Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hva syntes dere om jenter med mindre pupper?


Gjest J18

Anbefalte innlegg

Som han over her sa, en håndfull er nok i massevis.

 

Pupper er også oppskrytt. Dere jenter tror vi gutter bare tenker pupper, pupper, størrelse, og litt mer pupper, men det gjør vi ikke.

 

Til dere jenter dere som tror dere er så deilig bare fordi dere har store bryster, dere failer, beklager for å si det.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er nok mye smak og behag dette for hver enkelt :)

 

Men tror nok også at det er slik at mange jenter tror at gutter kun liker store pupper, på samme måte som at mange gutter tror at jenter bare liker store peniser! :p

 

Men for de aller fleste tror jeg nok at dette ikke spiller så stor rolle!

 

Kall meg gjerne teit, men personligheten er vel så viktig ;) Bryr meg ikke så mye om hvordan puppene er, så lenge personligheten er konge!

 

Er ganske enig der! :)

Mener at om personligheten er det som teller (noe den gjør) så får kroppen du får med personligheten være litt slik som den vil! Syns hodet på personen er litt viktigere enn utseende og puppene til denne personen! :)

Lenke til kommentar

Synes at det er viktigere med ei jente som fine lår, fin rompe og fin mage. Hvis ei jenta har store pupper men ingen av de andre delene så er hun ikke noe for meg.

 

Selve kroppen skal passe sammen.

 

Pupper kan også være stygge hvis dem blir for store, bare husk det. Små faste pupper på ei jente med fine lår, spretten rompe (ikke stor) og deilig mage er drømme dama. Selvfølgelig må ansikte stå i stil med resten ;)

 

Så tror ikke du skal være redd for at du har små pupper. Så lenge kroppen din står i stil med resten så er det større sjans for at jeg går bort til deg enn noen med alt for store pupper for å si det sånn. Tynne jenter med små pupper er penere enn lubbene jenter med store pupper

 

Så få opp selvtiliten din. Du har ikke noe å være redd for.

Endret av toy_man
Lenke til kommentar

Små pupper er min suverene favoritt. Men ser man tilbake på de jeg har vært sammen med er det mildt sagt lett utvalg. Alt fra A-cup til D-cup. Personlighet, øyne og ikke minst ansikt teller en hel masse, og om jeg først faller for ei jente elsker jeg stort sett hver kvadratcentimeter av kroppen uansett.

 

For å være grusomt ærlig med deg: jeg (og kanskje flere gutter?) synes det er langt verre med ei jente med perfekte pupper og puppeissues enn ei jente med midt-på-treet-pupper som er stolt av kroppen sin. It's all about the attitude ;)

Endret av epifant
Lenke til kommentar

de bildene har helt normal str på puppene syns nå jeg og det er bra nok for meg :)

liker ikke altfor store, ei heller altfor små, men det er jo bare førstegangsinntrykk. blir jeg kjent med en jente bryr jeg meg mindre av utseende samt pupper som er temaet her, men heller hvordan personlighet hun har. :)

Endret av Spinexel
Lenke til kommentar
Personlighet, øyne og ikke minst ansikt teller en hel masse, og om jeg først faller for ei jente elsker jeg stort sett hver kvadratcentimeter av kroppen uansett.

 

For å være grusomt ærlig med deg: jeg (og kanskje flere gutter?) synes det er langt verre med ei jente med perfekte pupper og puppeissues enn ei jente med midt-på-treet-pupper som er stolt av kroppen sin. It's all about the attitude ;)

 

Godt sagt :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...