Nå avventer jeg fortsatt før jeg begynner å kalle Rooney en idiot. Vi aner ikke hva som egentlig har skjedd, eller om det har skjedd noe som helst. Det er bare å ta tiden til hjelp og se om det kommer mer eller ikke.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Nå er det bare jeg som antyder at jeg tror han er en idiot. Jeg kjenner ikke mannen personlig, men inntrykket man får fra media tyder på at han ikke er den skarpeste i skuffen.

 

Han havner i trøbbel hver gang han har et sidesprang, likevel fortsetter han med slikt. Selvsagt kan han lære seg et nytt språk, men jeg føler jeg med rette kan stille spørsmålstegn til guttens mentale kapasitet utenfor banen...

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Trodde aldri vi skulle komme til en punkt hvor Rooney blir omtalt til salgs.

 

Skal han oppføre seg som en dick, får han bare dra hvorhen han vil. Sytekopper og arroganse trenger vi ikke. Er naboene neste klubb?

Da har jeg isåfall 2x10-drakter som skal dyppes i blyfri98, godgjøre seg og bli tent på.

 

Men;

hvis det derimot er en Fergie-taktikk å få media vekk fra utroskapssryktene, så er det uansett feil måte å gjøre det på.

 

Ganske sikker på at han drar dessverre.

Savner typer som Gazza...

Lenke til kommentar

Flisespikkeri.

 

Det er veldig OT, men jeg mener at folk med stor seksualdrift og litt intelligens klarer å styre seg. Han har gjort akkurat det samme tidligere, og sa da at han var ung og dum. Hva argumentet er denne gang fra hans del vet jeg ikke.

 

Disse du kjenner som er veldig smart; tenker de konsekvenser av ting de gjør eller har lyst til å gjøre?

 

Jeg frykter også at Rooney er så enkel at han går etter lønnsposen i City, enda han lett blir benket om han ikke presterer der.

Er forøvrig enig i noen av ryktene hvor han angivelig mener ambisjonsnivået i United er lavere enn i andre klubber i forhold til hvem vi henter inn.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...